Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Riistaruokia varten oma kansio? |
kannatan, hyvä idea |
|
98% |
[ 54 ] |
ei kannatusta, nykyiset kansiot riittävät aiheelle |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ääniä yhteensä : 55 |
|
Kirjoittaja |
Viesti |
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 04.11.2004 21:16 Viestin aihe: Metsästys.net:iin valikko riistaruuille! |
|
|
Olisiko ideaa että olisi oma valikko riistaruokia varten? Ajatus tuli vain mieleen kun luki Petteri_N:n riistakeittiötä Olisivat vain näppärästi tämänkin alueen aiheet omassa lokerossaan.
Viimeinen muokkaaja, jarih pvm 17.11.2004 19:36, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sauernisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 404 Paikkakunta: Lounais-Suomi
|
Lähetetty: 15.11.2004 19:39 Viestin aihe: |
|
|
Kannatetaan ehdottomasti!! Eiköhän metsästäjien keskuudesta löydy kovia kulinaristejakin sen verran että adminin kannattaisi toimia? _________________ Piú avanti da sempre |
|
Takaisin alkuun |
|
|
admin Site Admin
Liittynyt: 04 Maa 2004 Viestejä: 1375
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Körmy Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 1867 Paikkakunta: Kuopio
|
Lähetetty: 16.11.2004 19:45 Viestin aihe: |
|
|
Voisiko saada kuitenkin sellaisen jossa voisi kirjoittaa oman kommenttinsa ruoan mausta tai sitten voisi kysellä että pystyisikö jollain aineksella korvaamaan toisen ruoka-aineen. Tai muuta vastaavaa keskustelua ruoasta; kysymyksiä ja vinkkejä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 16.11.2004 22:58 Viestin aihe: |
|
|
Nimen omaan, jos olisi oma kansio ruokia varten. Sinne voisi itse kukin heittää reseptejään ja kysellä kaiken moista jne. Toki voihan sitä nyttenkin, mutta olisivat "siististi" omassa loossissaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 17.11.2004 12:46 Viestin aihe: |
|
|
Kannatetaan! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
eij Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Hei 2004 Viestejä: 354
|
Lähetetty: 17.11.2004 14:09 Viestin aihe: riistaruoat |
|
|
joo tosi hyvä idea.kannatetaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 17.11.2004 14:24 Viestin aihe: |
|
|
Huomasitte varmaan, että idea on jo toteutettu. Olemme topicissa:
Keskustelua riistaruuista
Reseptit, kommentit jne. Huomaa myös etusivun www.metsastys.net "Reseptit" -osio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 17.11.2004 19:38 Viestin aihe: |
|
|
Päävalikon reseptit onkin sitten jo aivan toinen juttu.. Varsinaisen ruokakeskustelun kauttahan ideoita sinnekkin varmaan virtaisi!
Lisäsin äänestyksen aiheelle.. ottakaa kantaa.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
dxman ***
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 7532
|
Lähetetty: 17.11.2004 20:31 Viestin aihe: |
|
|
Myöhäistä äänestää kun kerran on osio jo avattu. Meinasin jo aloittaa keskustelun "mitä muuta kun makkaraa voisi nuotiolla paistella", mutta antaa jonkun reseptin ensin vauhdittaa osion käyttöön-ottoa.
Todellakin, mitäköhän muuta nuotiolla hirvijahdin lomassa paistella? Makkara kaikissa muodoissaan ja jopa silakoiden halstraus on jo tullut kokeiltua, kuten pekonitkin. Ei viitsi termospullosoppaakaan mukana raahata. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 17.11.2004 20:56 Viestin aihe: |
|
|
Hirvimetällä:
Keitetty/ suolattu/ viipaloitu hirvenkieli on aika hyvvää "makkaraa". Sitä voi nakella semmosenaan tai ruisleivän päällä.
Kaadon jälkeen vasanmaksaa viipaloituna ja pannulla voissa paistettuna. Sekaan sipulia ja suolaa.
Jäinen paisti pala aamulla reppuun sanomalehtien sisään. Siitä käristystä tulilla. Sekaan voita, sipulia ja suolaa.
...siinä jotakin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 17.11.2004 21:35 Viestin aihe: |
|
|
Heh, niinpä onkin avattu Mulla on työpöydällä suoraan linkki kohtaan "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit" ja harvemmin tulee mentyä päävalikon kautta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pärse Vieras
|
Lähetetty: 17.11.2004 22:06 Viestin aihe: |
|
|
No kysymys... Oon kuullu että sorsan voisi tehdä jotenkin, että sen peittää savella ja sitten hiillokseen. Mutta pitääkö lintu käsitellä jotenkin ennen (nyppiä jne...) vai otetaanko vaan suolet poies ja sitte sulkineen päivineen vai miten? Ja kauanko sen pittää hiilloksesa olla? Vai onkohan tämmösestä ruuvasta kukkaa tiatone |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 17.11.2004 23:05 Viestin aihe: |
|
|
Muistan lukeneeni tuosta jostain ja se laitettiin nimenomaan sulkineen päivineen mutta suolistettuna tietty Paistamisen yhteydessä savi kovettuu ja linnun kypsyttyä kovettunut "saviruukku" halkaistaan, jolloin sulat jäävät kiinni ruukun puolikkaisiin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sähikäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1192
|
Lähetetty: 29.11.2004 11:12 Viestin aihe: |
|
|
Ruisleipä on !&%¤#"! hyvää kun sen paahtaa nuotiolla. Ja sitten paljon voita päälle.
Olisipa nyt jättimäinen kebablautanen näppiksen paikalla.Ranskalaisilla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|