Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 29.08.2008 23:24 Viestin aihe: |
|
|
Kyykäärmettäkin olen joskus Trangiassa paistanut ja kastematoja paistettuna syönyt ja ja "veikan päältä" raakanakin muutaman kourallisen niellyt... Usean sortin linnumunia; varista, harakkaa, räksää, koskeloa, sorsaa jne, olen keitellyt tai paistanut ja kaikilla on nälkä matkansa loitonnut. Enkä mitään dippitaddiduu, hei dippidappi, sivuvaikutuksia ugala bukala huuhaa dindong pingpong sing song king kong pong dong ole itsessäni tai tuttavissa havainnut. Ihan hyvälle ovat nälkäisestä maistuneet.. Sammakosta, sisiliskosta, piisamista, oravasta ja variksesta ei Barbi halunne kulinaarimielessä kuulla ? _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tonko Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Hel 2005 Viestejä: 228 Paikkakunta: Koillismaalta
|
Lähetetty: 29.08.2008 23:39 Viestin aihe: |
|
|
Koukkupolovi kirjoitti: | Sammakosta, sisiliskosta, piisamista, oravasta ja variksesta ei Barbi halunne kulinaarimielessä kuulla ? |
Eikös ne siellä piisamin kotimantereella nimenomaan pyydä sitä ruuaksi? Täällä kun sai vesirotan maineen ja nahan hinta laski niin on saanut rauhassa helevetin kolojansa kaivella |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 30.08.2008 00:37 Viestin aihe: |
|
|
Ihan yleinen syötävä tuntuu inkkari- ja trapperijutuissa olleen..
Eikä yhtään paha, kunhan rapsii laitettavasta lihasta talit pois ynnä liottaa etikkavedessä tai maidossa puoli vrk. Metsässä muuten (ja miksei kotonakin) kannattaa talin ja myskin maku hävittää katajanhavuvesihauteessa (myskin vahva haju ja maku leviävät huolettomasta peräpään nylkemisestä, kun hajurauhaset pääsevät purkamaan arominsa nahkaan ja nylkijän käsiin). Tavallisestihan piisami nyljetään takaa eteen. Ruoaksi tarkoitettu kannattaa nahkoa toisinpäin ja pitää pää ylöspäin koko operaation ajan. _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tursas ***
Liittynyt: 06 Syy 2004 Viestejä: 2643
|
Lähetetty: 30.08.2008 10:43 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus: | Syöhän toiset etanoitakin...ja jossain päin maailmaa syödään pulleita toukkiakin, koiriakin...ja rottia....joillekin nämä herkkua, eiköhän liene tottumiskysymys..voisihan tuota tässäkin kysyä että miksi näiden herkkujen edessä mutristelette. |
Eihän täällä niille olla mutristeltukaan. Räksillehän täällä näköjään mutristellaan. Laita reseptiä kehiin kuvien kanssa vaikkapa noista etanoista. _________________ Totuus löytyy Elovenasta. Ongelmana on vain se, ettei kukaan tiedä, mistä paketista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kantti Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Syy 2005 Viestejä: 597 Paikkakunta: Hölmölä
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
wingmaster Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Tam 2005 Viestejä: 811 Paikkakunta: perämeren rannikko
|
Lähetetty: 27.09.2008 21:39 Viestin aihe: |
|
|
Iltapalaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kahtto1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Hei 2005 Viestejä: 1706
|
Lähetetty: 09.05.2010 14:09 Viestin aihe: |
|
|
Aavistus maksan makua on, joten puolukkahillo voisi olla lisukkeena paikallaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sammal Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Hei 2009 Viestejä: 383
|
Lähetetty: 10.06.2010 13:02 Viestin aihe: |
|
|
Itse olen ennakko luuloton ruokia kohtaan ruoka on ruokaa sillä ei ole väliä mistä se on tehty jos jotkut sanoo että ei voi olla ajattelematta alkuperää niin olen sitten hullu kun syön mitä vaan(pilkkitoukat ei ole hyvän makuisia ja koukussa 2pv ollut silakka saa aikaan oksennus refleksin(kisattiin kaverinkanssa kuka syö ja mitä))
mutta jos ei räksä maistu niin heitätte metsot yms toki roskiin ja ostatte kananpojan marinoitua filettä _________________ 1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle
Legalize IT! cann... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sammal Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Hei 2009 Viestejä: 383
|
Lähetetty: 11.07.2010 15:06 Viestin aihe: |
|
|
Repesorsa kirjoitti: | 9.3x622 kirjoitti: | Tuota minä kokeilen ja jos on ruokavieraita, niin en kerro, että mitä tarjoan, ennen kuin kaikki on syöty. Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tule pyypaistille. |
Varista se olla pitää... |
Joo kaverin kanssa kun napattiin loukulla varis niin tuli pieni kisa kellä on pokkaa syyä varista!. Liha maistu maksalle lisäksi se voi siinä pannulla paloi ja lihat paloi mutta oli roseet sisältä. Voin kärähtäminen ruskeekt oli pas ka homma _________________ 1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle
Legalize IT! cann... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Aamuneva
Liittynyt: 28 Huh 2010 Viestejä: 5
|
Lähetetty: 22.07.2010 20:12 Viestin aihe: |
|
|
Meillä alettiin tehdä räksän täkästä herkkuja joskus 90-luvun alussa ja on kuulunut sen jälkeen kuvioihin. Uudempana tulokkaana on orava - sain kimarit brittiohjelmasta "Saalistamalla sapuskaa" jossa tekivät oravaa ohuissa taikinakuorissa pekingin ankka -muunnelmana. Hyvää on kurren lihakin kun on oikeanlaiset tykötarpeet.
Ei näillä nälkä lähde mutta mukava on leikkiä ja makupalan saa kahdelle! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|