Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 27.09.2010 14:14 Viestin aihe: Pihlajanmarjahyytelö |
|
|
Onko foorumilaiset tehneet otsikonmukaista herkkua? Pariin otteeseen olen päässyt maistamaan ja aikomus on ollut itsekin hyytelöä tehdä, mutta jotenkin aina päässyt unohtumaan.. Vinkkejä kaipaillaan, kuten mihin aikaan vuodesta marjat kannattaa poimia jne jne. Keskustelua, kiitos! _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sarvikuono Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Tam 2008 Viestejä: 9694 Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään
|
Lähetetty: 27.09.2010 14:27 Viestin aihe: |
|
|
Puhuit kuin omalla suullani, tai siis kirjoitit kuin omilla sormillani! Vissiin sama juttu kuin puolukan kanssa, eli pakkasen puremina parhaimmillaan.
Itse ajattelin tälläisellä ohjeella kokeilla:
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Pihlajanmarjahyytelö/1135244631765 _________________ Video meliora proboque deteriora sequor. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 27.09.2010 14:45 Viestin aihe: |
|
|
Näyttää hyvin pitkälti samalta kuin Dan Sukkerin resepti, ei varmasti huono. Tuostakin voisi testata erilaisia variaatioita korvaamalla konjakki esim. hyvällä viskillä tai Jalokahvilla _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 27.09.2010 15:13 Viestin aihe: |
|
|
Tuosta pihlajamarjahyytelöstä sen vertaa, että meillä on sitä tehty pariin kertaan ja hyvää on, jos löytää hyviä mehukkaita marjoja riittävästi. Sitten kun hyytelö on tehty, niin hyvänä vinkkinä, älä maista sitä, vaan piiloita jonnekin kaapin perukoille muutamaksi kuukaudeksi kypsymään. Maku on taivaalisen hyvää sen jälkeen, mutta jos heti maistaa, niin voi hitto, kun on karvasta ja jos sen tekee heti niin makeaksi, niin sokeria menee paljon, sekä että se on kypsyttyään ylimakea _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
|
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 27.09.2010 15:30 Viestin aihe: |
|
|
Mihin aikaan olette marjat keränneet? Onko karvautta vielä pakkasenpuremissa marjoissakin? _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 27.09.2010 16:27 Viestin aihe: |
|
|
Niissä ei ole niin paljon, mutta siinä on aina se hävikkivaara. Meillä meni iso pihlaja parissa tunnissa lähehes tyhjäksi, kun osui kohdalle räksä parvi. Mutta kun ei ollut nyt tarkoitus poimia, niin ei harmittanut yhtään, vaan oli kiva seurata, kuinka tehokkaita ovat. _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|