Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 07.02.2009 16:41 Viestin aihe: Porkkana |
|
|
Porkkana, tuo vähäpätöinen juurikasvi, ilman mitän suurempaa sukseeta! Vai onko näin? Olen elämänin varrella syönyt erinäisiä määriä porkkanoita ja tänäänkin vaimon tekemään karjalanpaistiin kuuluu olennaisesti porkkana, mutta! Porkkana tunnisti mausta, mutta siinä oli kaikki ja kasvatus oli kotimaista. Maku mitäänsanomaton, jos ei suorastaan surkea, johtuiko lajista, vai kasvatuksesta, mutta jos porkanan antamassa makua keittoon/ paistoon, niin eikö sen kuuluis myös maistua, siis ainakin kotimaisen? _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 07.02.2009 17:12 Viestin aihe: |
|
|
Porkkana, kuten moni muukin ruoka-aine, täytyy malttaa olla kypsentämättä puhki. Pottu on pahaa puolikypsänä, se on selvää, mutta al dente porkkana on hyvvvvää. Lohkoperunan tapaan öljyttynä uunipellillä kovassa lämmössä ruskeaksi uunitettuna on melko messevää. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 07.02.2009 17:19 Viestin aihe: |
|
|
Nyt jäi mainitsematta että kyse oli raa'asta porkkanasta, joten kypsyysaste ei vaikuta mitenään. _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|