OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

palvaamo uunin teko

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
kotapelle
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 13 Maa 2008
Viestejä: 32

LähetäLähetetty: 18.04.2008 12:16    Viestin aihe: palvaamo uunin teko Vastaa lainaamalla viestiä

Very Happy olisiko jollakin piirustuksia lihapalvaamon tekoon lähinnä pienempien lihamäärien palvaukseen lähettäkää
piirustuksi tai neuvoja
_________________
ilman hauskaa ei oo elämää
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
esteri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 3918

LähetäLähetetty: 18.04.2008 14:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=38345&postdays=0&postorder=asc&start=0
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
salminen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2007
Viestejä: 215

LähetäLähetetty: 24.04.2008 10:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Savustus asiaa löytyy runsaasti Erälehden no. 7/2000. Kyseisessä jutussa on myös ohje palvaamo uunin tekoon.
_________________
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 24.04.2008 15:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Onkos kukaan kokeillut tätä yhdistettyä kylmä/lämminsavu systeemiä?
Oli joskus parikymmentä vuotta sitten jossain lehdessä esitetty?! (sori kuvan väärinkäyttö! Laughing )
Piisin puolella kun polttelee leppää ja katajaa ja seuraa kopissa olevaa lämpömittaria, niin voi määrittää tekeekö kylmä vai lämminsavua. Aikaa pitää tietenkin varata runsaasti ja tulisijan olisi kyllä mielellään oltava sen tyyppinen että vedon saisi heitettyä nollille, jolloin se vaan muodostais savua melkein ilman liekkiä. Sen pitkän torvenhan vois vaikka peittää sitten hiekalla, niin olis lämpöeristetty samantien. Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mosberg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2007
Viestejä: 1630
Paikkakunta: Suoperämaa

LähetäLähetetty: 24.04.2008 18:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mutta jos tuo on 6metriä pitkä tuo hormi niin eikait se lämpiä ikinä tarpeeksi jos meinaa lämmin savustaa Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 24.04.2008 18:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Savukaasut ovat useamman sadan asteen lämpöisiä lähtiessään!! Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com