Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Kettu ***
Liittynyt: 13 Huh 2004 Viestejä: 6328 Paikkakunta: Avohakkuu
|
Lähetetty: 21.02.2007 18:31 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: | Täkkälihat irti ja paistinpannulle suolan ja pippurin kanssa. Paistetut tatit vielä sekaan ja avot. Vei kyllä kielen mennessään, kun muutaman vuoden takaisella pohjoisen reissulla tuli kokeiltua. |
Mikähän tuossakin on, että aina nälkäinen koirani, joka syö erilaisia kakkakikkareitakin, ei edes koskenut koskelon rintapaloihin? Jos ihmisravinnoksi aikoo käyttää, on syytä poistaa se keltainen rasva, koska muuten annos haisee ja maistuu mädältä kalalta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Torgoth Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Elo 2004 Viestejä: 2668 Paikkakunta: P-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 21.02.2007 22:08 Viestin aihe: |
|
|
Kettu kirjoitti: | kivineva kirjoitti: | Täkkälihat irti ja paistinpannulle suolan ja pippurin kanssa. Paistetut tatit vielä sekaan ja avot. Vei kyllä kielen mennessään, kun muutaman vuoden takaisella pohjoisen reissulla tuli kokeiltua. |
Mikähän tuossakin on, että aina nälkäinen koirani, joka syö erilaisia kakkakikkareitakin, ei edes koskenut koskelon rintapaloihin?
|
Meidän pystykorville ja ajokeille ei kelvanneet eivätkä kelpaa mitkään vesilinnut tai kyyhkyset, metsäkanalinnut ja jänikset menivät kuin kuumille kiville, sama homma labbikseni kanssa. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 21.02.2007 22:23 Viestin aihe: |
|
|
Kyllähän se on niin joka koskeloita/telkkää kehhuu riistaruokana,on aika omituiset makuhermot,eihän niitä tosiaan syö koiratkaan,hyi _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 21.02.2007 22:26 Viestin aihe: |
|
|
[quote="Torgoth"] Kettu kirjoitti: |
Meidän pystykorville ja ajokeille ei kelvanneet eivätkä kelpaa mitkään vesilinnut tai kyyhkyset, metsäkanalinnut ja jänikset menivät kuin kuumille kiville, sama homma labbikseni kanssa. | koiratko teillä riistan syö Meillä ne syö immeiset _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Apple ***
Liittynyt: 25 Tou 2005 Viestejä: 1236 Paikkakunta: Lapland, home of the lap dance.
|
Lähetetty: 22.02.2007 09:46 Viestin aihe: |
|
|
Täytyy myöntää että koskelo on hyvä riistalintu. Voimakas kyllä mutta kalanmakuinen ei. Koskelon rintaa aurajuustokastikkeella... Nam.
Piikkinokkia ei sorsita sorsajahdeissa.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
jg Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Mar 2005 Viestejä: 790
|
Lähetetty: 22.02.2007 11:01 Viestin aihe: |
|
|
Niin, se jonka mielestä koskelo on kalanmakuinen, ei ole varmaan koskaan kalaa syönytkään. Tai sitten ei ole maistanut koskeloa, ero on vähän niin kuin yöllä ja päivällä. _________________ just because you're paranoid doesn't mean they're not really out to get you |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Torgoth Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Elo 2004 Viestejä: 2668 Paikkakunta: P-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 22.02.2007 16:40 Viestin aihe: |
|
|
petra kirjoitti: | koiratko teillä riistan syö Meillä ne syö immeiset
|
Haha. Etkö raaski makupaloja koirallesi antaa? _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarruo Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Jou 2005 Viestejä: 156 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 02.03.2007 00:12 Viestin aihe: |
|
|
Koiralle ei tahdo tuo vesilintu oikein maistua sen voimakkaan hajun takia. Ei ole meilläkään edes ajokoira yrittänyt vesilintuja väkisin syödä. Mutta niistä koskeloista. Pari kaveriani ampuivat 3 koskeloa. Ruokaahan niistä tietenkin tehtiin. (se mikä ammutaan myös syödään[ehkä ei kettua, supia yms. vastaavia]) Linnut olivat pari kolme päivää punaviinipohjaisessa marinadissa. Lihat ruskistettiin, maustettiin ja haudutettiin saviastiassa. Kaikki syötiin, mutta ei se mitään suurta herkkua ole. Maku oli aika maksamainen. Joku voi tietysti tykätä, mutta minun ohitse ovat koskelot edelleenkin saaneet lentää rauhassa ohi. _________________ Kaikki tyylillään, toiset erilailla! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 06.03.2007 15:10 Viestin aihe: |
|
|
jarruo kirjoitti: | Linnut olivat pari kolme päivää punaviinipohjaisessa marinadissa. |
No ompa kumma jos maistuu erikoiselta.. _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
veijopetteri Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Hei 2005 Viestejä: 65
|
Lähetetty: 07.03.2007 00:08 Viestin aihe: |
|
|
Vuorokauden marinointi viskissä auttaa makuun kummasti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juse Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Jou 2004 Viestejä: 4742
|
Lähetetty: 07.03.2007 00:32 Viestin aihe: |
|
|
niin, hyvä viski mennee pilalle |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lapinleuku Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2006 Viestejä: 917 Paikkakunta: Inari
|
Lähetetty: 07.03.2007 08:53 Viestin aihe: |
|
|
Onhan se toki fakta, että jos riistaa ampuu, niin jotenkin se on hyväksi käytettävä. Meillä kyllä menee koskelot koirille noutolinnuiksi ja siihen hommaan onkin tosi hyvä elukka, koska ei se koirasta todellakaan hyvälle maistu. Ja onhan se kalakannan hoitoa kun noita muutaman muksii syksyssä alas.
Mie olen joskus koskeloa maistanut ja kyllä oli aivan älyttömän pahaa. Katsellaan tuleeko koskaan sellaista kokkia vastaan, joka tuollaisen traanipallon osaa valmistaa ihmisravinnoksi. Tuo savustus saattaa olla aika hyvä keino... Täytyy ehkä piruuttaan kokeilla ens syksynä, mutta silti hyvin skeptisenä. _________________ www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 07.03.2007 09:29 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus: | mutta silti hyvin skeptisenä. |
Tuohan oli teikäläisessä täysin uusi piirre kun on ruoasta ja materiaaleista kyse _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Heppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Hei 2009 Viestejä: 182
|
Lähetetty: 12.05.2012 00:55 Viestin aihe: |
|
|
Iso- ja tukkakoskelo on ihan hyvää syötävää,nyletään ja laitetaan pataan,sekaan öljyä ja pippuri ja paprikajauhetta,suolaa ja sipulia,vähän vettä ja padan kansi kiinni,uuniin 6-8 tuntia,lämpö 120-130 alussa,tippuu siitä,ainakin minun puu-uunissa,hyvää tulee. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
huntikas Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Tam 2006 Viestejä: 795
|
Lähetetty: 12.05.2012 12:22 Viestin aihe: |
|
|
mielenkiinnolla seuraan aihetta, täällä noita sotkeloita on muuttoaikaan hurjat määrät ja mielelläni tekisin ruokaa. kerran kokeilin ja ei maistunut juuri millekkään maitohauduttelun jälkeen. tein normaalin paistin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|