Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 17.03.2011 17:52 Viestin aihe: |
|
|
EAn kirjoitti: | Hylsysoppa kirjoitti: | peyraribs |
Vieläkin rasva kiiltää naamassa, kaikkea ei saanut sulamaan, vaikka kolme tuntia keitti ja tunnin uunitti. Hyvää oli silti ja kauriista vielä parempaa. |
No jo vain. Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä. Muita, mm. villisika, hirvi, kauris, poro ja normi tuotantoeläimet, ei tällä(kään) saralla sorsita. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
EAn Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Syy 2010 Viestejä: 648 Paikkakunta: Varsinais-Suomi
|
Lähetetty: 17.03.2011 23:18 Viestin aihe: |
|
|
Jussio kirjoitti: | Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä. |
Oli natu. Aika tömäkkää tavaraa tosiaan, vaikka syödessä sipaisee suurimmat rasvakerrokset sivuun. Tätä helpottaa kypsentäminen siihen pisteeseen, että alkavat hajoilla käsiin. Tuon kyljet on tullut syötyä nyt kokonaan ribseinä. On kyllä omaan (ja perheenkin) suuhun ihan hyvää, kun tekee napakan grillikastikkeen eikä useampaa kertaa viikossa pistele. Kauriista tuleekin sitten erinomaisen hyvää. Villisikaribsejä kun saisi maistaa, olettaisin herkuksi!
Helppo ja omasta mielestäni maukas tapa hyödyntää kyljet. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 18.03.2011 15:21 Viestin aihe: |
|
|
EAn kirjoitti: | Jussio kirjoitti: | Oliko pukki vai naaras, siis kyljen luovuttaja? Meillä on vedetty noissa ribsijutuissa rajan peuraan ja lampaaseen, tai näistä ei ribsiä. |
Oli natu. Aika tömäkkää tavaraa tosiaan, vaikka syödessä sipaisee suurimmat rasvakerrokset sivuun. Tätä helpottaa kypsentäminen siihen pisteeseen, että alkavat hajoilla käsiin. Tuon kyljet on tullut syötyä nyt kokonaan ribseinä.
Helppo ja omasta mielestäni maukas tapa hyödyntää kyljet. |
Ribsit vaan uuniin moneksi tunniksi että niin että rasva sulaa mahdollisimman paljon ja luut lähtee noukkimalla, sitten on mukava uittaa maalaisleipää rasvaliemessä ja koukata lihaa päälle ja avot...menee suoraan varteen... sydäntautiliitto suosittelee.
Jahas hirven lapapataa tateilla höystettynä olisi menyynä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 19.03.2011 20:13 Viestin aihe: |
|
|
Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!
Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1676
|
Lähetetty: 19.03.2011 21:01 Viestin aihe: |
|
|
ioni kirjoitti: | Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!
Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle! |
Potkahan on yksi parhaista osissa eläimessä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 19.03.2011 21:07 Viestin aihe: |
|
|
ioni kirjoitti: | Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!
Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle! |
Kali orexi! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Benellihunter Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2008 Viestejä: 2687 Paikkakunta: Nivala
|
Lähetetty: 19.03.2011 21:33 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenlihakeittoa (taas) |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 19.03.2011 22:25 Viestin aihe: |
|
|
Hylsysoppa kirjoitti: | ioni kirjoitti: | Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!
Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle! |
Kali orexi! |
ευχαριστώ |
|
Takaisin alkuun |
|
|
masa.k Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Mar 2007 Viestejä: 403 Paikkakunta: Tornio/ Haparanda
|
Lähetetty: 20.03.2011 00:52 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenkäristystä johon pienin sekaan hanhen rintaa _________________ --Harrastukset maksaa-ja pitääkin maksaa-- |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 20.03.2011 22:31 Viestin aihe: |
|
|
ioni kirjoitti: | Hylsysoppa kirjoitti: | ioni kirjoitti: | Ossobucco Alce Cacciatore! Molto bene!
Ensimmäistä kertaa kokeilin moista tehdä. En ole koskaan aikaisemmin edes ossobuccoa syönyt, juntti kun olen. Uskomatonta mitä neljä tuntia viinissä jne. ossobuccoliemessä uunittaminen tekee hirvilehmän potkalle! |
Kali orexi! |
ευχαριστώ |
ορίστε, φίλος |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JoneK Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Elo 2008 Viestejä: 4071
|
Lähetetty: 21.03.2011 00:09 Viestin aihe: |
|
|
Telekkee ja perunoota. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Elwood Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1418 Paikkakunta: Siilinjärvi
|
Lähetetty: 21.03.2011 06:15 Viestin aihe: |
|
|
Teertä yrtti, juusto-kanttarellikastikkeella _________________ Tosi asiaa ei tarvitse uskoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Twist Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Tam 2005 Viestejä: 1419 Paikkakunta: Suomineidon navan alla
|
Lähetetty: 21.03.2011 15:49 Viestin aihe: |
|
|
Hirven vasan sisäfilepihvit, uunijuurekset, kermaperunat ja lakritsikastike (eilisen jämät) olisi ruokalistalla. Viinlilehdestä bongattu resepti, oli aivan helekutin hyvää eilen, epäilenpä ettei ole vuorokaudessa liiaksi herkku heikentynyt. Mitä nyt tuo kyytipoika Motörhead punkku loppui eilen... _________________ TRTT,!&%¤#"! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jölli Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2006 Viestejä: 1435 Paikkakunta: kymenlaakso
|
Lähetetty: 22.03.2011 23:33 Viestin aihe: |
|
|
en tie tarttisko kans viiniä opetella juomaan ku saa oikeen moottoripää viiniäkki ROCK OUT! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Twist Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Tam 2005 Viestejä: 1419 Paikkakunta: Suomineidon navan alla
|
Lähetetty: 23.03.2011 15:08 Viestin aihe: |
|
|
jölli kirjoitti: | en tie tarttisko kans viiniä opetella juomaan ku saa oikeen moottoripää viiniäkki ROCK OUT! |
Ehdottomasti kannattaa! Ja kyllä tuo moottöripää toimii niin viinipullossa kuin soittovehkeissäkin...
Ei vaan, kyllähän hyvä viinivalinta sopii riista- ja kalaruokien kanssa kuin nenä päähän, työt (ja lompakon sisältö) vaan tahtoo rajoittaa noita kulinaarisia nautintoja _________________ TRTT,!&%¤#"! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|