Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 17.03.2019 17:35 Viestin aihe: |
|
|
kauriinpaistia, pippurista konjakki-kerma soosia ja ”kantri”-perunoita.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 31.03.2019 12:37 Viestin aihe: |
|
|
Pannulla paistettua hirvimakaronia persiljan, paistetun munan, kurkkusalaatin ja bbq-ketsupin kera.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 06.04.2019 23:36 Viestin aihe: |
|
|
Hirvimunakas, täytteenä hirven jauhelihakastiketta ja juustoraastetta, päällä avokadoa, vähän kuin guacamole
(avokado, tomaatti, sitruuna, suola, pippuri, hunaja), salaattia, pinaattia, fetaa ja salaatinkastiketta. Aivan sairaan
herkullista totesi teinipoikakin!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 07.04.2019 07:26 Viestin aihe: |
|
|
Äkkii katottuna luulin paffi lautaseksi, mut sit tarkemmin, paffi ei kiillä noin paljoo. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34972
|
Lähetetty: 17.04.2019 16:13 Viestin aihe: |
|
|
Eilen tekemääni perunabataattimuhennos hirvipataa, maku sen kuin petraa . _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juhnuu Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Hel 2008 Viestejä: 247 Paikkakunta: Heinola
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34972
|
Lähetetty: 17.04.2019 17:03 Viestin aihe: |
|
|
No ei prkl, tuotapa pitää vääntää pässiäiseksi . _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
äRPee Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2565
|
Lähetetty: 17.04.2019 18:22 Viestin aihe: |
|
|
Tuolla höystemausteymsmäärällä piiitkän haudutuksen kera tulee hyvää vaikka supikoirasta. Mutta ei se mitään, hyvää ja maistuvaa se silti on. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34972
|
Lähetetty: 17.04.2019 18:29 Viestin aihe: |
|
|
No eräs tuttu kokki sanoi kerran että sopivilla maustella ja ajan kanssa kermassa ja voissa hauduttaen saa herkkua vaikka jatsarin varsista. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 18.04.2019 09:02 Viestin aihe: |
|
|
Tuosta venäläisestä tuli mieleen käytiin hiljattain Raumalla ravintolassa syömässä, ja kaverin kanssa otettiin listalta
Moskovan pata. Annoksessa oli härän filettä ja villisikaa, ja olipahan muuten aivan helkutin hyvää!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 18.04.2019 09:32 Viestin aihe: |
|
|
On varmaan aikaisemmin tässä ketjussa ollut, mutta en joutanut oikeen haun-kautta etsimään.
Eli hanhen rintapaloja olisi vielä jokunen pakkasessa ja niistä pitäisi jotain pääsiäiseksi kehittää.
Rouvalle pitäisi olla gluteiiniton ja maidoton, ettei aivan liian helpoksi mene
Vinkkejä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 18.04.2019 12:51 Viestin aihe: |
|
|
Luuttomaksi ja Färi pintaan pannulla, sitten sivuun ja pannulle luut kovalla lämmöllä ruskistaen , vähennä lämpöä ja lisää sipulia, paprikaa (valkosipulia mauksi jos tykkää) pekonia/raidallista, paistellen kevyesti ja lisää tomaattimurskaa hauduta voi lisätä liemeen valkoviiniä tai kevyttä punkkua ja redusoida. Voi lisätä myös muita rehuja, kesäkurpitsa, munakoiso sopii hyvin ja tulee ruokaisampaa. Mausta/tarkista lopuksi suola, pippuri, ehkä timjami.
Laita fileet hautumaan soosiin, jos on luonnostaan murakoita jätä roosaksi, jos ei anna hautua kunnes ovat.
Hanhenfileestä tulee myös hyvä leike, nuijii muovinvälissä ohueksi mielen mukaan, mitä ohuempi sen nopeammin kypsyy tuplapaneeraus niin pysyy kaikki nesteet sisällä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 18.04.2019 13:10 Viestin aihe: |
|
|
Quad vadis kirjoitti: | Luuttomaksi ja Färi pintaan pannulla, sitten sivuun ja pannulle luut kovalla lämmöllä ruskistaen , vähennä lämpöä ja lisää sipulia, paprikaa (valkosipulia mauksi jos tykkää) pekonia/raidallista, paistellen kevyesti ja lisää tomaattimurskaa hauduta voi lisätä liemeen valkoviiniä tai kevyttä punkkua ja redusoida. Voi lisätä myös muita rehuja, kesäkurpitsa, munakoiso sopii hyvin ja tulee ruokaisampaa. Mausta/tarkista lopuksi suola, pippuri, ehkä timjami.
Laita fileet hautumaan soosiin, jos on luonnostaan murakoita jätä roosaksi, jos ei anna hautua kunnes ovat.
Hanhenfileestä tulee myös hyvä leike, nuijii muovinvälissä ohueksi mielen mukaan, mitä ohuempi sen nopeammin kypsyy tuplapaneeraus niin pysyy kaikki nesteet sisällä. |
Kiitos vinkistä. Löysin youtubestakin jonkun reseptin mutta tämä vaikutti hyvältä. Mulla tosin vaan rintapaloja, eli luita ei pysty hyödyntämään enää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
viisasverneri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2008 Viestejä: 1317
|
Lähetetty: 18.04.2019 23:34 Viestin aihe: |
|
|
Oma riistaruoka koostui hirven sydämestä kuivalihana. Täyttä evästä kevättalven hiihtohommissa. Kyytipoikana nautin nokipannukahvia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|