Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
korpi ukko Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 21 Hei 2004 Viestejä: 45
|
Lähetetty: 19.09.2005 18:28 Viestin aihe: Teeripaisti |
|
|
Kertokaapas hyvä teeripaisti, kun meinasin tossa tehä joku päivä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
setteriman Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 16 Syy 2005 Viestejä: 24 Paikkakunta: P-pohjanmaa
|
Lähetetty: 22.09.2005 10:08 Viestin aihe: |
|
|
Tässäpä jonninmoinen resepti. (ite teen aika useasti)
Marinoin linnun, annan olla jääkaapissa yön yli (valmista marinointikastiketta kaupasta)
lintu kannelliseenpataan ja hieman suolaa ja riistamaustetta pintaan
sipulia joukkoon ja mahdollisesti läskiä tai voi nokare. Lisäksi
Kaljaa (KARHU parasta ). ja loput 11pll voi juoda odotellessa
pikkasen vettä lisäksi niin ,että lintu peittyy melkein kokonaan.
uuni n.170-200 astetta ja kypsennetään niin, että liha irtoaa hyvin, ja ei muutakuin syömään... jospa tuosta ohjeesta jotain selvää sais _________________ kampa tyhjäksi sukeltaa prkl...... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
W450M Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Elo 2005 Viestejä: 119
|
Lähetetty: 22.09.2005 18:42 Viestin aihe: |
|
|
Näyttää ihan hyvältä ohjeelta, jos joku lähettäis pari teertä niin voisin tuon testata ja antaa lausunnon... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jarih Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 2086 Paikkakunta: Kirkkonummi
|
Lähetetty: 23.09.2005 17:36 Viestin aihe: |
|
|
W450M kirjoitti: | Näyttää ihan hyvältä ohjeelta, jos joku lähettäis pari teertä niin voisin tuon testata ja antaa lausunnon... |
Kysäiseppä Tapiolta! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Repesorsa ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 9356 Paikkakunta: Sieltä
|
Lähetetty: 23.09.2005 17:44 Viestin aihe: |
|
|
Voi olla ettei Tapio anna. Nimittäin joku torvelo meni täällä toivottelemaan hyvää jahtionnea. _________________ I'm back! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 23.09.2005 21:18 Viestin aihe: |
|
|
Samanhan voip tehä sorsallekki. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tursas ***
Liittynyt: 06 Syy 2004 Viestejä: 2643
|
Lähetetty: 24.09.2005 16:07 Viestin aihe: |
|
|
Mutta mitä helvettiä tuo kaupan marinaadikastike tuossa tekee?
Kanaa saa kaupasta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
W450M Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Elo 2005 Viestejä: 119
|
Lähetetty: 24.09.2005 17:01 Viestin aihe: |
|
|
Jos teerensaanti Tapiosta kiinni, niin ei ongelmaa, toinen nimeni on Tapio..
Ei kyllä kannata olla kovin koppava, muistan erään syksyn kun teerijahtiin menin. Hetikohta kun tutuilla mailla lähdin haulipyssy kourassa kävelemään, sain ylös teeriporukan ja ajattelin, että kyllä reppuun noista pari riittää, antaa loppujen kasvaa, ja aloin jo suurin piirtein suunnittelemaan sopivaa soosia. Arvatkaa söinkö sinä syksynä teeripaistia? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
T-T Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2004 Viestejä: 218 Paikkakunta: Pohjanmaa
|
Lähetetty: 21.10.2005 08:54 Viestin aihe: |
|
|
Niin saisko vielä joiltain henkilöiltä, jotka on tehneet teerestä erilaisia versioita, niin uusia reseptejä, joita voisi kokeilla, kun tuossa sattui eilen, että luontoemo antoi minulle teeren. _________________ Tikka nakuttaa kuin akat, mutta minä en. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vista Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 47
|
Lähetetty: 07.03.2006 11:23 Viestin aihe: Teertä savupusissa |
|
|
Laitoin juuri uuniin teeren savustuspusissa... Tarkoitus olisi savustaa teeri ja sitten irroitella lihat luista, keittää luista liemi ja tehdä siitä suppilovahveroiden ja kerman kanssa kastike. Lisukkeena röstiperunoita, mustaherukkahyytelöä ja puolukoita. Onko kukaan kokeillut aiemmin vastaavanlaista reseptiä? _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sämpy Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 6384 Paikkakunta: Uleåborg
|
Lähetetty: 07.03.2006 11:39 Viestin aihe: |
|
|
Oma teerikastike syntyy näin. Pannaan uuni lämpiämään ja vuoka/pata vähäksi aikaa lämpiämään. Lämmin pata voidellaan voilla ja ladotaan teerenpalaset sisään. Päälle suolaa ja silputtu lihaliemikuutio. Lintu uuniin. Soijjinteertä pitää paistaa joku tunti, poikalintu menee nopeammin. Irrotellaan luut lihoista ja palotellaan jos kastiketta pitää naisväellä tarjota. Kaula jätetään silleen, koska talon kokki eli meikäläinen jyrsii sen aina ekana lautaselta. Paistetaan vielä jonkun aikaa ja lisätään vettä jos on tarvista. Teeri on niin hyvvää ettei sitä minun mielestä kannata juureksilla ja vihanneksilla tai muilla tököteillä sotkea.
Ja kaikki jotka on syöneet, on kehuneet. _________________ "Susi syö sunnuntaina ja mato pistää maanantaina" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vista Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 47
|
Lähetetty: 07.03.2006 13:36 Viestin aihe: Tulos |
|
|
Tällaista tuli... Maku oli ainakin minun maun mukaan erinomainen! Ainoat puuteet oli, ettei sattunut olemaan punaviiniä kyytipojaksi ja mustaherukkahyytelö oli päässyt loppumaan. Mutta hyvinhän tuo maistui oluen, puolukoiden ja valkosipulipatonginkin kanssa.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Powerhead Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Hel 2006 Viestejä: 820
|
Lähetetty: 07.03.2006 14:10 Viestin aihe: |
|
|
Oletko kenties kokki ammatiltasi? On meinaan niin hyvännäkönen annos että.... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vista Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 47
|
Lähetetty: 07.03.2006 14:45 Viestin aihe: Kiitos! |
|
|
En ole. Mutta kiitos kohteliaisuudesta. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Erä-Jorma Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Tou 2005 Viestejä: 588 Paikkakunta: Etelä-Savo
|
Lähetetty: 01.10.2007 09:42 Viestin aihe: |
|
|
Nostellaanpas tätäkin vähän ylemmäs kun alkaa olemaan ajankohtaista. Itse teen kanssa tällä reseptillä ja hyvää on ollut _________________ Jos kynsien alta ei löydy verta, likaa ja öljyä; se on amatöörien puuhastelua |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|