Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
ukkometto78 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Huh 2005 Viestejä: 48
|
Lähetetty: 16.10.2007 21:02 Viestin aihe: Rosvopaistia linnusta?! |
|
|
Onko kukaan kokeillut tehdä rosvopaistia kanalinnusta? Tuli mieleen vain, koska olisi kiva kokeilla jotain uutta ruoanlaittolajia.
Miten linnun marinointi/maustaminen olisi järkevää tehdä ennen maahan kuoppaamista (tietenkin maun mukaan, mutta vinkkejä saa antaa...)? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mippi Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2005 Viestejä: 1384 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 16.10.2007 22:45 Viestin aihe: |
|
|
Pötikkä silavaa tai pekonia, kourallinen suolaa ja hyppysellinen pippuria. mäiski ne linnunpintaan, sitten perus kääreet päälle ja viskaa monttuun. Veä ootellessa känni. Unoha lintu....se pallaa....syöt sen kännissä luineenpäivineen....vaimo ei koske, mutta sinusta se on tosi hyvvää. _________________ Eihän sitä kukhan jaksa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Over&Under ***
Liittynyt: 23 Syy 2004 Viestejä: 395
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lapinleuku Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2006 Viestejä: 917 Paikkakunta: Inari
|
Lähetetty: 17.10.2007 16:03 Viestin aihe: |
|
|
Erä-lehden teemanumerossa "RUOKA" oli mielenkiintoinen artikkeli (Taisi olla viimeisellä sivulla) aiheesta. Kyseisessä jutussa kaverit tekivät metsopaistin karvoineen päivineen savikuoren sisässä tulilla. Saattaa olla aika helkutin hyvää. Pistän raporttia jos tässä innostuu kokeilemaan vielä syksyn päälle. _________________ www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 17.10.2007 19:57 Viestin aihe: |
|
|
Mahtaa tulla mojovat aromit höyhenistä. Itse kyllä poistaisin ne ennen valmistusta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lapinleuku Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2006 Viestejä: 917 Paikkakunta: Inari
|
Lähetetty: 18.10.2007 08:49 Viestin aihe: |
|
|
Artikkelissa mainittiin, että koko nahka ja samalla höyhenet lähtevät irti nätisti vetämällä savikuoren poistamisen yhteydessä. Höyhenetkäänhän eivät tässä valmistustavassa pala, koska savikuoren sisällä oleva liha vain "hautuu" kypsäksi. _________________ www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|