Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
TolkullinenMuheltaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Mar 2009 Viestejä: 969 Paikkakunta: P-pohjanmaan
|
Lähetetty: 29.01.2015 18:48 Viestin aihe: Mettäkanan kylmäsavustus |
|
|
Haku ei taaskaan tuottanut vastauksia aiheeseen joten tehdääs sitten uusi aihe.
Oli taas sen verta kitkerää ja sitkasta toi havulla olleesta mettosta tehty keitto, että taidan rintafileet kylmäsavustaa. Onko mitään huomioitavaa vai mennäänkö ihan perinteisin menetelmin? Eli ainakin viikoksi vajaan viiden pinnan merisuolaukseen mureutumaan ja savustukseen puolimilliä per tunti meiningillä? Lopuksi tietenkin vakuumiin vetäytyyn. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 29.01.2015 20:31 Viestin aihe: |
|
|
Juuri näin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|