OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Reaaliaikainen eräkeittiö: Deng Xiao Ping -teeri

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 20:35    Viestin aihe: Reaaliaikainen eräkeittiö: Deng Xiao Ping -teeri Vastaa lainaamalla viestiä

Nääh!

On juossut vettä joku tippa Saittapurossa sen jälkeen kun apetta eräkeittiössä ekinokokki väänsi. Siellon tammukka vuottanut jotta alkas jo ruoja tehä apetta. Van ei tee, makoaa vaan kämpillä, muniaan raapii ja kattoon syleksii.

Van nyt tekköö! Ja kun kaikki on ulkoistettu kiinaan, niin totta helekutissa teerikin. Iron Chef vääntää nyt sitten teriakiteertä, että melekosta ätläkettä on taas tarjolla.

Arvontakäsi kopeloi teerenkokoisen paketin pakkasesta ja muutaman tunnin vartomisen jälkeen on setä jo vetristynyt niin, että sitä voi silpoa. Fileet irti ja sitten poikkisyyhyn siivuiksi, hep!



Mitteipä sitä pistäs että maistuis imelältä ja happamelta häh?

No imelöö ja hapanta tietty. Valkoviinietikka oli vissiin edellisissä istujaisissa juotu valkkarina, joten pistetään punaviinietikkaa, hunajaa, teriakikastiketta ja pikkasen *askaa olutta (välttää nippa nappa pikamarinaadiin). Vielä punasipuli sekaan ja hop...

Luut sun muut roplattelevat tuolla kattilassa. Niistä pikkasen kostetta sitten evääseen...

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 30.12.2006 21:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mita mita sina teha! Sina pilata hyva teeri, kiinapoika aineksil. Sina Suomipoika, sina pilata hyva liha -lopeta heti!

Hyvvee ruokahalluu täältä Savon perukoilta!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20141
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 30.12.2006 21:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko pohojoosen Lidlistäkin saatu Karjalaa pikku hiljaa halvalla takaisin vanhassa asevelihengessä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 21:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mistä Stihlistä se Lahtinen puhuu? On semmonen, tuluppa vaihettu. Kohta mennään juomuksia vetämään seljälle! Alkaa matikan kutu!

Nääh, jovain gilla on halvempaa teettää ruokakin Kiinassa! Ja miulla se vain ikiaikainen nautintaoikeus pysyy näihin eväisiin!

Palsternakkoo sekkaan nakkoo ja muista piolan. Vai miten se meni?

Porkkanoo, punasipulipuli ja palsternakka oooohuina siipaleina kuppiloihin. Sokeria, teriakia ja punaviinietikkoa.

Onneksi on lähettyvillä mari, joten se menee sitten noitumaan nuo maukkaiksi. Siis marinoitumaan. Hah, voi jestas mikä vitsi, eh eh, tähänkö tikahdun ja kuolo korjaa? Eijei, kasattava on itsensä (viksikaapille).


Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 21:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hik*

Peljästyin, alkaa Laphroaigh vetelemään viimeisiään (kiitoskia Juhalle vielä kerran hänen (siis viskin) läsnäolosta).

Tua tua, mitä *ittua? Jotainko piti kokata? Back to the kichen, I smelt something burning...

Pyhiä sieniä, chilimarinoituja (joo, se on melkonen noitumaan) valkosipulipulin kynsiä ensin pohjalle oliviöljyyn. Kunnon orgiot näille kahdelle saadaan kun lisätään pienen kuullottamisen jälkeen porkkanapalsternakkapunasipulipulimarinaadi -seos.



Ja koska meillä oli joulu ja nyt on uuden vuoden uaton uatton ja kuuluisia henkilöitä on iloksemme ripustettu pään kannattimesta narun jatkoksi, otamme seuraavaksi teemaksi KURKUN! Kurkku kuoritaan ja pilkotaan. Jos ei olisi se... mikäs se olikaan... ATSALEA! Eikun.... ... ... tementtia, niin olisin muistanut marinoida tämänkin suolalla, etikalla ja sokerilla. Mut kun ei. Tyydymme raakaan kurkkuun kuorittuna.

Paprika on lapsuuden suosikkini. Semmosia söin kerran hoitotädin kaapista kolme kun alkoi pikkuautoilla ajelu niin pertanasti hiukomaan. Arvatakaapa pierettikö!

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 21:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On se tuo viski kaikkivoipa jumalten lääke!

Kesken ruuanlaiton alkoi mahaa vääntämään niin penteleesti. Joskus aiemminkin oli yöllä jotain mussutusta kuulunut suolesta ja välillä tuntui että joku kurkkii kalsareista. Niin! Ja Intiassa kun olin, niin käärmeenlumoaja soitti sitä pilliään, niin minulla alkoi mahoton mytkellys housuissa! Vilkasin, että pikkuvelikö se siellä jutaa, van ei ollu. Oli JU-MA-LA-TON lapamato kun tanssahteli kilpaa sen koopran kanssa. Kunnes puri siltä pään pois. Siis koopralta. Sitten luikahti takasin ja röyhtäs vielä mennessään. Oli siinä selittely. Siis siinä, etten mie pierassu, vaan että lapamato röyhtäs...

Nooh. Vessaan menin ja vauhilla. Plörinä kävi, mutta kun olen pitkässä juoksussa kaukaa viisas, niin oli muovipussi mukana. Haahaa! Lapamato muksahti pussiin ihan noin vaan! Siinä sitten sottailin, että helekuttiako tälle tekis. Pistäpä se roskiin, niin lokit perke-leet syövät sen ja sitten se leviää taas kaikkiin eläviin. Mutta on paikka jota ei lapamatokaan kestä!

WOKKIPANNU!

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 22:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arvatkaa mitä!?

Ei ui lapamato jos ei ole nestettä. Liekkö evoluution vai luomistyön tulos se. Pitää kaataa vissiin elementtiä tuolta kattilasta, jossa luut porisivat.

Jovain! Jo luulee että nyt sitä ollaan taas paksusuolen ja ohutsuolen lukuisia seinämiä tutkimassa. Ihan samanlaista skeidaahan täällä nesteessä kelluu kuin sielläkin!

Mutta se haluaa ytyä se mato. Sille pitää panna tämmöstä esimerkiksi. Tuota orientali mixtuuraa sitten varovasti. Ei se tulista ole, mutta kyllä se kyrsii, jos kaikki maistuu piparkakulle... Chili kannattaa laittaa aika alussa, muuta melko lopussa.



Noooh.

Son teeren vuoro. Sinne menee se. Tästä vaiheesta tietää, että loppu on käsillä. Nimittäin tämä vaan pyöräytetään tämä teeri-eläin siellä seassa. Sitä ei tiruuteta ja käryytetä ja käännellä ja väännellä ja katota A-studiota kun muka odotellaan, että siitä tulee kypsää. Semmonen seisojan luovin aika on jo liian pitkä, saati sitten enklantilaisen koiran ( 9 tuntia porojen perässä ).

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 22:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eukkooo! Pöötäään!

Teriaki-teeren kaveriksi pääsivät villi-rucola ja tuore basilika. Juomapuoleksi olisi vissiin pitänyt laittaa riisiviinaa tai jotain muuta hirvitystä, mutta aperatiivinä sai nyt kelvata Talisker ja ruokaviininä ConoSurin Reserva Cabernet -rypäleistä.




Ei enää lisää liisiä!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 22:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja sitten pikkasen huomioitavia asioita.

Teeren lihoja ei pidä marinoida pitkää. Mielestäni paras marinaadi riistanlihalle on lyhyt liotus, jossa maku tarttuu pintaan, muttei tapa riistan lihan makua.

Kuullotettavat jutskat ennen kuin lisätään nestettä. Noista rehuistakin irtoaa nestettä melkoisesti ja jos pikkasenkaan haluaa ruskistaa tai kuullottaa, niin kuumaa ja kuivempaa.

Kurkusta tulee paljon "jännempää" kun sen marinoi öljy-sokeri-suola-valkoviinietikka -liemessä.

Kurkuma antaa miellyttävän värin ja salviaa kannattaa käyttää harkiten. Se on aika hallitseva mauste. Hunajaa toljatkaa paljon!
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 30.12.2006 22:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ainiin!

Ja viina on hyvää! Äiti on sanonut!
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Repesorsa
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 9356
Paikkakunta: Sieltä

LähetäLähetetty: 31.12.2006 01:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
Onko pohojoosen Lidlistäkin saatu Karjalaa pikku hiljaa halvalla takaisin vanhassa asevelihengessä?


Mäyräkoira karjalaa makso jossakin vaan 6,90. 1/talous. En vielä vajonnut niin alas.

Samaa tuumi aikoinaan kaverin alkoholisoitunut sussari. Se joi keppanaa suoraan pullosta mutta sillekään ei karjala kelvannut. Ennemmin oli selvinpäin! Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com