OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Uusi Pointer GPS

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Davy Croket



Liittynyt: 06 Huh 2006
Viestejä: 5

LähetäLähetetty: 12.06.2006 19:35    Viestin aihe: Uusi Pointer GPS Vastaa lainaamalla viestiä

Pointerilta tullu uusi koira GPS. Kopsattu Trackeria ja Ultrapointtia. Kartat KKJ koordinaatistolla. Oli esittelyssä Riihimäen erämessuilla.
_________________
Havuja per...e!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
janzu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 17 Hei 2005
Viestejä: 25

LähetäLähetetty: 15.06.2006 19:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niin näytti olevan! Jälleenmyyntiä on alkanut vauhdittamaan Erätukku! Näytti niillä olevan messutarjouksena ohjelma + panta 899€. Ohjelmasta paha sanoa mitään, mutta panta oli ihan fiksun oloinen. Akku pannan ala-osassa ja gps-antenni pannan päällä eli koiran niskassa. Ei vielä löydy tietoja netistä, ilmeisesti vanha malli 2005 pitää saada myytyä alta pois. Hintaakin ovat siitä laskeneet! Ja uusi malli käypi sitten Nokiankin älypuhelimiin. Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kuivis
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 16 Maa 2004
Viestejä: 101
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 16.06.2006 10:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Katsokaapa tuolta shhj:n foorumilta. Siellä pikku mainos kyseisestä tutkaimesta. Löytyy "erämessut ja gps" viestiketjun alta.
_________________
Jokainen metällä vietetty päivä lisätään elinaikaasi täysimääräisenä ja elo täällä eikun pitenee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
janzu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 17 Hei 2005
Viestejä: 25

LähetäLähetetty: 11.09.2006 11:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pointteri miehet kertokaahan kokemuksia vehkeestä! Onkosta paikkatiedot tulleet hyvin? Onko löytynyt katvealueita missä sateliitit hukkuisi vai onkosta kehitetty vihdoinkin toimiva panta!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JiiPee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Huh 2004
Viestejä: 317
Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 11.09.2006 12:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eipä oo ongelmia ilmennyt. Yksi ainut päivitys tullut seko tekstarina kännykkään, muuten siis ok. Päivitykset tulevat 5-15 sekunnin viiveellä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Skudu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Maa 2006
Viestejä: 7
Paikkakunta: Mikkeli

LähetäLähetetty: 13.09.2006 10:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omalla kokemuksellani erittäin toimiva kokonaisuus. Olen "ohjelmoinut" nyt kolme pantaa/puhelinta (Nokian älymalleja) toimimaan ja jokainen on kyllä toiminut. Näytöllä näkyy selkeä kartta tarvittaessa monella mittakaavalla ja koiran kulkureitti sekä mm. nopeus, kulkusuunta, etäisyys käyttäjästä jne. Helpottaa ja nopeuttaa koiran etsintää todella paljon verrattuna perinteiseen tutkapantaan. Akkujen kestotkin ovat kiitettäviä (ainakin 1,5 päivää kokoajan päällä)

Lisäksi karttaan saa näkyviin pelkästään tie- ja vesikartat eli moneen käyttöön GPS-laitteesta on. Ainiin, hinta lienee noussut, pakettihinta on nyt noin 1200 euroa.
_________________
Remington 700 .308 Win
Kipu on tunne kun heikkous poistuu ruumiista!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tähtääjä
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 30 Mar 2005
Viestejä: 41
Paikkakunta: EP

LähetäLähetetty: 13.09.2006 18:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Skudu kirjoitti:
Omalla kokemuksellani erittäin toimiva kokonaisuus.
...
Helpottaa ja nopeuttaa koiran etsintää todella paljon verrattuna perinteiseen tutkapantaan. Akkujen kestotkin ovat kiitettäviä (ainakin 1,5 päivää kokoajan päällä)...


No totta maar GPS on eri asia kuin radioaaltoon perustuva perinteinen koiratutka. Mielenkiintoista olisikin keskittää tarkastelu näiden eri GPS:ien välisten erojen tarkasteluun.

Pannat: Pointerin ja Trackerin pannathan on hyvin samanlaisia nyt kun molemmissa on se oranssi tappi GSM-antennina. Pointerissa vain on se GPS-antenni viety niskan puolelle. Pointerin GPS:n taas väittävät olevan uutta, herkempää mallia (3. GPS-sukupolvi) ja toimivan jopa sisätiloissa.
Ultrapointista en tiedä oikeastaan muuta kuin, että aluksi oli kuulemma vaikeuksia saada koiran paikkatietoja. Ilmeisesti myös vesitiiviydessä oli puutteita. Onko nämä nyt saatu korjattua? Kertokaa mitkä on muut suurimmat erot Pointeriin ja Trackeriin.
Onko pantoja olemassa enemmänkin kuin nämä 3 (ja yksi reppu eli se vanha Benefon Esc! ilman näppäimiä ja näyttöä)?

Käsikapulat: Pointerin ja Trackerin älypuhelimiin tarkoitetut ohjelmathan on (ainakin mukamas) erillisiä tuotteita. Ominaisuudet ovat kuulemma hyvin samat. Eroja ovat lähinnä, että Trackerin MyWay:ssa on myös auto(- ja vene)navigointi. Lataavatko molemmat karttoja automaattisesti datasiirrolla? Näiden älypuhelinlaitteiden suurimmat erot vanhaan kunnon Benefon Esc!:iin eli Pointer 2005:een ovat tuo karttojen latauksen helppous, vesitiiviyden puute, värinäyttö ja oman paikannuksen toteutus. Esc! kun on ainoa laite, jossa GPS ja GSM ovat samoissa kuorissa. GPS toki vie virtaa siinäkin, mutta älypuhelimissa sitä vie GPS-palikan ja GSM:n väliseen tiedonsiirtoon käytettävä bluetooth. Kiinnostaisikin tietää, että miten paljon se kuluttaa virtaa. Voisiko Skudu vaikka testata, että jos bluetooth olisi kokoajan päällä, niin montako tuntia akku kestäisi. Näinhän Esc!:iä tavataan käyttää, että oma paikka päivittyy koko ajan. Älypuhelimellahan se taas neuvotaankin päivittämään vain tarvittaessa ja heti bluetooth-yhteys taas pois päältä.
Onko Ultrapointin lisäksi muita varteenotettavia ohjelmia olemassa koirapaikannukseen?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com