OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Joukkotappelussa 1981, pistoolit vaaditaan nyt laitokselle.
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Fields
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2004
Viestejä: 5009

LähetäLähetetty: 09.12.2008 15:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

chesap kirjoitti:
Kyl tää tais NRA:n sivuilla olla.


Aina paranee, eli nähty "jossain" ja nyt "taisi olla" Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vortex
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Hei 2004
Viestejä: 6885
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://www.nra.fi/arkisto/pj0811.html

PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI XI 29.11.2008
"KIRVEEELLÄ OLIS TÖITÄ !"
Lainaan kuuluisan taiteilijan ja laulajan Simo Salmisen laulun sanoja ja lainausta käyttäessäni osoitan sanani henkilöille, joiden toimia voi hyvin kuvata Albert Einsteinin lausumalla: "En milloinkaan lakkaa ihmettelemästä ihmisten tyhmyyden ja avaruuden loputtomuutta. Avaruudesta en ole niinkään varma."

Nykyisen kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon blogi on käsitellyt viime vuosina yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia asioita ja erityisesti eräät ilmaisut ovat olleet tavallisen kansan mieleen. Erilaisissa blogeissa sanotut asiat, kuten myös keskustelupalstoilla esille tulleet hyökkäykset ovat usein ns. harkitsemattomia heittoja. Blogin tultua tunnetuksi, on blogilla jo vaikutusta kansalaisiin. Vuonna 2003 blogissa esitetty heitto on esitetty ennen vuonna 2007 voimaantullutta aselupakäytäntöjen yhtenäistämisohjetta (AYO), joten Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksen rikoskomisario Vesa Hietalan mahdollinen rikostutkinnan aloittaminen on myöhässä. Kehoitan rikoskomisario Vesa Hietalaa tutustumaan sensijaan www.nra.fi sivuilla kollegansa Vantaan kihlakunnan poliisilaitoksen komisario Purastien toimiin asekeräilijän tiloihin suoritetun kotietsinnän yhteydessä. Vantaan tapauksessa tutkinnan tulee käynnistää Helsingin kihlakunnan poliisilaitos, sillä rikosepäily on ainakin nyt komisario Hietalan tiedossa!

Espoon kihlakunnan poliisilaitoksen tulisi vuorostaan aloittaa välittömästi tutkinta koskien ylikomisario Leppilahtea Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksesta, sekä saman poliisilaitoksen aselupayksikköä kohtaan, niiden toimenpiteiden vuoksi, jotka kohdistuivat ilman laillisia perusteita vrk I.M.Mortalin (salassapidettävä nimi) laillisesti omistamiin ampuma-aseisiin. Poliisin tulisi ensin puhdistaa poliisiorganisaatio sellaisista toimijoista joiden toiminnan laillisuus on julkisesti asetettu kyseenalaiseksi, ennenkuin ryhdytään irtopisteiden keruuseen muualta kyseenalaisin perustein.

POLIISITAKTIIKAN MUUTOKSEN VAIKUTUKSET UHRILUKUUN !
Jokelan ja Kauhajoen massamurhien ja esimerkiksi Vantaan kaupungissa ammuskelleen poliisivankilan vartijan tapauksen yhteydessä on herännyt keskustelu siitä, miksi poliisin johto välttää nopeita toimenpiteitä tilanteiden ratkaisemiseksi! Onko yhteiskuntamme muuttunut niin paljon, että poliisin ammatti on kuin mikä muu ammatti tahansa, eli työturvallisuus on tärkeämpää, kuin esimerkiksi kansalaisten hengen suojeleminen. Erityisesti poliisitaktiikan muutoksen ovat havainneet sellaiset poliisimiehet, joiden ensimmäisenä palveluspaikkana oli jo legendaariseksi muodostunut "piiska eli radiopoliisi". Nämä poliisimiehet on syrjäytetty kaikista operatiivisista tehtävistä, jotta "pullamössö sukupolven" komisariot ja ylikomisariot voisivat rauhassa odotella tilanteen laukeamista.

Poliisikoirat ja niiden ohjaajat ovat olleet poliisikuntamme parhaimmistoa jo 60-luvulta lähtien. Mies ja koira muodostivat ylivoimaisen tehokkaan yhdistelmän, jollaista oli mahdotonta korvata edes usealla partiolla. Ehkä nykyinen päällystösukupolvi poliisissa haluaa suojella sekä rikollisia, että koiria ikäviltä kohtaamisilta, sillä koira joutuisi kaukopidätyksessä tai aseistautuneen henkilön taltuttamisessa puremaan mahdollisesti hyvinkin epähygieenistä kohdetta ja saamaan vaikka virustartunnan! Mumbaissa Intiassa joutuivat pommikoirat terroristien surmaamiksi, sillä saatujen tietojen mukaan koiria ei oltu koulutettu aseistetun henkilön vastarinnan murtamiseen.

Suomessa on vanhempi sukupolvi tottunut siihen, että poliisi on aina poliisi, myös vapaa-ajalla ja että järjestyspoliisin partio suorittaa annetun tehtävän loppuun asti. "Pullamössösukupolvi" poliisissa haluaa komeita näytöksiä. Näköisase, värikuula-ase tai humalaisen miehen näyttäytyminen kotinsa ovella haulikon kanssa johtaa välittömästi laajamittaiseen operaatioon. Paikalle kutsutaan kaikki alueen poliisipartiot ja jos kenttäjohtaja vähänkin epäilee todellista vastusta, niin puolustusvoimien Pasi tilataan paikalle ja mahdollisesti myös osasto Karhu. Tampereella kotiovelleen haulikon kanssa tulleen asunnon haltijan olisi "piiskan" partio hoitanut kaksistaan, sillä henkilö ei ampunut, eikä uhannut poliisia. Varkauden kuulu "sheriffi" Haapala järjesti näyttävän operaation moottoripyöräkerholaisten tiloihin; tulokset olivat laihoja, mutta kulut mahtavat.

Poliisilla on nykyään henkilökohtaiset suojaliivit joihin useimpiin malleihin on mahdollista liiittää myös taktiseen käyttöön suunnitellut lisälevyt. Poliisin käytössä on virka-aseen ohella tukiase tai tukiaseita, henkilökohtaiset OC sumuttimet ja tehtävän niin vaatiessa myös suojakilvet. Poliisi on hyvin varustettu modernilla radiokalustolla ja lisäksi poliisilla on virkatehtäväänsä suorittaessa oikeus käyttää voimaa (väkivaltaa) tehtävän edellyttämässä laajuudessa. Ruotsin poliisi joutuu toimimaan nykyoloissa paljon väkivaltaisemmassa ympäristössä, kiitos Ruotsin aiemman maahanmuuttopolitiikan, sillä rikolliset ovat pääsääntöisesti aseistautuneita eivätkä he kaihda väkivallan käyttöä. Poliisi lähestyy Ruotsissa epäiltyä kohdetta, kuten esim. kotihälytyksissä avattavaa ovea ase kädessä, patruuna vedettynä patruunapesään, siis ampumavalmiina, Suomessa poliisi joutuu raportoimaan jopa aseella uhkaamisen aseen käyttötilanteena. Mikä on vialla, tulisiko poliisijohto lähettää opiskelumatkalle Mumbaihin tai vaikka Göteborgiin?

Luottamus poliisin kykyyn pelastaa ihmishenkiä on voimakkaassa laskussa, sillä poliisin tehtävä ei voi olla vain TV:n kuvaajien kohteena oleminen ja odottaminen koska tilanne on ohi, laukaukset ammuttu ja on ruumiiden ja tyhjien hylsyjen laskemisen aika. Kansalaisilla, veronmaksajilla ja vanhemmilla on oikeus saada tarkka selvitys siitä, miksi aikaisemmin hyväksi todettu poliisitaktiikka on muutettu näyttäviksi TV esiintymisiksi mitättömien syiden vuoksi ja varsinaisessa vaarassa olevien kansalaisten hädänalaista tilannetta ei pyritä ratkaisemaan nopeasti, tehokkaasti ja hallitusti. On aika ryhtyä selvittämään koko poliisiorganisaation tilaa nykypäivänä.

ASELAIN VALMISTELIJAT VAIHTOON
Arpajais- ja asehallintoyksikön (AAHY) toimien seurauksena on poliisin aselupahallinto täydellisesti kaaoksessa. Mielivaltaisilla päätöksillä peruutetaan kansalaisten ampuma-aseiden hallussapitolupia, eikä uusia lupia pystytä käsittelemään henkilöresurssien vähäisyyteen vedoten. NRA ry:n asiantuntijalääkärien suunnittelema lääkärintodistus on pätevä joissakin piireissä, mutta esim. Turussa on ilmoitettu asiakkaalle, että todistuksen tulee olla vapaamuotoinen, ei kaavakkeen mukainen!

Lupaperuutusten määrä on kasvanut erityisesti sellaisissa poliisipiireissä, joissa poliisipäällikkönä tai aselupavastaavana on nykyisen linjan mukainen asevastainen virkamies. Virassa päteminen halutaan osoittaa orjallisena lainvastaisen ohjeen noudattamisena ja uskossa siihen, että kansalaiset tyytyvät virheelliseen päätökseen. NRA ry saa viikoittain kirjeitä ja sähköpostiviestejä väärin kohdelluilta kansalaisilta. Uutena ryhmänä ovat tulleet metsästäjät, erityisesti loukkupyytäjät ja luolakoirametsästäjät. Erikoisin tapaus on vuonna 1981 joukkotappeluun osallistuneen metsästäjän kohtelu; loukkupyytäjän käsiase pyydettiin luovuttamaan poliisille, vaikka ase ja muut metsästysaseet ovat olleet henkilön hallussa jo n. 30 vuotta. Ovatko viranomaisen toimet oikein ajoitettuja ja lain mukaisia?

Sisäasiainministeriö on viime kädessä vastuussa kihlakuntien poliisilaitosten toimista lupahallintoon liittyvissä kysymyksissä ja koska AAHY ei ole suoriutunut omasta koulutus- ja perehdyttämistehtävästään on syytä vaihtaa ampuma-aselain valmistelijat välittömästi eli AAHY:n ampuma-aselain valmistelussa puuhasteleva henkilöstö! Kauhuskenariot ovat olleet AAHY:n asevastaisten toimijoiden kannalta peruste asevastaisille toimenpiteille ja on syytä uskoa, että toiveiden täyttymys olisi jonkun koulukiusatun onnistuminen massamurhan teossa. Nykyinen poliisitaktiikka antaa teon suunnittelijalle selkeän viestin; voit ampua niin kauan kuin haluat ja lopuksi itsesi.

Sisäasiainministeriössa valmisteltu erillisen poliisihallituksen perustaminen on demokraattisen yhteiskuntamme kannalta arveluttava vaikutukseltaan, sillä seurauksena tulee olemaan poliisin yhteiskunnallinen vaikutusvallan kasvaminen ja demokratian väheneminen. Kuten jo nyt on havaittu AAHY:n toimien seurauksena niin myös tuomiovalta on aseisiin liittyvissä asioissa siirtynyt pois tuomioistuimista poliisilaitoksiin. Suomalaisina meidän tulee aina muistaa, että itäisessä naapurissamme yli 70 vuotta vaikuttanut järjestelmä loi maailman tehokkaimman väkivaltakoneiston, minkä uhreina menehtyivät kymmenet tuhannet ihmiset veljeskansoistamme ja kymmenet miljoonat muut. Me emme halua Suomeen poliisivaltiota.

TSETSENIA JA RIIPPUMATON LEHDISTÖ
Anna Politovskajan murhan oikeudenkäynti ja sen seuraaminen suomalaisessa lehdistössä on jälleen esimerkki lehdistömme kyvystä vaieta varsinaisesta asiasta eli syystä, miksi toimittaja Politovskaja murhattiin ja kenen etua murha palveli. Tsetsenian kansan kohtalo olisi voinut olla Suomen kansan kohtalo vuonna 1940, sillä Stalinilla oli valmiit suunnitelmat uppiniskaisen kansan lannistamiseksi. On uskomatonta, että lehdistö on täydellisesti unohtanut vuoden 2001 terrori-iskun jälkeen venäläisten äärettömän raakalaismaiset teot tsetseenejä kohtaan.

Suomalaiset ovat unohtaneet itsenäistyneen Tsetsenian ensimmäisen presidentin Dudajevin, joka kuoli räjähdyksessä 1996, tai Aslan Mashadovin, tai Basajevin, myös tsetseenikomentaja Radujev`in nimi on poistunut tietoisuudesta, kuten Grosny`n kaupungin täydellinen tuho useaan kertaan. On helppoa elää ilman vastuuta ja empatiaa. On käsittämätöntä, että Suomessa kansalaiset luottavat Suomen puolustuksen uskottavuuteen, kun samanaikaisesti taistelumateriaalia tuhotaan ja romutetaan ja koulutettu reservi odottaa poliisijohdon toimenpiteitä reserviläisten omistamien aseiden osalta.

Haluan heittää keskusteluun ajatuksen siitä, kuka poliisimme johdossa on "Juudas", jonka tavoitteena on aseeton ja puolustuskyvytön Suomi. Poliittisessa keskustelussa vanhan Neuvostoliiton ihailijat tunnetaan vihreistä demareihin, mutta poliisin johdossa työskentelevä myyrä voisi jo tulla esiin ja kertoa vilpittömästi ihailunsa totalitääristä järjestelmää kohtaan. Ehkä esilletulo ajoittuu poliisihallituksen avajaisiin. Älkäämme unohtako Ruotsin kuuluisinta vakoilukandaalia, tapaus eversti, KGB:n kenraali Wennerström tai Viron tapaus Simm. Miksi Suomi olisi poikkeus?

Runo K. Kurko
puheenjohtaja
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fields
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2004
Viestejä: 5009

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nimrod kirjoitti:
Homma on vain niin, että kun ei valvota niin ei myöskään noudateta lakeja.
... Mitä syrjemmäs mennään niin sitä epätodennäköisempää on jäädä kiinni esim. ylinopeudesta, rattiksesta tms. Kannattaisi käväistä esimerkiksi joskus sesongin ulkopuolella katsomassa pienten kylien elämänmenoa niin huomaisi esimerkiksi, että kuinka paljon porukka ajaa maaseudulla kännissä. Tylyä, mutta totta.


Totta varmasti, mutta se on silti eri asia, kuten on sekin, että taitava rikollinen jää harvemmin kiinni kuin taitamaton.

"Tasaveroisuutta" ei voi vaatia sillä perusteella, että asuinpaikkansa tai kykyjensä vuoksi jää rikoksistaan tai rikkomuksistaan "muita" helpommin kiinni.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
chesap
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 01 Huh 2008
Viestejä: 29

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Fields kirjoitti:
chesap kirjoitti:
Kyl tää tais NRA:n sivuilla olla.


Aina paranee, eli nähty "jossain" ja nyt "taisi olla" Laughing


No jo ny on !&%¤#"! siinähän se lukee ihan selvästi. Sieltä jostain sen luin mutten äskön sitä enää löytänyt.

Ota vaikka joku pilleri jos helpottas..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sarma
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Tam 2005
Viestejä: 517
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:34    Viestin aihe: Re: Laki henkilötietojen käsittelystä poliisitoimessa 22.8.2 Vastaa lainaamalla viestiä

E_h_e kirjoitti:
Esittämäsi ajatus ei liene mahdollinen?

Laki henkilötietojen käsittelystä poliisitoimessa (22.8.2003/761)



En epäile ollenkaan etteikö noin saattaisi lukea laissa.

Mutta se on sitten eri juttu että miten nuo tietojärjestelmät toimivat, voi nimittäin olla että tieto poistuu vain yksittäisestä taulusta mutta on edelleen luettavissa muualta tai pääteltävissä jollain vippaskonstilla. En hämmästyisi sitäkään vaikka tietoa ei edes pystyisi poistamaan järjestelmästä millään muulla kuin jollain ylikirjoituksella, jos edes sillä. Tietojärjestelmät suunnitellaan yleensä tietojen säilyttämiseen, harvemmin niiden tuhoamiseen joten tietojen postuminen voi olla vähän niin ja näin. Olen itse aikanaan työskennellyt yrityksessä jossa poistettavan kuluttajatiedon sai tuhottua vain ylikirjoittamalla asianomaisen kuluttajan tiedot ja näin tehtiinkin, tietojensa poistamista vaatineesta Matti Meikäläisestä tuli N N, puhelinnumeroksi tuli rivi nollia ja sähköpostiosoite muuttui höpölöpöksi sekin.

Jos asiat ovat epäilemälläni tavalla, poliisitietojärjestelmä ei tässä toimi lain hengen edellyttämällä tavalla. Tätä teoriaa tukisi kyllä se että poliisiylijohtaja Paateron mukaan tietojärjestelmä on vanhentunut ja tulisi korvata uudella. Sinänsä ovela temppu tuoda asia esille ja näine "aseenomistajan rikostausta" uutisineen juuri budjetin lukkoonlyömisen jälkeen, tästä saa hyvän (teko)syyn pyytää lisärahaa jo hyväksyttyyn budjettiinkin. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Aatu Aave
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Syy 2006
Viestejä: 591
Paikkakunta: Vaeltava

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Suurkiitokset Vortex, olin jo täyttä päätä leimautumassa perättömien höpöttäjäksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TAK85
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Huh 2006
Viestejä: 11362

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siellä se näkyy olevan. ja on ihan ilmeisesti tottakin, että 27 vuotta sitten joukkotappeluun osallistuminen on vaikuttanut. Minkähänlainen tappelu se on ollut. On siinä pitänyt tapahtua hengenmenetyksiäkin. Muuten ei voi ymmärtää.

Sisällissotaan osallistuneista ei taida olla enää ketään käsiaselupaa hakemassa. Very Happy Eiköhän ne viimeiset M16 Mauserit ole jo siirtyneet kokoelmiin.

Sorry, Aatu, ethän kosta, varsinkaan kun olit oikeassa. Sad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TAK85
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Huh 2006
Viestejä: 11362

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Poliisin rekisterissä noin vanhoja ei käsittääkseni pitäisi näkyä mutta oikeusministeriön/rikosseuraamusviraston rekistereissä historiaa voi kai seurata ikuisesti.
Näin minun on annettu jonkun oikeuden puheenjohtajan taholta , en muista kenen, ymmärtää, kun olen uteliaana kysynyt.

Etteihän vallesmanni tai poliisipäällikkö ole käynyt lukemassa väärästä rekisteristä. Syyttäjänä toimivalla kai on täydellinen rekisteri käytössään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
E_h_e
***


Liittynyt: 12 Jou 2004
Viestejä: 2169
Paikkakunta: Maarianhaminasta itään

LähetäLähetetty: 09.12.2008 16:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tate kirjoitti:
Eikös tuon E_H_E:n postaaman lainpätkän perusteella viranomainen ole syyllistynyt lain rikkomukseen jos noita 1981 tietoja on vielä säilytetty. Rolling Eyes


Katso RL 40 -luku!
_________________
Errare humanum est
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
make80
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2005
Viestejä: 108
Paikkakunta: Sawo

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Erikoisin tapaus on vuonna 1981 joukkotappeluun osallistuneen metsästäjän kohtelu; loukkupyytäjän käsiase pyydettiin luovuttamaan poliisille, vaikka ase ja muut metsästysaseet ovat olleet henkilön hallussa jo n. 30 vuotta.


Eli käsiase pois ja muut pyssyt saa jäädä Shocked
Millähän tälläistä on edes pystytty perustelemaan?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
E_h_e
***


Liittynyt: 12 Jou 2004
Viestejä: 2169
Paikkakunta: Maarianhaminasta itään

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tämä henkilörekistereihin liittyvä toiminta on Suomessa hyvin tarkasti säädeltyä. Yleiskäsite "rikosrekisteri" kansankielellä ymmärrettynä voi sivuta mm. seuraavia lakeja. Aika harva tieto niissä kuitenkaan ikuisesti säilyy.

Laki henkilötietojen käsittelystä poliisitoimessa (22.8.2003/761)

Laki henkilötietojen käsittelystä rajavartiolaitoksessa (15.7.2005/579)

Tullilaki (29.12.1994/1466)

Laki henkilötietojen käsittelystä rangaistusten täytäntöönpanossa (24.5.2002/422)

Hätäkeskuslaki (18.2.2000/157)

Rikosrekisterilaki (20.8.1993/770)

Rikosrekisteriasetus (20.8.1993/772)

Laki ajoneuvoliikennerekisteristä (13.6.2003/541)

Henkilötietolaki (22.4.1999/523)

Ulosottokaari (15.6.2007/705)

Laki tietosuojalautakunnasta ja tietosuojavaltuutetusta (27.5.1994/389)

Asetus tietosuojalautakunnasta ja tietosuojavaltuutetusta (3.6.1994/432)
_________________
Errare humanum est
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heguli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Hel 2005
Viestejä: 5666

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

se ei selvinnyt tosta kurkon tekstistä että se olis faktaa vaan toteamus että näin olisi jossain käynyt, kolumni ei välttämättä sisällä tosiasioita vaan kirjoittajan mielikuvan tapahtuneesta. Question
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vortex
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Hei 2004
Viestejä: 6885
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heguli kirjoitti:
se ei selvinnyt tosta kurkon tekstistä että se olis faktaa vaan toteamus että näin olisi jossain käynyt, kolumni ei välttämättä sisällä tosiasioita vaan kirjoittajan mielikuvan tapahtuneesta. Question

Nimenomaan. Ei se välttämättä pidä paikkaansa. Olisi mukava saada jotain lähdettä tapahtuneesta.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fields
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2004
Viestejä: 5009

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heguli kirjoitti:
se ei selvinnyt tosta kurkon tekstistä että se olis faktaa vaan toteamus että näin olisi jossain käynyt, kolumni ei välttämättä sisällä tosiasioita vaan kirjoittajan mielikuvan tapahtuneesta. Question


Maininnassa viitattiin lauseeseen: "NRA ry saa viikoittain kirjeitä ja sähköpostiviestejä väärin kohdelluilta kansalaisilta." eli kolumnisti kertoi saadun viestin sisällöstä, ei sinänsä sen todenmukaisuudesta ja totesikin "Erikoisin tapaus on vuonna 1981 joukkotappeluun osallistuneen metsästäjän kohtelu"

Kolumnissa esitetty kysymys "Ovatko viranomaisen toimet oikein ajoitettuja ja lain mukaisia?" hyvin perusteltu JOS viestin mukainen väite olisi tosi. Kuten E_h_e:nkin viesteistä ilmenee, viranomaisen toimet eivät silloin olisi oikein ajoitettuja eivätkä lain mukaisia.

Yhdyn mielipiteeseen siitä, että olisi mielenkiintoista saada väitteestä faktaa jos se esitetään faktana.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
eero
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 4379
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 09.12.2008 17:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kurkon kirjoitus on myös poliittinen kannan otto,sinänsä voi myös vahinkoittaa järjestön toimintaa kuten sen kannanottojen huomioiminen.Poliittisissa piireissä kumminkin on nokkimis järjestys juuri siksi tämmöiset kirjoitukset tekee sen ettei järjestöä noteerata tosissaan.Jos järjestö olisi vaikka poliittisesti riippumaton niin kannatus nousisi huomattavasti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
Sivu 2 Yht. 8

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com