Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
sammal Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Hei 2009 Viestejä: 383
|
Lähetetty: 11.07.2010 14:04 Viestin aihe: |
|
|
WTF 6cm syvyyteen? Mä laitoin kaupan valkkarit maahan (kasvariin) Sillai et kärkee näky kyllä ne vaan kasdvaa.
Jaa a alkutekstistä ei löytynyt muuta virhettä kuin äärimmäisen sekava teksti jossa sana järjestelyt on päin pyllyä. Mikäs siellä site olis?
(Äikän numero oli sit pirun huono )
Edittiä!: uus vilkasu ja tais napata: Noniin
Osuko ? _________________ 1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle
Legalize IT! cann... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 11.07.2010 14:14 Viestin aihe: |
|
|
Vilkases otsikkoa!!
Kymmenisen vuotta tullut noita omia kasvatettua, niin kuohkea maa tiivistyy talven aikana joten ne kärjet on keväällä vain ohuen multakerroksen peittämiä!! Siinä syy tuohon syvyyteen. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
sammal Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Hei 2009 Viestejä: 383
|
Lähetetty: 11.07.2010 14:18 Viestin aihe: |
|
|
Ja täs äskenen ruoka:
Ostetaan joku Familipack muna nuudeleita ja napataan 2 porsaan kyljyksiä paketissa joita saa aineski sittarista. Leikataan luut ja mahdollinen rasvareunus lihasta pois ja pannaan säästöön. Lyö nuudeölit (3 levyä) kiehumaan ohjeen mukaan ja tipauta sinne sekaan lihaliemi kuutio. Suikaloi liha ja heitä VALURAUta pannuun ja anna tiristä sitten lisäät jotain soija soossia sinne ja pari valkkarin kynttä hienona. Iske sekaan myös sweet chili soossia(lidli)ja laoita 2 chiliä sekaan silppun, sekoittele, nyt toteat että nuudelit o melkeen valmiita joten nappaa lävikkö ja siihen se hässäkkä sitten äkkiä silppuat sipulin varret hienoks ja isket sinne pannuun ne ja kippaat perään nuudelit ja lisää aikasemmin mainittuja soiosseja ja vain hyppysellinen suolaa sillä soija soossilla muuten suolataan se mömmö. Isket lautaselle ja puikot käteen ja syöt sen pois ja hämmästy kun on hyvää. Sitten isket ne varastoidut luut ja läskit siihen pannuun joka on viä lämmin ja anna tiristä kypsäksi sitte murskaat päälle valkkaria ja imeskelet lihat luusta.
Very simple ruoka ja laitan vaikka ohjeen kuvien kera kun seuraavan kerran teen.
No voi v Tosiaan o on karannut (oikuttelevat kirjaimet prkele )
Lisä edittiä se olikin a eikä o _________________ 1.1.1995 suomi myytiin (huorattiin) euroopalle
Legalize IT! cann... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 11.07.2010 14:32 Viestin aihe: |
|
|
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|