OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kirjoita kansanedustajallesi, ennen kuin on myöhäistä!
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
sulkijalihas-mölö-7
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Huh 2004
Viestejä: 377
Paikkakunta: Keski-Pohojam´maa

LähetäLähetetty: 24.11.2008 12:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tälle uppia! Hyvä lista sähköpostiosoitteita.

Ymmärtäkää nyt hyvät harrastajaveljet että essolla rutisemalla ei asioihin vaikuteta.

P.S.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 24.11.2008 20:36    Viestin aihe: AAHY tulilinjalle! Vastaa lainaamalla viestiä

AAHY suurennuslasin alle! Onko tuon AAHYn ainoa tehtävä toimia napista painettavana aselakikiristysautomaattina vai mitä? Viimeaikaiset kommentit yksikön toiminnasta ovat pelkästään negatiivisia (mm. asekauppiaiden simputusluento, aselain asiattomat kiristysehdotukset.) Asiasta tulisi saada aikaan laaja parlamentaarinen keskustelu. Onko kyseessä ainoastaan sossujen järjestämä suojatyöpaikka? Kommentteja, keskustelua, mediahuomiota. Kirjoittakaa asiasta, myös ja ennenkaikkea muuallekin!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 24.11.2008 21:08    Viestin aihe: NRA näpäyttää AAHYä Vastaa lainaamalla viestiä

Kopioitu NRA:n sivuilta:

081124 - AAHY, epäonnen virasto

NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry on esittänyt viime viikkojen aikana, että ampuma-aselain valmistelutyöryhmä tulee vaihtaa kokonaisuudessaan. Tälle on äärimmäisen vahvat ja kiistämättömät perusteet, mistä vakavin on se tosiasia että Ase- ja arpajaishallintoyksikkö (jäljempänä AAHY) on järjestelmällisesti kieltäytynyt ottamasta huomioon etujärjestöjen asiantuntijoiden esittämiä tosiasioita, analyyseja ja lausuntoja.

AAHY ei ainoastaan ole osoittanut piittaamattomuutta vaan kävellyt kerta toisensa jälkeen huomioitavien, kriittistenkin tosiasioiden yli. Sellaisten, joiden huomioimiseen oma-aloitteisesti AAHY:n sisäisesti ei ole ollut olemassa tietotaitoa, näkemystä eikä asiantuntemusta. On ilmeistä että vastaavalla, piittaamattomalla tavalla AAHY on myös vienyt läpi rahankeräyslainsäädännön muutokset vuonna 2006, siirtäen alalla toimivien huijarien toiminnan lain tavoittamattomiin.

Hämmentävää on myös tapa jolla AAHY:n johdon nimitykset tehtiin perustamisvaiheessa. Lakisääteinen hakumenettely ohitettiin täysin, minkä seurauksena itse itsensä nimityttäneen johtajan motiivit ja pätevyys eivät ainoastaan ole kyseenalaisia. Niiden todellisuus on kerta toisensa jälkeen tullut tuskallisen selväksi.

Jouni Laiho siirrettiin jo kerran pois ampuma-aselain valmistelutehtävistä vuonna 1997 ja hänen kaikenkattavaa asenteellisuutta ja asiantuntemattomuutta osoittava esityksensä heitettiin roskakoriin. Hänen asiantuntemuksensa ei ole vuosien saatossa parantunut millään tasolla. Laihon harjoittama myyräntyö lainsäädännön "tulkitsemisessa" hänen omilla ohjeillaan on tämän jälkeen aiheuttanut jo riittävästi inhimillistä tragediaa. Historian on korkea aika toistaa itseään ennenkuin se emämunaus mikä onnistuttiin välttämään vuosikymmen sitten toteutuu viiveellä.

Yhteenveto Ase- ja Arpajaishallintoyksikön toimista

Objektiivisesti tarkastellen Ase- ja Arpajaishallintoyksikön (jäljempänä AAHY) toiminta lukuisissa heidän toimialaansa liittyvissä tapauksissa on osoittautunut äärimmäisen ammattitaidottomaksi, harkitsemattomaksi ja pahimmillaan saanut aikaan käsittämättömiä porsaanreikiä jopa lainsäädäntöön, mahdollistaen rikollisen toiminnan jatkumisen ja yleistymisen Suomessa.

Näistä, vaikutuksiltaan huomattavista virheistä on osoitettavissa vastuullisiksi kaksi henkilöä, hallitusneuvos Jouni Laiho ja ylitarkastaja Mika Lehtonen.

1. Rahankeräyslaki 31.3.2006/255, asetus rahankeräyksestä 503/2006

Lakiin säädettiin rahankeräysluvan myöntäjäksi paikallinen poliisi mikäli keräys tapahtuu yhden kunnan alueella, Suomen laajuisesti Etelä-Suomen Lääninhallitus. Maantieteellisten rajojen asettaminen jätti Internetissä tapahtuvan rahankeräystoiminnan harmaalle alueelle, minkä seurauksena luvattomien keräysten estäminen ja oikeustoimet muuttuivat erittäin vaikeiksi, usein jopa mahdottomiksi lain perusteella. Jouni Laiho on useaan otteeseen todennut että laki on virheellinen, muttei kuitenkaan ryhtynyt toimenpiteisiin asian korjaamiseksi vaikka epäkohta on ollut olemassa jo yli 2,5 vuotta. Laiho on julkisuudessa ollut vaiti myös siitä, että laki on hänen johdollaan valmisteltu, esitelty ja saatettu voimaan.

2. Pyramidihuijaukset, mm. WinCapita

AAHY on jättänyt pyramidityyppisten, laajamittaisten rahankeräys- ja sijoitushuijausten valvonnan täydellisesti tekemättä koko Suomessa. Suurimman ja tunnetuimman huijauksen, WinCapitan, toiminta ehti jatkua vuodesta 2005 aina maaliskuuhun 2008 täysin estämättä. Vastaavanlaisia huijauksia on ollut meneillään AAHY:n olemassaolon aikana lukuisia. Tällaisen rahankeräyksen valvonta on nimenomaan ja erityisesti AAHY:n ydintoimenkuvaan kuuluvaa työtä, joka on jätetty järjestelmällisesti tekemättä.

3. Pokeri-korttipeliin liittyvät väitteet

Viime vuosina suurta suosiota saavuttaneiden Hold’em-tyyppisten korttipelien tulkinnassa Jouni Laiho on AAHY:n nimissä väittänyt, että kyseessä on sattumaan ja tuuriin perustuva pelityyppi, jonka valvonta täten kuuluu AAHY:lle. Näissä peleissä sattumalla on vaikutusta pelin kulkuun, kuten missä hyvänsä inhimillisessä toiminnassa, mm. autokilpailuissa aina Formula 1 –tasolle asti, mutta on sula tilastollinen mahdottomuus että kansainvälisesti menestyneimmät pelaajat olisivat lähes aina samoja henkilöitä mikäli väite sattumasta pitäisi paikkansa. Pokeri on osoitetusti erittäin pitkälti taitopeli. Laihon esittämien väitteiden perustelut ovat olleet ontuvia ja irrelevantteja, ja kysymyksiin mitkä AAHY:n tarkoitusperät tämän suhteen ovat ei ole vastattu. Paras tähän mennessä esitetty johtopäätös on mediassa erittäin näkyvän, kiinnostavan pelin vieminen AAHY:n alaisuuteen ja ilmaisen julkisuuden hankinta tätä kautta Jouni Laiholle henkilötasolla, poliittisena pelivälineenä.

4. Aselupakäytäntöjen Yhtenäistämisohje

Aselupakäytäntöjen Yhtenäistämisohje (jäljempänä AYO) on herättänyt huomattavasti kritiikkiä asiantuntijapiireissä. Ohje keskittyy erittäin pitkälti ampuma-aseiden tekniikan ja mielikuvien irrelevantteihin yksityiskohtiin, sisältäen täysin lainvastaisia ohjeita, mm. hirven metsästykseen AYO:n suosittelema metsästyslainsäädännön vastainen kaliiberi ja ampuma-aseiden kategoriointi tulkinnanvaraisten kulttuurillisten mielipiteiden ja asiaan liittymättömien teknisten yksityiskohtien kautta. Vastaavasti aseluvan hakijan ominaisuudet ovat sivuroolissa, poislukien hakijan rikoshistoria, mitä voidaan tulkita ja tulkitaan myös käytännössä monissa kihlakunnissa ajanjaksoina, joiden kuluttua aiemmin rikoksista tuomituille voidaan myöntää aseen hankintalupa. Epäolennaisuuksiin keskittyminen on luonut sekaannusta ja tosiasiallisesti pohjan sille, että <> !&%¤#"! ja Matti Juhani !&%¤#"! on myönnetty aselupa, vaikka Jouni Laiholla on ollut käsittämätöntä röyhkeyttä väittää julkisuudessa AYO:n olevan kirjoitettu ehkäisemään tätä. Todisteet siitä että asia ei ole niinkuin Laiho väittää ovat yleisesti ja julkisesti luettavissa olevassa AYO:ssa.

Huolestuttavinta AAHY:n toiminnassa on kuitenkin se, että epäonnistumisten, virheiden ja epäpätevyyden osoitusten sarjalle ei näy loppua. Se tosiasia, että Jouni Laiho ja Mika Lehtonen ovat kerta toisensa jälkeen päässeet kuin koira veräjästä, on antanut heille suoranaisen ylimielisen asenteen. Tästä hirvittävimpänä osoituksena on Lehtosen viime viikkojen aikana esittämä lausuma kannanotto, esitettynä ryhmälle viranomaisia, joiden joukossa on ollut mm. kihlakuntien ampuma-aseluvista vastaavia henkilöitä:

”Meillä on kansan mandaatti kieltää kaikki aseet vaikka heti!”

Käsittääksemme tällaista, kuviteltua mandaattia ei voi olla olemassa. AAHY:lla virastona ja varsinkaan Mika Lehtosella virkamiehenä ei ole kansan antamaa valtuutusta. Eduskunnalla on, niinkuin lainsäädäntövaltakin, jota Lehtonen suoraan ja ilman tulkinnanvaraa väittää omakseen.

Tällainen ylimielisyys, suuruudenhulluus ja piittaamattomuus on saatava kuriin. Tilanteen vakavuutta ei voi alleviivata sen paremmin kuin mitä edellä lainattu, Mika Lehtosen todistajien läsnäollessa lausuma väite osoittaa. Kyseisen uhkauksen toteutuminen vieläpä johtaa kaikkien objektiivisesti tarkasteltavien historiallisten osoitusten mukaan yhtä mahdottomaan väkivallan kierteeseen ja lähes täydelliseen poliisiviranomaisilla olevien valvontamahdollisuuksien katoamiseen kuin Englannissa on jo tapahtunut.

Miten on mahdollista että edelläkuvatun kaltaiset, työtehtävissään ja virassaan järjestäen epäonnistuneet virkamiehet ovat yhä jatkuvasti mukana toiminnassa, missä he voivat aiheuttaa erittäin vaikeasti korjattavaa vahinkoa Suomen tulevaisuudelle?

Odotamme Teiltä tehokkaita toimenpiteitä asian korjaamiseksi mitä pikimmin.

Ystävällisesti,

NRA ry
hallitus
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jorge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 1628
Paikkakunta: Rehuvaara

LähetäLähetetty: 24.11.2008 21:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sisäministeri sekä hallitus halusi vaihtaa sosialistisen kansliapäällikön ja teki yksimielisen esityksen muutoksesta. Kuten tiedetään presidentti nimitti uudelleen, vastoin hallituksen esitystä aikaisemman, tehtävässään surkeasti epäonnistuneen henkilön.

Ongelmat sisäministeriössä jatkuvat. Sisäisiä ilmiantoja sekä tutkimuksia tehdään. Poliisihallinnossa kuohuu, kun nimityksissä on suosittu sosialisteja. Samaan porukkaan kuuluvat nämä Laihot ja muut AAHY:n virkamiehet. Ilman minkäänlaista kokemusta/tietoa ampuma-aseista, puhumattakaan metsästyksestä, urheuluammunnasta, reserviläisyydestä jne. kyseiset henkilöt ryhtyivät laatimaan asehallinnolle ohjeistusta. Lopputulos tiedetään. Voidaan perustellusti väittää että joka suhteessa vääriä asioita painottanut ohjeistus neuvoi lupaviranomaiset kiinnittämään huomionsa turhiin sivuseikkoihin. Se saattoi olla ratkaisevana osatekijänä sille että Jokelan ja Kauhajoen murhaajat pystyivät erehdyttämään (kokemattomat?) lupaviranomaiset myöntämään luvan ampuma-aseen hankintaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 01.12.2008 22:14    Viestin aihe: Demariopiskelijat haaveilevat neuvostomenosta Vastaa lainaamalla viestiä

Demariopiskelijat: Ampuma-aseen omistaminen ei ole kansalaisoikeus
Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n liittokokous vaatii, että ampuma-aselainsäädännön uudistamisen selkeäksi tavoitteeksi otetaan aseiden saatavuuden rajoittaminen. Käsiaseiden säilyttäminen kodeissa tulisi tehdä rangaistavaksi.

Julkilausuma
30.11.2008


Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n liittokokous vaatii, että ampuma-aselainsäädännön uudistamisen selkeäksi tavoitteeksi otetaan aseiden saatavuuden rajoittaminen. Käsiaseita tulisi jatkossa säilyttää turvasäilöissä ampumaradoilla ja metsästyksessä käytettäviä kiväärejä metsästysseurojen tiloissa lukkojen takana. Käsiaseiden säilyttäminen kodeissa tulisi tehdä rangaistavaksi.

Demariopiskelijoiden liittokokous muistuttaa, ettei ampuma-aseen omistaminen ole modernissa yhteiskunnassa mikään kansalaisoikeus, vaan päinvastoin omistusta tulee rajoittaa. Suomi on maailman huippumaita ampuma-aseiden määrällä mitattuna. Aseiden määrä ja saatavuus ovat suorassa suhteessa siihen, että Suomessa tehdään paljon väkivaltarikoksia ampuma-aseilla. Ymmärrämme, ettei suomalaista väkivaltakulttuuria voida kitkeä pelkästään aselainsäädäntöä tiukentamalla, mutta väkivallan seurauksia sillä voidaan tehokkaasti vähentää.

Demariopiskelijat vaatii sisäministeri Holmlundia valmistelemaan aselainsäädännön uudistamista siten, että ampuma-aseiden säilytys yksityiskodeissa päättyy. Demariopiskelijat vaatii myös SDP:n eduskuntaryhmää valmistelemaan oman vaihtoehtonsa ampuma-aselainsäädännön uudistamiseksi siltä varalta, ettei ministeri Holmlundin johdolla tehty valmistelu johda järkevään lopputulokseen.

Lisätietoja:

http://www.sonk.fi

Mikko Koskinen
Puheenjohtaja
Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry
p. 050 304 2007
puheenjohtaja@sonk.fi

----------------------------------------------------------------

ZZZZZZZ....nukahdin ja heräsin aikakoneen viemänä Neuvostoliitossa? Metsästyskiväärit säilöön metsästysseurojen tiloihin?

Tätä juuri tarkoitin. Kaava on aina ollut sama, kautta maailman, kautta vuosikymmenten: ensin käsiaseet, sitten kiväärit ja viimein haulikotkin. He ovat aina käyttäneet keskinäistä hajanaisuuttamme hyödykseen. Tavoitteena on kieltää koko yksityinen aseomistus. Tämä porukka ei anna periksi, mutta emme saa antaa mekään...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hra48
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Jou 2005
Viestejä: 437

LähetäLähetetty: 02.12.2008 01:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hitler-Jugend - SDP:n nykykuva?



http://areena.yle.fi/toista?id=1691417
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TAK85
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Huh 2006
Viestejä: 11360

LähetäLähetetty: 02.12.2008 12:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kokoomusnuorten järjestön tyrmäävä kannanotto käsiasekieltoon löytyy tuolta- Asiapuhetta - kunnallisvaaliehdokkaan valinta- palstalta sivulta 3.
On siinä eroa demariopiskelijoiden vastaavaan. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 09.12.2008 23:37    Viestin aihe: Aika aktivoitua Vastaa lainaamalla viestiä

Aika aktivoitua ennen joulun pyhiä! Homma voi olla kohta käsillä hallituksessa. Sähköpostit kuumiksi!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 09.12.2008 23:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ai yritetään taas vanhanaikaista ja viime minuutilla ennen eduskunnan joululomaa nuijitaan muutaman paikallaolevan voimin asekieltolaki voimaan...?
Mitenkäs siitä sitten on tiedotettu, että valmistelu jatkuu vähintäänkin kevääseen - valehdeltu tarkoitushakuisesti?? Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sasu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Lok 2006
Viestejä: 3487

LähetäLähetetty: 09.12.2008 23:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikös nyt ole menossa käsittelyyn se Pekkarisen aselain muutosehdotus, että aselupaa hakiessa pitää olla kaksi suosittelijaa, lääkärintodistus jne. Eli vaadittaisiin oikein laissa lisää todisteita, eikä oltaisi enää pelkän AYO:n varassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
KAF
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Elo 2007
Viestejä: 438
Paikkakunta: Pääkaupunki

LähetäLähetetty: 10.12.2008 08:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

sasu kirjoitti:
Eikös nyt ole menossa käsittelyyn se Pekkarisen aselain muutosehdotus, että aselupaa hakiessa pitää olla kaksi suosittelijaa, lääkärintodistus jne. Eli vaadittaisiin oikein laissa lisää todisteita, eikä oltaisi enää pelkän AYO:n varassa.


Ilmeisesti PAKKANEN, eikä ole ainakaan minkään istuntolistan mukaan menossa. On vasta valiokuntaan tulleeksi kirjattu tuo esitys. Eli ei kerkiä valiokunnastakaan ulos tämän vuoden puolella.
_________________
KAF
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 10.12.2008 12:25    Viestin aihe: Pidetään asiaa esillä Vastaa lainaamalla viestiä

Ministeri Pekkarinen kertoi minulle viestissään aselain uudistuksen olevan pohdittavana hallituksessa ja että kaikki osapuolet huomioon ottavaa ratkaisua haetaan. Asia on kuulemma vaikea.

Eli pointtini on se, että vaikka esitys ei vielä eduskuntakäsittelyyn tämän vuoden puolella ehdikään niin pidetään positiivista pohjavirettä
yllä! Moni kansanedustaja ei tunne eri asetyyppejä eikä ammunnan lajeja, asetekniikasta puhumattakaan. Nykyinen aselakikin tuntuu olevan vieras jopa "terävälle" päällekin! Tietämättömiä on helppo johdatella haluamaansa suuntaan...

Vihervasemmistolaisten maailmanparantajien hallussa olevat tiedotusvälineet ovat pitäneet yllä sitä toista ääripäätä Sad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 10.12.2008 13:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miksi ei aselain valmistelu ole julkinen prosessi? Eikös kaikkien paitsi salaisiksi julistettujen ja kansallisen turvallisuuden kannalta olennaisten hallinnollisten prosessien tulisi olla kaikilta osin täysin läpinäkyviä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TCZ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Lok 2008
Viestejä: 152

LähetäLähetetty: 10.12.2008 22:27    Viestin aihe: Älä muuta sano! Vastaa lainaamalla viestiä

Muistatko, kun muutama vuosi sitten Teosto ja Gramex käytännössä itse kirjoittivat itselleen uuden "tekijän"oikeuslain erään entisen missukka-kulttuuriministerin avustamana? Nyt asealan ihmisiä ei huolittu edes lakityöryhmiin, tai no, johonkin toisarvoiseen kakkosryhmään jossa päätetään kiinnitetäänkö ampumataulut nitojalla vai naulalla.

Minusta alkaa yhä vahvemmin tuntua siltä, että Halosen väkisin vasten hallituksen tahtoa nimittämät sosialistivirkamiehet johtavat Sisäasiainministeriötä sekä AAHYä miten tahtovat! Sisäministeri Holmlund on kyllä ollut suoraselkäinen ampujien puolestapuhuja, mutta miten tuollaisessa työympäristössä voi yleensä toimia? Asevastaisia jäsenkirjan avuin nimitettyjä demareita joka toimistohuone täynnä Evil or Very Mad

Nyt vaan täytyy meidän pitää meteliä, ettei ylitsemme kävellä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
eero
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 4379
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 10.12.2008 22:44    Viestin aihe: Re: Älä muuta sano! Vastaa lainaamalla viestiä

TCZ kirjoitti:
Muistatko, kun muutama vuosi sitten Teosto ja Gramex käytännössä itse kirjoittivat itselleen uuden "tekijän"oikeuslain erään entisen missukka-kulttuuriministerin avustamana? Nyt asealan ihmisiä ei huolittu edes lakityöryhmiin, tai no, johonkin toisarvoiseen kakkosryhmään jossa päätetään kiinnitetäänkö ampumataulut nitojalla vai naulalla.

Minusta alkaa yhä vahvemmin tuntua siltä, että Halosen väkisin vasten hallituksen tahtoa nimittämät sosialistivirkamiehet johtavat Sisäasiainministeriötä sekä AAHYä miten tahtovat! Sisäministeri Holmlund on kyllä ollut suoraselkäinen ampujien puolestapuhuja, mutta miten tuollaisessa työympäristössä voi yleensä toimia? Asevastaisia jäsenkirjan avuin nimitettyjä demareita joka toimistohuone täynnä Evil or Very Mad

Nyt vaan täytyy meidän pitää meteliä, ettei ylitsemme kävellä...
Ei siellä virkamiehinä kaikki ole sosialisteja vaikka täällä annetaan ymmärtää,päätöksiä lakiuudistuksia on tekemässä kaikista puoluesta.Tietenkin jotain tarvii syyttää..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Sivu 3 Yht. 7

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com