Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1206 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 22.02.2024 15:38 Viestin aihe: |
|
|
pätkin ulkofileet kahtia, pikkusen suolaa ja pippuria, käärästään pekonisiivuihin ja pannulla sopivan mediumiksi. lisukkeeksi skånen perunat ja mummon kurkkuja, kyllä kelpaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20523 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 22.02.2024 20:31 Viestin aihe: |
|
|
Mielellään söisi pienriistaa niin, että ei käyttäisi pakkasen kautta. Jonkunmoinen yllätys kumminkin, kuinka hyvin lihaa tulee rusakosta.
Hommaa tulille.
Askelmerkki meinasi kokkailussa ihan täysin seota, kun vaimo tulee suoraan töistä ja pyyhältää keittiöön huutamaan, että ”taasko olet laittanut neekeriä turpaan”. Kyllä se rasistin leima vaan helposti lyödään, vaikka koittaisi kuinka elää kuten kosmopoliitti ja suuri kokkausidolini Keith Floyd.
Pannua kuumaksi
Alkon setä osasi kyllä valita ihan hyvän viinin, kun kerroin vähän kokkailun speksejä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mattivehvilainen Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Syy 2010 Viestejä: 408
|
Lähetetty: 22.02.2024 21:06 Viestin aihe: |
|
|
Minä oon nykyisin pääosin rusakot ruvennut vetämään myllyn läpi. Ihan passelia evästä moniin arkiruokiin. Eikäpä tuo viikonloppumättönäkään huono ole ollut, kun nakkaa sekaan taco-maustepussin ja laittaa nachovuokaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|