Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Sämpy Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 6350 Paikkakunta: Uleåborg
|
Lähetetty: 18.04.2009 13:45 Viestin aihe: |
|
|
Yleensä ruuanlaittohommista pääsee eroon kun laittaa riittävästi rasvaa kuten Koukku vihjaili. Esterinä roiskaisin ahventen sekaan puoli kiloa suoloja ja rustaisin keittiön pöydälle seuraavanlaisen kirjeen:
"Rakas Vaimo
Mikä yhteensattuma, myös minun tyttöystävällä sattuu olemaan synttärit ja lupasin viedä hänet Joki-Jussiin syömään. Voisitko lähteä aamulla kolistelematta kalalle, jos satun olemaan väsynyt?
Ruoka on altaassa.
Suukkoja,
Esteri"
Itellä pitäis väsätä tässä lappalaisille vieraille pari iskukoukkuhaukea. _________________ "Susi syö sunnuntaina ja mato pistää maanantaina" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Panostaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Syy 2007 Viestejä: 1911
|
Lähetetty: 18.04.2009 13:48 Viestin aihe: |
|
|
Sämpy kirjoitti: |
Itellä pitäis väsätä tässä lappalaisille vieraille pari iskukoukkuhaukea. |
Mikä makuelämys! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Derzu Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 2457 Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho
|
Lähetetty: 18.04.2009 16:24 Viestin aihe: |
|
|
Muuttuneet ovat arvostukset. Pohjoisessa hauki oli ennen arvostettu. Pakastimia ei ollut ja rasvaton kala säilyi kuivattuna. Rasvakala piti säilöntäsuolata. Punalihaiseen olen itse kyllästynyt. Halpaahanse on marketmatalassa toisin kuin hauki tänä päivänä. Jospa se pohjosen ihmiselle on ihan eksoottinen kokemus. Paistokalana hakkaa mennen tullen norjanpunaisen ja kirjomössykän varsinkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sämpy Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 6350 Paikkakunta: Uleåborg
|
Lähetetty: 18.04.2009 18:15 Viestin aihe: |
|
|
Niin paljo kehuttiin, että ihan nolostutti kun toinen vieraista vielä santsasi. _________________ "Susi syö sunnuntaina ja mato pistää maanantaina" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Leafs Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2006 Viestejä: 2072
|
Lähetetty: 18.04.2009 21:30 Viestin aihe: |
|
|
Derzu kirjoitti: | Paistokalana hakkaa mennen tullen norjanpunaisen ja kirjomössykän varsinkin. |
Haukea pystyy syömään kerran talvessa ja vähän kerrallaan, ihan pikkuriikkinen peräpalanen järkyttävässä rasvamäärässä paistettuna. Muuten tulee hauet syötettyä koiralle tai naapureille. _________________ HPPH |
|
Takaisin alkuun |
|
|
esteri Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3918
|
Lähetetty: 18.04.2009 23:52 Viestin aihe: |
|
|
Olipa Sämpyltä ilimituuma !
Jahka rouva pallaa synttäreiltä, totteutan heti !
Lähtiissä sano vielä että menevät Reetalle. En kyllä äkkiseltään tunne rouvankaan kaveripiireissä kettää Reetaa, niin ei voi oikein telehvuunillakkaan rimpauttaa että koska palovaavat...
...mutta ehottomasti, totteutan het kun tullee ajankohtaseksi ! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
maalari Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Lok 2005 Viestejä: 856 Paikkakunta: kainuu
|
Lähetetty: 19.04.2009 21:11 Viestin aihe: |
|
|
Joskus tulee ahvenfileet pilattua tähän tyyliin:
fileille ripaus sitruuna pippuria, suolaa ja reilu nokare jotain tuorejuustoa - ruohosipulinen passaa mukavasti. File rullalle ja hammastikulla kiinni. Paistoastiaan pohjalle suikalejuureksia mustapippurilla ja suolalla höystettynä. Fileet päälle ja kermaa sekaan... uuniin paistumaan. Puolituntinen ja terveysruoka katettu... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|