OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Jänis käristystä
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 08.06.2007 19:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lapinleuku kirjoitti:
Oisit vaan kokeillu käristyksenä ilman keittelyä. Toki kolttien käristys tattien kanssa tehdään kans kypsästä lihasta.
Täh Rolling Eyes käristys kypsästä lihasta Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lapinleuku
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Tam 2006
Viestejä: 917
Paikkakunta: Inari

LähetäLähetetty: 14.06.2007 08:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä vain. Tuolta löytyi näköjään reseptikin, ihan hyvää se on.

http://www.paliskunnat.fi/pororeseptit/Muita_pororuokia/kolttien_karistys.htm
_________________
www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 14.06.2007 10:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ennenhän kehuttiin, että : "Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa".
Sitkeälle lihalle sopiva pehmennyskonsti. Ja hyvää tulee!
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Derzu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 2457
Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho

LähetäLähetetty: 26.06.2007 21:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Äitimuorilta olen oppinut, liekö ihan paikallista perinnettä. Jänis palotaan ja keitetään. Kun lihat irtoaa luista, ne pilputaan pannulle ja paistetaan kevyesti voin kera. Mausteeksi vain suolaa (keitinveteen) ja leukaan iskee minun mielestä oikea jäniksen hyvä maku.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 26.06.2007 22:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sittenpä olet päässyt hyvän ja kypsän lihan maistamaan ( Wink )
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com