OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Forrestilla

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
reka65
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Huh 2004
Viestejä: 226

LähetäLähetetty: 05.11.2006 15:27    Viestin aihe: Forrestilla Vastaa lainaamalla viestiä

Eilen päivällä vähemmän tekemisen puutteessa ajattelin laittaa kolmeen kivääriin Forrestit piippuun ja katsoa mitä tulee ulos.Ensimmäisen aseen putsattuani (27 sai ensimmäisen vaahtokylpynsä eikä turhaan) otin käsittelyyn m.28 kiväärin ja tarttuessani purkkiin huomasin sen keinuvan.

Pohja oli hieman pullollaan mutta suihkaisin uudet vaahdot kiväärin piippuun laittaen taas purkin pöydälle lähelle.Ase oksensi myöskin sinistä oikein olan takaa,kerta oli silläkin ensimmäinen.Itse suoritin vastaavan liikkeen joskus v.78 ja tuloksena oli makkaran palasia,ranskalaisia ja vaahtoavaa kaljaa.Se nuoruus!!!

Kolmatta asetta putsaamaan aikoessani kurotin taas Forrestiin kiinni ja nyt se oli pohjasta niin pullea ettei meinannut pysyä enää pystyssä.Asettelin taas muoviletkun piipun suuhun ja aloin painaa vaahtoa piippuun ja silloin sitä tulikin kovalla paineella ruiskuen vaateille,kasvoille,hiuksiin,joka paikkaan.

Joka tapauksessa,onko muilla ollut Forrestin kanssa samanlaista ongelmaa?Mistä siis johtuu,lämpö kotona on siinä 20 asteen tuntumilla.

Mikä siis vikana?Jouduin päästämään lavuaariin tuota vaahtoa jonkun verran ettei paine pääsisi enenpää nousemaan,ei olisi huvittanut siivota sotkua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com