OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Rosvopaistia linnusta?!

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
ukkometto78
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 01 Huh 2005
Viestejä: 48

LähetäLähetetty: 16.10.2007 21:02    Viestin aihe: Rosvopaistia linnusta?! Vastaa lainaamalla viestiä

Onko kukaan kokeillut tehdä rosvopaistia kanalinnusta? Tuli mieleen vain, koska olisi kiva kokeilla jotain uutta ruoanlaittolajia.

Miten linnun marinointi/maustaminen olisi järkevää tehdä ennen maahan kuoppaamista (tietenkin maun mukaan, mutta vinkkejä saa antaa...)?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mippi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2005
Viestejä: 1384
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 16.10.2007 22:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pötikkä silavaa tai pekonia, kourallinen suolaa ja hyppysellinen pippuria. mäiski ne linnunpintaan, sitten perus kääreet päälle ja viskaa monttuun. Veä ootellessa känni. Unoha lintu....se pallaa....syöt sen kännissä luineenpäivineen....vaimo ei koske, mutta sinusta se on tosi hyvvää. Wink
_________________
Eihän sitä kukhan jaksa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Over&Under
***


Liittynyt: 23 Syy 2004
Viestejä: 395

LähetäLähetetty: 17.10.2007 15:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=15107
_________________
jepjep...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lapinleuku
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Tam 2006
Viestejä: 917
Paikkakunta: Inari

LähetäLähetetty: 17.10.2007 16:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Erä-lehden teemanumerossa "RUOKA" oli mielenkiintoinen artikkeli (Taisi olla viimeisellä sivulla) aiheesta. Kyseisessä jutussa kaverit tekivät metsopaistin karvoineen päivineen savikuoren sisässä tulilla. Saattaa olla aika helkutin hyvää. Pistän raporttia jos tässä innostuu kokeilemaan vielä syksyn päälle.
_________________
www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Retonkimies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 1407
Paikkakunta: Riekkomailla

LähetäLähetetty: 17.10.2007 19:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mahtaa tulla mojovat aromit höyhenistä. Itse kyllä poistaisin ne ennen valmistusta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lapinleuku
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Tam 2006
Viestejä: 917
Paikkakunta: Inari

LähetäLähetetty: 18.10.2007 08:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Artikkelissa mainittiin, että koko nahka ja samalla höyhenet lähtevät irti nätisti vetämällä savikuoren poistamisen yhteydessä. Höyhenetkäänhän eivät tässä valmistustavassa pala, koska savikuoren sisällä oleva liha vain "hautuu" kypsäksi.
_________________
www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com