Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Marasto Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Mar 2010 Viestejä: 68
|
Lähetetty: 22.11.2016 17:10 Viestin aihe: |
|
|
Oulun Kärpät kirjoitti: | Sellanen tuli tässä keittokirjaa selatessa mieleen että onko kukaan kokeillut tehdä metsäkanalinnusta rilletteä? Sitä ankan rasvaa käsittääkseni saa ostettua ihan sellaisenaan tölkissä joten ei tarvisi kuin purkki sitä ja täkät uuniin. Vai onko se hanhen rasvaa mitä siinä tölkissä on? Tässä mun keittokirjassa tehdään ankasta samalla tavalla kuin hanhen täkkä eli ristiviillot melkeen lihaan asti ja sitte kylmälle pannulle. |
Olen tehnyt. Aivan loistavaa tavaraa tulee kun upottaa lihat ankanrasvaan ja hauduttaa tuntitolkulla 100 C. Myös vesilintujen koivet olen kerännyt erikseen ja laittanut niistä ruukkuja missä on koipia, ankanrasvaa, yrttejä ja sipulia. Pikkuisen parempia kuin kanan siivet. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|