OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Metsästysrepun valinta
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
GWP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 1442
Paikkakunta: tosi lähellä ruåttia

LähetäLähetetty: 27.04.2009 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

perisofeus kirjoitti:
Jos sinulla on jokin kevyt sukka tai asepussi olemassaan, niin aina voit laittaa koko keksinnön Eberin koteloon.
No niin tietysti Embarassed

perisofeus kirjoitti:
Tämä oli varmaan turhaa ja provosoivaa vuodatusta.

Ei ainakaan turhaa, joku tietenkin saattaa provosoitua mutten mie.

Valitettavasti näillä näkymin en pääse oulun messuille ja mihinkään muualle en mene. Mutta onhan tässä aikaa vielä miettiä ja kun rovaniemellä olen käymässä, niin sittenhän nuo voi käydä tsekkaamassa. Miettiä pitää siksikin, että jos pelkkää talvijatia varten aserinkan hankkii, niin tuo Mini-Me + A1SS olisi riittävä.. Siihenkin mahtunee ne kamat mitä tarvitsen, vieläkö saisi talviväreissä..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
perisofeus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Lok 2006
Viestejä: 6147
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 28.04.2009 07:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

GWP kirjoitti:
Miettiä pitää siksikin, että jos pelkkää talvijatia varten aserinkan hankkii, niin tuo Mini-Me + A1SS olisi riittävä.. Siihenkin mahtunee ne kamat mitä tarvitsen, vieläkö saisi talviväreissä..


Lumivärisen repun kysyntä on niin hidasta ja pientä. Toisekseen tuollainen reppuhankinta on hyvä pitääkin ympärivuotisena väritykseltäänkin. Mini-Me on niin kompakti, että meidän tarjoamat Eberin ja BW:n lumihuput ovat liian isoja (saa ne siihen kyllä sidottua). Mutta hommaat valkoisen tyynyliinan tai minkä tahansa kangaspalan, puuvillakin ajaa asiansa pakkaskeleillä. Jos sataa vettä/räntää niin kangaskaupasta valkoista vesisuojattua polyesteria. Sellaista, joka ei liikoja jäykisty pakkasessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
tikkakoski
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Huh 2006
Viestejä: 1223

LähetäLähetetty: 28.04.2009 08:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei hätää GWP tiedän kyllä repun ja rinkan. Laughing Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kpiispa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Mar 2005
Viestejä: 267

LähetäLähetetty: 28.04.2009 11:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omat kantojärjestelmät on viime kauden jäkeen sillä mallilla että lyhyet pyrähdykset tehdään upland liivissä. Sen takataskuun tuntuu mahtuvan heittämällä takin ja juomapullon lisäksi esim. jänis tai useampia lintuja eikä haittaa ampumista millään lailla.

Koko päivän tai yhden yön yli reissut vedellään Vauden Ripalla. Hinta/laatu, tilavuus ja paino kohdillaan omaan käyttöön. Vähän aluksi kritisoin uuden mallisia kantoviillekkeitä turhan paksuiksi ja ampumista haittaaviksi, mutta pehmenivät käytössä nopeasti ja toimivat sitten kuitenkin ihan hyvin vaikka toisin luulin.

Pidemmät reissut aina viikkoon asti vedellään Jack Wolfskinin vanhalla anatomic-rinkalla. Savotta oli vielä pitkään varalla oikeasti pitkille reissuille mutta näin vanhemmiten on ruvennut laiskottamaan ja yli viikon reissut kun tulee tehtyä mökkimajoitukseen tukeutuen niin myin Savotan pois turhana.

Eberleä olen pyöritellyt moneen kertaan messuilla ja liikkeessä, mutta en ole löytänyt sen ostoon vielä peruteita. Turhan painava tilavuuteensa nähden ja kallis. Varmaan ihan kestävä mutta normi metsähommiin minusta tuo pomminvarman kestävyyden korostaminen painon kustannuksella on turhaa. Laadukaat perusreput kuten Vaude ja Wolfskin (ja jopa Haglöfs mutta niiden tuotteiden kanssa minun selällä on yhteensopivuusongelmia joten ei enää tule käytettyä) ovat vuosien kokemuksella oleet riitävän kestäviä joten en ole halukas maksamaan turhasta lisäkestävyydestä kiloa lisäpainoa.

Viime talven latvalintuhommissa kaverilla oli eberle ja kokeilin sitä. Hyvä peli mutta ne perus 20 kilometrin päivätaipaleet meni näin vanhalta ampumahiihtäjältä ihan kivuttomasti kivääri ampumahiihtovaljaissa ja reppu siinä päällä. Jos kivääriä kantaisi jatkuvasti kakkosaseena niin varmaan siihen hommaan suunniteltu reppu pitäisi hankkia. Nykyisin seisovilla koirilla metsästävänä tuo kiväärin kanto on niin satunnaista että ne muutamat kilometrit kantelee vaikka perushihnassa repun päällä. Lisäksi tuli teetettyä kivääri joka taitettuna pakkautuu 48 sentin pätkiin niin se on helppo sujauttaa reppuun sisälle jos siltä tuntuu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
perisofeus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Lok 2006
Viestejä: 6147
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 28.04.2009 13:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vaude Ripa: 40 L / 1,4 Kg (mm. Reittipiste)

Eberlestock Mini-Me: 13 L, riistapussilla 20 L / 1,06 Kg
Eberlestock X2: 29 L / 1,9 Kg
Eberlestock X1A1: 36 litraa / 2,2 Kg

Onhan nuo Eberlestockit vähän vankempaa tekoa ja kalliimpia. Mutta ei niissä rautaa ole, vaan mm. tukeva kantojärjestelmä ja materiaalit. Ero tulee esille lähinnä raskaammin kuormattuna ja noille uskalletaan antaa pitkä takuu. Mutta todella halvan ja ok päivärepun saa käytetystä BW-repusta. Jos ei liikoja vaadi. Take down ase menee reppuun ihan hyvin.

Se on kuitenkin aika yleistä, että tänä grammojenviilamisaikakautena reppujen valmistajat ilmoittavat mm. painon alemmaksi kuin se todellisuudessa on. Näin useammassakin testissä käynyt ilmi. Jos kehtaat niin punnitse ja mittaa Ripan tilavuus. Eberlestockit on punnittu itse digitaalivaakalla (20g tarkkuus muistaakseni). Koko on tehty mittaamalla, joten se on melkko tarkka.

Täällä Ripan painoksi ilmoitettu 1,7 Kg.
http://www.stenmansmotor.se/system/webshop_showdetail.asp?HID=274&FID=168&HSID=3961&Kid=1977_2007&PID=37690

Yksi juttu, mistä löytyy Vaude Ripan valmistajan kotisivut?
http://www.vaude.com/ se ei ainakaan ole, Ripaa ei löydy mistään.
_________________
Villilä, ei-kesitetyllä meänkielelä joka päivä, ympäri vuen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
kpiispa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Mar 2005
Viestejä: 267

LähetäLähetetty: 28.04.2009 14:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No ei tämä ole tarkoitus muuttua taas väännöksi eberle vastaan muut. Tuo sun markkinointi on vaan niin aktiivista että siksi mielellään noita reppuja käyttää verrokkina muille kun eberleistä tulee tietoa tuutin täydeltä.

Eikä tarkoitus ole myöskään hehkuttaa Ripaa ultimaattisena valintana, siinä on paljonkin puutteita joita korjaisin jos saisin omien näkemysteni mukaisen metäsästysrepun suunnitella. Hinta-laatu siinä on tosin melko kohdillaan kun sitä saa ostaa noin 60 eur hintaan. En minä siitä ovh hintaa maksaisi, ei ole minusta sen arvoinen.

Voin tosin mitata ja punnita Ripan ihan oman mieleenkinnon vuoksi kun ei mitään tietoa todellisista arvoista mutta on käytännössä osoittautunut sopivan kokoiseksi omaan käyttöön ja noi kädessä pidellen vaikuttaa esim x1a1:stä reilusti kevyemmältä. Ja minusta x1a1 on 30 litrainen + asepussi ei 36 litrainen.

X2 vaikuttaa melko sopivalta omaan käyttöön, mutta sekin on ehkä vähän pieni, turhan kallis, monimutkainen ja ehkä painavakin. Tosin en ole sitä livenä nähnyt niin kuin muita malleja joten pitää joskus käydä katsomassa josko olisi tullut paikalliseen liikkeeseen.

Positiivisena eberlessä on todella hyvät haulikkoammunta sopivat kantovaljaat.

VArmaan BW reppun on ihan ok. Ei ole tullut kokeilua kun minulla aikoinaan Viipurista muistaakseni puolellatoista markalla ostettu sipulisäkki joka on ajanut saman asian. Nykyisin ei vaan ole noille pikkurepuille käyttöä kun ihan lyhyimät reissut tulee tehtyä upland liivillä ja sitten kun reppua tarvitsee niin se saa olla vähän isompi ja mukavampi kannettava isommillakin kuormilla.

Tuolla Helsingin messuilla töissä ollessani katselin retkeilyreppuja sillä silmällä ja jos oikeasti ultrakevyttä hyvin kannettavaa reppua olisin vailla niin ostaisin varmaan Osprey Talonin. Kantovaljaat oli yhteensopivat haulikolla ampumista ajatellen kunhan niistä olisi leikannut yhden ylimäätäisen härpäkkeen pois (olikohan joku juomaletkun pidike). Värit oli vähän härskin kirkkaita mutta ei se seisojilla metsästäessä haittaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
GWP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 1442
Paikkakunta: tosi lähellä ruåttia

LähetäLähetetty: 28.04.2009 15:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kpiispa kirjoitti:
Viime talven latvalintuhommissa kaverilla oli eberle ja kokeilin sitä. Hyvä peli mutta ne perus 20 kilometrin päivätaipaleet meni näin vanhalta ampumahiihtäjältä ihan kivuttomasti kivääri ampumahiihtovaljaissa ja reppu siinä päällä.

Talvijahdeilla tarkoitan tuota näädän jäljitystä ja supikoiran metsästystä seisojalla. Jälkimmäinen kulkee monesti sellaisia viidakoita että heti kun hanki kantaa vaihdan sivakat lyhkäsiin. Niilläkin meno on senkaltaista, että välillä haluan heittää sivakat repun kylkeen (tarvittessa heitän lumikengät jalkaan) ja jatkan sauvakävellen. Tässävaiheessa sille aseelle, joka on haulikko, alkaa kaipaamaan kantojärjestelmää josta sen saa tarvittaessa suhteelisen nopeasti ampumavalmiiksi. Eikä siitä kantojärjestelmästä mitään haittaa ole myöskään keskitalvella tai lopputalvesta tunturilla hiihtäessä, vaikka silloin tuo ase kulkeekin tottuneesti pussissa siinä repun päällä.

Latvalintu + hanhijahtireppua en varsinaisesti hae mutta mietin, että hankkisinko sellaisen repun joka menee myös näissä jahdeissa. Mutta mulla on jo tuo Vauden Ripa, vanha sipulireppu (huippuvärkki latvalinnustaessa) ja riistalaukku. Siinä Vaudessa on tilavuutta enemmän ja painoa vähemmän kuin X1A1:ssa. Se on myös hyväksi koettu niin kanalintu kuin hanhijahdissakin. Todennäköisesti tuohon Mini Me:hen tulen päätymään koska se on a) kevyempi b) on riittävän kokoinen (myös keväiseen riekkojahtiin tunturilla). Eli pelkäksi talvirepuksi (poislukien latvalinnustus) aserepun hankkisin. Se talviväri olisi plussaa. Ei naamioinnin, vaan tyylin takia Wink


Viimeinen muokkaaja, GWP pvm 28.04.2009 15:50, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
perisofeus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Lok 2006
Viestejä: 6147
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 28.04.2009 15:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakkohan tähän vääntöön on jotenkin puuttua, koska esiintyy epätarkkuuksia. X1A1 on mitattu ja se on 36 litraa, mukaanlukien asekotelo. Koska asekotelo on tyhjänä tasku, missä voi kantaa mitä haluaa. Jos siinä kantaa asetta niin kokonaistilavuudesta pitää vähentää: 83 x 15 x 7 cm eli noin 7-9 litraa riippuen käännetäänkö häntä ylös vai alas.

Onko kallis, mikä on painava, miksi painava, tarvitaanko lujuutta jne. on luonnollisesti aina henkilökohtaista. Siis se mitä minä puhun tai joku muu puhuu eivät ole absoluuttisia totuuksia.
Loppupeleissä kaikki käyttäjät valitsevat aina sen kantolaitteen mistä tykkäävät. Ei kenellekään voi väkisin mitään tuputtaa eli siinä mielessä on hyvä, että riittää valinnan vaikeutta. Hyväksi lisäksi Eberlestockeja on suomalaisille metsästäjille kehuttu monenkin toimesta.

Jos osaa pitää todella siististi omia välineitään niin heikommatkin kamppeet varmasti kestävät. Eberlestockien M-mallit ovat sellaisenaan hyllystä otettuna eri armeijoiden käytössä ja se selittänee myös H-mallien rakennetta. Näissähän ei ole muuta eroa kuin kangas. Jotta ei synny väärinkäsityksiä niin näitä on tosiaan kehitetty niin sotilaskäyttöön kuin omia malleja myös metsästyskäyttöön. Näihin voi tosiaan lastata niin paljon tavaraa kuin jaksaa kantaa. Vaellusrinkkoja mallistossa ei grammanviilajille ole, toki näitä voi käyttää missä vain. Keveimmät vaellusrinkat ovat 500g luokkaa, 50 litraa ja maksimi kuorma 10-15 Kg. Näissä on luonnollisesti paljon kompromisseja mm. kannettavuudessa.

Jos tämä kuulostaa vähän mainokselta, niin eipä tuo haittaa. Olen ostanut foorumille dealer statuksen. Tarkoitus on kuitenkin lähinnä kertoa tuotteista ja ominaisuuksista eikä aloittaa juupas eipäs väittelyitä. Tässäkään kirjoituksessa en ole millään muotoa liioitellut mitään saatika arvostellut muita tuotteita. Edellisessä, kun oli rinkan painosta puhetta, tuoda esiin Vaude Ripan erilaiset ilmoitetut painot sekä sen kysymyksen, että mistä löytyy valmistajan tekniset tiedot.
_________________
Villilä, ei-kesitetyllä meänkielelä joka päivä, ympäri vuen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
GWP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 1442
Paikkakunta: tosi lähellä ruåttia

LähetäLähetetty: 28.04.2009 15:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Käsittääkseni tuo Vauden Ripa on ruåttalaisten metsästäjien tunturimetsästykseen suunnittelema reppu, jonka vaude on toteuttanut ja myy vain pohjoismaissa. Sen tuotekehitys on vielä kesken (sen huomaa) ja koska metsästystuotteet eivät ole vauden prioriteetilla ykkösenä, niin kestänee tovin ennenkuin sen markkinointi mailmanlaajuisesti alkaa.

EDIT: Onko tuo X1A1:n paino lantiovyön kanssa ja paljonko se lantiovyö painaa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
perisofeus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Lok 2006
Viestejä: 6147
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 28.04.2009 16:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

GWP kirjoitti:
EDIT: Onko tuo X1A1:n paino lantiovyön kanssa ja paljonko se lantiovyö painaa?


Lantiovyön kanssa. Vyö painaa 340 grammaa.
Näinollen, jos haluaa keventää niin X1A1 painaa ilman vyötä siis 1,860 Kg.
Sama pätee kaikkiin rinkkoihin poislukien ne mallit, joissa vyö on kiinteää mallia (X2, Mini-Me).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
kpiispa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Mar 2005
Viestejä: 267

LähetäLähetetty: 28.04.2009 20:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mittailin tuo Ripan. Ilmoitettu paino suht kohillaan tilavuus sitten ei kovinkaan lähelle. Paino oli pelkällä repulla 1360 grammaa ja riistapussi ja alataskuun piilotettu istuialus-solumuovi 151 grammaa. Punnitustuloksessa oli mukana yhdet ylimääräiset repun päälle kiinnitetyt linturihmat ja kahvikupillinen havunneulasia ja riekonhöyheniä, mutta ne ei paljoa tuloksessa näy. Eli paino kaikilla varusteilla noin kilon pienempi kuin riistapussilla varustetulla x1a1:llä.

Ripan tilavuus oli sitten reilusti pienempi kuin mitä oli ilmoitettu. Pääosaston tilavuus ilman lumilukon avulla ylipakkausta noin 31 litraa ja ylätasku noin 2 litrainen. Lumilukko on niin lyhyt että en usko että edes ylipakkaamalla päästään lähellekään ilmoitettua 40 litraa. 35 voi olla vielä mahdollisuuksien rajoissa. Riistapussia en halua laskea mukaan kun sinne ei voi hirveästi pakata ilman että painopiste tulee liian taakse ja näillä risukkomailla kulkemiseenkin tuo takasuuntaan pullottava riistapussi haittaa. Jotain koiran loimea tai muuta siinä voi väliaikaisesti riistan lisäksi kuljettaa.

Eli tilavuus jotain x1a1:n hujakoilla riippuen miten tuota asekoteloa oppisi käyttämään muun materiaalin pakkaamiseen jos asetta ei ole mukana, paino kilon vähemmän ja hinta noi kolmasosa eberlen hinnoista. Eli ei tällä hetkellä ylitä kynnystä lähteä päivittämään reppua mutta kunhan tuo ripa hajoaa niin eberle on vakavana vaihtoehtona.

Tuo tilavuuden mittaaminen oli itseasiassa hyödyllistä kun huomasi että reppu jolla on pärjäillyt on lähempänä 30 kuin 40 litraa. Herättää idean että jollain eberlen x2:lla saattaisi hyvinkin pärjätä. Se ei ole kuin vähän pienempi ja painavampi ja hintakaan ei ole kuin tuplat. Pitää ottaa harkintaankun tuo repun livenä näkee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
GWP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 1442
Paikkakunta: tosi lähellä ruåttia

LähetäLähetetty: 28.04.2009 21:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kylläpä se riistapussi on laskettu siihen 40l:ään mikä ripalle on ilmoitettu. Ainakin myyjä sen niin sanoi. Kpiispan mittailujen perusteella siis isompi mitä on ilmoitettu. Siinä pussissa kulkee kivasti märkiä vaatteita, sadetakki, ohimennen poimittuja sieniä pahkoja yms ja tietysti riistaa ihan mukavasti. Se taaksejääminen ei ole mua häirinny, muuten kun sitä kivääriä kuljetellessa.
Tuo x2 on aika lähellä ripaa. Se vaan ei oikein istu tuohon mun talvitarpeeseen senkummemmin kuin ripa. Mutta kun tuo ripa leviää, niin se on vakavasti otettava vaihtoehto. Saattaa olla jopa päivitysvaihtoehto. Siinä on kuitenkin aika monta asiaa otettu huomioon, mikä ripan kehittelyssä on jäänyt mopen osalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pikkuhornet
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2008
Viestejä: 2524

LähetäLähetetty: 28.04.2009 21:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Haltin Paljakka istumarepuks tuli hommattua kun vanha Haglöfs teki testamentit. Tästäkin tuli tuunaamalla ok. Roikkuvat sulkuhihnat ompelin ylös kiinni ja hiukan putkivaimennusta lisää. Jaetuhenkseleihin koiranhihnalle pikalukko.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pikkuhornet
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2008
Viestejä: 2524

LähetäLähetetty: 28.04.2009 21:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Täsmennys äskeiseen,. Etuhenkselit heitin hevoon ja kiinnikkeen laitoin etuolkaimeen kiinni.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Heska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1578

LähetäLähetetty: 28.04.2009 22:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kpiispa kirjoitti:
jos oikeasti ultrakevyttä hyvin kannettavaa reppua olisin vailla niin ostaisin varmaan Osprey Talonin. Kantovaljaat oli yhteensopivat haulikolla ampumista ajatellen kunhan niistä olisi leikannut yhden ylimäätäisen härpäkkeen pois (olikohan joku juomaletkun pidike).


Täältä myös ääni Ospreylle. http://www.ospreypacks.com/

Itellä kun noita reppuja on pahimmillaan ollut kaapissa kuin pikkukylän partiovarusteessa, niin monenlaisia ratkaisuja ja materiaaleja on tullut ihmeteltyä. Eberleistä olen luopunut juurikin tuon älyttömän painon (tyhjänä) vuoksi, eikä tuo hintakaan kovin houkutteleva ole - mutta näin tuntuu nykypäivän muilakin retkeilykamoilla olevan, "hitech" maksaa ihan sikana. Se alppijääkärireppu (by Deuter) on hinta/laatusuhteeltaan hyvä, mutta ei kestä suurta kuormaa (kuten sorkkaeläimen ruhoja) että olisi vielä hyvä kantaa. Toisaalta ei siihen suurta kuormaa mahdukaan, ja kun puuttuu kaikenmaailman mollet ja palsit johon kiinnitellä kaikkea "tarpeellista edullista lisävarustetta", niin ongelma on lähinnä teoreettinen. Wink

Eberleissä tosiaan mainostetaan että niillä voi kantaa hirvieläinten ruhot repussa pois metsästä, miks ei jos tuollaiselle kuormankantokyvylle on oikeasti tarvetta. Tämä vaan lisää sitä rakenteellista painoa turhaan sellaisille, jotka haluaisivat vaan kantaa repussa kivääriä ja päivän peruskamoja. En tiedä oikeen onko tuo eberlen mini-me uutuus miten hyvä ratkaisu, ja siinäkin taas tämä hinnankiro, eli perusrepun hintaan ei kuulu liki välttämättömiä varusteita (esim. asekotelo). Pitäisi päästä jossain käpistelemään. Jos pelkän tuollaisen pienen repun juomavaustuksella haluaa, niin kannattaa katsella vaikka noiden Ospreyn mallien perään. Niistä tosin puuttuu seksikkäät camo värit, mutta eipähän häviä reppu niin helposti kairaan. Mr. Green
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Seuraava
Sivu 3 Yht. 22

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com