OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 17.03.2011 17:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

EAn kirjoitti:
Hylsysoppa kirjoitti:
peyraribs

Vieläkin rasva kiiltää naamassa, kaikkea ei saanut sulamaan, vaikka kolme tuntia keitti ja tunnin uunitti. Hyvää oli silti ja kauriista vielä parempaa.

No jo vain. Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä. Muita, mm. villisika, hirvi, kauris, poro ja normi tuotantoeläimet, ei tällä(kään) saralla sorsita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
EAn
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Syy 2010
Viestejä: 646
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

LähetäLähetetty: 17.03.2011 23:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jussio kirjoitti:
Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä.


Oli natu. Aika tömäkkää tavaraa tosiaan, vaikka syödessä sipaisee suurimmat rasvakerrokset sivuun. Tätä helpottaa kypsentäminen siihen pisteeseen, että alkavat hajoilla käsiin. Tuon kyljet on tullut syötyä nyt kokonaan ribseinä. On kyllä omaan (ja perheenkin) suuhun ihan hyvää, kun tekee napakan grillikastikkeen eikä useampaa kertaa viikossa pistele. Kauriista tuleekin sitten erinomaisen hyvää. Villisikaribsejä kun saisi maistaa, olettaisin herkuksi!

Helppo ja omasta mielestäni maukas tapa hyödyntää kyljet.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 18.03.2011 15:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

EAn kirjoitti:
Jussio kirjoitti:
Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä.


Oli natu. Aika tömäkkää tavaraa tosiaan, vaikka syödessä sipaisee suurimmat rasvakerrokset sivuun. Tätä helpottaa kypsentäminen siihen pisteeseen, että alkavat hajoilla käsiin. Tuon kyljet on tullut syötyä nyt kokonaan ribseinä.
Helppo ja omasta mielestäni maukas tapa hyödyntää kyljet.


Ribsit vaan uuniin moneksi tunniksi että niin että rasva sulaa mahdollisimman paljon ja luut lähtee noukkimalla, sitten on mukava uittaa maalaisleipää rasvaliemessä ja koukata lihaa päälle ja avot...menee suoraan varteen... sydäntautiliitto suosittelee.

Jahas hirven lapapataa tateilla höystettynä olisi menyynä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.03.2011 20:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!

Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
terva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Elo 2007
Viestejä: 1674

LähetäLähetetty: 19.03.2011 21:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:
Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!

Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle!


Potkahan on yksi parhaista osissa eläimessä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 19.03.2011 21:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:
Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!

Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle!


Kali orexi!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Benellihunter
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2008
Viestejä: 2687
Paikkakunta: Nivala

LähetäLähetetty: 19.03.2011 21:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenlihakeittoa (taas) Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.03.2011 22:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hylsysoppa kirjoitti:
ioni kirjoitti:
Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!

Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle!


Kali orexi!


ευχαριστώ
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
masa.k
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Mar 2007
Viestejä: 403
Paikkakunta: Tornio/ Haparanda

LähetäLähetetty: 20.03.2011 00:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenkäristystä johon pienin sekaan hanhen rintaa
_________________
--Harrastukset maksaa-ja pitääkin maksaa-- Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 20.03.2011 22:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:
Hylsysoppa kirjoitti:
ioni kirjoitti:
Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!

Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle!


Kali orexi!


ευχαριστώ


ορίστε, φίλος Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JoneK
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Elo 2008
Viestejä: 4071

LähetäLähetetty: 21.03.2011 00:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Telekkee ja perunoota.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 21.03.2011 06:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teertä yrtti, juusto-kanttarellikastikkeella
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Twist
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Tam 2005
Viestejä: 1419
Paikkakunta: Suomineidon navan alla

LähetäLähetetty: 21.03.2011 15:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven vasan sisäfilepihvit, uunijuurekset, kermaperunat ja lakritsikastike (eilisen jämät) olisi ruokalistalla. Viinlilehdestä bongattu resepti, oli aivan helekutin hyvää eilen, epäilenpä ettei ole vuorokaudessa liiaksi herkku heikentynyt. Mitä nyt tuo kyytipoika Motörhead punkku loppui eilen... Laughing
_________________
TRTT,!&%¤#"!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jölli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Jou 2006
Viestejä: 1434
Paikkakunta: kymenlaakso

LähetäLähetetty: 22.03.2011 23:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

en tie tarttisko kans viiniä opetella juomaan ku saa oikeen moottoripää viiniäkki Cool ROCK OUT!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Twist
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Tam 2005
Viestejä: 1419
Paikkakunta: Suomineidon navan alla

LähetäLähetetty: 23.03.2011 15:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jölli kirjoitti:
en tie tarttisko kans viiniä opetella juomaan ku saa oikeen moottoripää viiniäkki Cool ROCK OUT!


Ehdottomasti kannattaa! Ja kyllä tuo moottöripää toimii niin viinipullossa kuin soittovehkeissäkin...

Ei vaan, kyllähän hyvä viinivalinta sopii riista- ja kalaruokien kanssa kuin nenä päähän, työt (ja lompakon sisältö) vaan tahtoo rajoittaa noita kulinaarisia nautintoja Laughing
_________________
TRTT,!&%¤#"!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 35 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com