Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 28.10.2010 18:22 Viestin aihe: |
|
|
Mutta kaikki sentään pyörii ruuan ympärillä. Voi tulla vaikka uusi makuelämys kaalisopalle, esm juustoa joukkon? Mistä sen tietää, kuinka hyvää olisi? Ruisleivän palanen sinne ainakin sopii hyvin ja vielä nimenomaan, oikein täys rukiinen ja hyvästi suolalla maustettu _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 28.10.2010 18:38 Viestin aihe: |
|
|
Joku Koskenlaskijan maustettu juusto sopisi vallan erinomaisesti hitaaseen valmistukseen, joten muokatkaa reseptiä oman tarpeen mukaan!!
Paketillinen n. 200 gr antaa taatusti hyvän säväyksen juuston ystäville.
Kuis usein mun tarvii toistaa: Mun esittämät ohjeet on sitä peruskauraa joista sitten jokainen tekee oman mieltymyksensä mukaista evästä!!!!!!!
"kokin" tärkein ominaisuus on hyvä mielikuvitus!!! Sen jälkeen voi tuotoksiaan tarjota vaikka näille foorumeille. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 28.10.2010 18:45 Viestin aihe: |
|
|
Ei mitään koska juurihan tässä sävelletään yhteiseen kaalisoppaan tykötarpeita _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|