OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Marjarosvotapas
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 29.08.2008 23:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyykäärmettäkin olen joskus Trangiassa paistanut ja kastematoja paistettuna syönyt ja ja "veikan päältä" raakanakin muutaman kourallisen niellyt... Cool Usean sortin linnumunia; varista, harakkaa, räksää, koskeloa, sorsaa jne, olen keitellyt tai paistanut ja kaikilla on nälkä matkansa loitonnut. Enkä mitään dippitaddiduu, hei dippidappi, sivuvaikutuksia ugala bukala huuhaa dindong pingpong sing song king kong pong dong ole itsessäni tai tuttavissa havainnut. Ihan hyvälle ovat nälkäisestä maistuneet.. Sammakosta, sisiliskosta, piisamista, oravasta ja variksesta ei Barbi halunne kulinaarimielessä kuulla ?
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tonko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Hel 2005
Viestejä: 228
Paikkakunta: Koillismaalta

LähetäLähetetty: 29.08.2008 23:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koukkupolovi kirjoitti:
Sammakosta, sisiliskosta, piisamista, oravasta ja variksesta ei Barbi halunne kulinaarimielessä kuulla ?


Eikös ne siellä piisamin kotimantereella nimenomaan pyydä sitä ruuaksi? Täällä kun sai vesirotan maineen ja nahan hinta laski niin on saanut rauhassa helevetin kolojansa kaivella
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 30.08.2008 00:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan yleinen syötävä tuntuu inkkari- ja trapperijutuissa olleen..
Eikä yhtään paha, kunhan rapsii laitettavasta lihasta talit pois ynnä liottaa etikkavedessä tai maidossa puoli vrk. Metsässä muuten (ja miksei kotonakin) kannattaa talin ja myskin maku hävittää katajanhavuvesihauteessa (myskin vahva haju ja maku leviävät huolettomasta peräpään nylkemisestä, kun hajurauhaset pääsevät purkamaan arominsa nahkaan ja nylkijän käsiin). Tavallisestihan piisami nyljetään takaa eteen. Ruoaksi tarkoitettu kannattaa nahkoa toisinpäin ja pitää pää ylöspäin koko operaation ajan.
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tursas
***


Liittynyt: 06 Syy 2004
Viestejä: 2643

LähetäLähetetty: 30.08.2008 10:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Syöhän toiset etanoitakin...ja jossain päin maailmaa syödään pulleita toukkiakin, koiriakin...ja rottia....joillekin nämä herkkua, eiköhän liene tottumiskysymys..voisihan tuota tässäkin kysyä että miksi näiden herkkujen edessä mutristelette. Rolling Eyes Rolling Eyes

Eihän täällä niille olla mutristeltukaan. Räksillehän täällä näköjään mutristellaan. Laita reseptiä kehiin kuvien kanssa vaikkapa noista etanoista.
_________________
Totuus löytyy Elovenasta. Ongelmana on vain se, ettei kukaan tiedä, mistä paketista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kantti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Syy 2005
Viestejä: 597
Paikkakunta: Hölmölä

LähetäLähetetty: 30.08.2008 10:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joku säkäkokki napsii etanoita ja tekee sapuskaa lapsille.

http://www.youtube.com/watch?v=BaOZpKtwBpM
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
wingmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Tam 2005
Viestejä: 808
Paikkakunta: perämeren rannikko

LähetäLähetetty: 27.09.2008 21:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Iltapalaa Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kahtto1
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Hei 2005
Viestejä: 1706

LähetäLähetetty: 09.05.2010 14:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aavistus maksan makua on, joten puolukkahillo voisi olla lisukkeena paikallaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sammal
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Hei 2009
Viestejä: 383

LähetäLähetetty: 10.06.2010 13:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itse olen ennakko luuloton ruokia kohtaan ruoka on ruokaa sillä ei ole väliä mistä se on tehty jos jotkut sanoo että ei voi olla ajattelematta alkuperää niin olen sitten hullu kun syön mitä vaan(pilkkitoukat ei ole hyvän makuisia ja koukussa 2pv ollut silakka saa aikaan oksennus refleksin(kisattiin kaverinkanssa kuka syö ja mitä))
mutta jos ei räksä maistu niin heitätte metsot yms toki roskiin ja ostatte kananpojan marinoitua filettä
_________________
1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle

Legalize IT! cann...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sammal
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Hei 2009
Viestejä: 383

LähetäLähetetty: 11.07.2010 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Repesorsa kirjoitti:
9.3x622 kirjoitti:
Tuota minä kokeilen ja jos on ruokavieraita, niin en kerro, että mitä tarjoan, ennen kuin kaikki on syöty. Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tule pyypaistille.


Varista se olla pitää... Smile


Joo kaverin kanssa kun napattiin loukulla varis niin tuli pieni kisa kellä on pokkaa syyä varista!. Liha maistu maksalle lisäksi se voi siinä pannulla paloi ja lihat paloi mutta oli roseet sisältä. Voin kärähtäminen ruskeekt oli pas ka homma
_________________
1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle

Legalize IT! cann...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Aamuneva



Liittynyt: 28 Huh 2010
Viestejä: 5

LähetäLähetetty: 22.07.2010 20:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä alettiin tehdä räksän täkästä herkkuja joskus 90-luvun alussa ja on kuulunut sen jälkeen kuvioihin. Uudempana tulokkaana on orava - sain kimarit brittiohjelmasta "Saalistamalla sapuskaa" jossa tekivät oravaa ohuissa taikinakuorissa pekingin ankka -muunnelmana. Hyvää on kurren lihakin kun on oikeanlaiset tykötarpeet.
Ei näillä nälkä lähde mutta mukava on leikkiä ja makupalan saa kahdelle!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com