Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Leimu Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 22 Hel 2009 Viestejä: 75
|
Lähetetty: 14.11.2015 13:55 Viestin aihe: |
|
|
Eilen illalla pilkoin Hotpot-pataan peuran paistia, possun etuselkää luineen päivineen, lanttua, sipulia, purjoa, porkkanaa, selleriä, palsternakkaa ja herkkusieniä. Suolaa, maustepippureita ja laakerinlehtiä. Puoli litraa tummaa olutta ja loput vettä. Takkaan hautumaan 100-120 astetta yön yli 14 tuntia.
Se syötiin rosamundasta tehdyn perunamuussin kanssa, missä oli voita ja punaista maitoa. Kyllä oli suunmukaista, pata oli loistavaa pitkän ja maltillisen hauduttelun jäljltä, ei sitä malta sähköuunissa noin kauaa pitää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 18.11.2015 17:06 Viestin aihe: |
|
|
En vielä ole syönyt, mutta hirvikeiton keitin aamupäivällä valmiiksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildmind Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1546 Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka
|
Lähetetty: 18.11.2015 18:29 Viestin aihe: |
|
|
Hirvipataa...
Tein edellisviikon tiistaina kohtuu ison annoksen... Siitä pakkasin annospusseihin loput ja vakumiin... viikonlopun pyyntireissulla tuli vakumipakkauksista lämmitettyä tätä hirvipataa ja uunikuhaa... Nyt tänään viimeinen pussukka otettiin lounaaksi...
10 purkin satsi muikkusardiinia parhaillaan kypsyy painekattilassa.. iltapalaksi pitäisi vielä muikkukeittoa lämmäyttää _________________ Usu peritus hariolo veracior |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JuusoL Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Lok 2008 Viestejä: 223 Paikkakunta: Satakunta
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 20.11.2015 23:35 Viestin aihe: |
|
|
Pari hirviburgeria tuli syötä hetki sitten. Ihan hemmetin hyviä oli... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16802 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 21.11.2015 07:40 Viestin aihe: |
|
|
Hirvi-kauris kebab. Kylkeen coleslow, tulinen omatekoinen tomaattikastike omista tomaatista ja raikas jogurttikastike tasaamaan.
_________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tukelius Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Elo 2008 Viestejä: 3311 Paikkakunta: Mynämäki
|
Lähetetty: 21.11.2015 21:36 Viestin aihe: |
|
|
Kaurista, hanhea ja sorsaa crock pottiin muutamaksi tunniksi, perunat ja pippurikermakastike kylkee ja ääntä kohe, en keriinny kuvaa ottaa annoksesta. _________________ pillinaru@gmail.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
anttijaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Elo 2006 Viestejä: 252
|
Lähetetty: 22.11.2015 18:08 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenpotkasta tein osso buccoa. Oli aikuisen potka, niin haudutin sitä 4 tuntia. Hyvää tuli. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 22.11.2015 23:28 Viestin aihe: |
|
|
^^Tuon tyylistä kebabia tulee monesti tehtyä. Viimeksi tein noin kolmen kilon köntin johon tuli hirveä ja nautaa. Tuossa saa olla melko paljon rasvaa että tulee hyvää. Viimeksi tuli kyllä melko täydellistä. Laitan myös juustoraastetta sekaan.. Kun antaa olla koneessa tarpeeksi kauan niin saa sellaista että siitä saa lastua vaikkei ole jäässä. Itsekkin teen lisäksi punaista mietoa chilikastiketta ja jotain valkosipulista jukurttisoosia. Coleslaw revityn possun ja bbg kastikkeen kans, mutta pitaleipiä molempiin. Huippu ruokia.
Viime viikolla tein metson fileistä käristyksen. Oli kyllä tosi hyvä! Jäiset lihat parin millin lastuiksi ja pannun kautta haudutuspataan. Lisäksi kalja, sipulia, pari laakerinlehteä, maustepippuria, vähän mustapippuria ja tietysti voita. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1844 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 26.11.2015 19:40 Viestin aihe: |
|
|
Surf And Turf... Leivinuunissa mureaksi haudutettua koppelopaistia, perunamuusia, mustaherukkahilloa ja graavilohta kastikkeella.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
BRjvee Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Elo 2009 Viestejä: 914
|
Lähetetty: 29.11.2015 01:20 Viestin aihe: |
|
|
Herkkua voxilta, hienoa!
Ei vielä mutta aamiaiseksi veistelen leivänpäälle; juuri vein hirvenvasan ulkofileen routapaistin pihalle asianomaiseen liemeen kätkettynä. <Piru kun tuli näläkä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 30.11.2015 18:06 Viestin aihe: |
|
|
Hirvi burgeri ja home made coleslaw.
_________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16700
|
Lähetetty: 03.12.2015 13:15 Viestin aihe: |
|
|
Hauduttamalla tehtyä hirvenlihakeittoa. Suosittelen tuota haudutuskattilaa. Aamulla keittotarpeet kattilaan töistä tultua ja kun nukuin viatonta untani, niin a vot, keitto valmistui sillä aikaa. Pakko julistaa täälläkin, kun olen niin innoissani tuosta rokpotista. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16802 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 03.12.2015 13:38 Viestin aihe: |
|
|
Tigerillä oikea meininki!!!!
-herlevinmuorinpoika sais ottaa oppia... mikäsniminen burger on kyseessä?? _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 03.12.2015 22:14 Viestin aihe: |
|
|
Sorsaa kerma kastikkeella ja uuniperunoilla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|