Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 29.06.2014 22:22 Viestin aihe: |
|
|
Peuranliharagua ja itsetehtyä pastaa tuli syötyä ihan liikaa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mc-manteli Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Lok 2007 Viestejä: 3606 Paikkakunta: Länsirannikko
|
Lähetetty: 09.07.2014 00:01 Viestin aihe: |
|
|
Pastapulugneese.
Kokeeksi tein 800g jauhelihaa kyyhkysestä. Hieman sikanautaa sekaan + suola ja pippuri. Pastaa kaveriksi ja koko komeuden päälle kastikkeeksi yrttimaustettua tomaattimurskaa.
Oli taas niin maukas kokeilu että taidan tehdä toistekki |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 09.07.2014 21:06 Viestin aihe: |
|
|
Peurasta tehtyä makaroonilaatikkoa tullut nyt syötyä pari päivää... Tänään tein Kaarle Martelin ohjetta mukaillen raparperiketsuppia lisukkeeksi... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1844 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.07.2014 20:53 Viestin aihe: |
|
|
Grillattua paahtoleipää tzatzikilla, kokonaisena grillattua peuran ulkofilettä, maalaisranskalaiset ja bearnaisekastiketta.
9v-poika, joka toimii suklaalla, totesi että parasta ruokaa ikinä, voittaa jopa suklaan! Ja se on paljon se!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
valtsy Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2007 Viestejä: 158
|
Lähetetty: 10.07.2014 22:46 Viestin aihe: |
|
|
peuran ulkofilettä tuli pyöräytettyä pannussa voin, suolan ja pippurin kera ..siihen sitten keko semmosta vihreää salaattia viereen .. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mika S. Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Jou 2013 Viestejä: 141 Paikkakunta: E-P
|
Lähetetty: 14.07.2014 20:16 Viestin aihe: |
|
|
Foxin appeet näyttää upealle mitä on kuvia nähnyt. Tänään syötiin pakastimen kaksi viimeistä sorsaa perus pekoni-valkoviini-kerma- ohjeella ja hyvää oli. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Puukko-Nisse2 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Lok 2010 Viestejä: 60
|
Lähetetty: 07.08.2014 17:15 Viestin aihe: |
|
|
Kaarlen Moskovanpatareseptiä villisiasta kokeilen. Äsken meni latinki uuniin ja kävin hakemassa kellarista Amaronen hengittämään ja lämpenemään. Sopivaa sadekelin puuhaa katsella pirtin ikkunasta ukkosmyräkän etenemistä ja odotella padan kypsymistä viinilasi kädessä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nuuska Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2008 Viestejä: 1833
|
Lähetetty: 07.08.2014 17:29 Viestin aihe: |
|
|
Kohta hiilloksen päälle menee iso kimpale Väylän lohta. Lisukkeena uusia pottuja ja kuppisoosia. _________________ Sako, Riihimäki, Suomi
ABU, Svängsta, Sverige |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
poikamehto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Mar 2006 Viestejä: 2220 Paikkakunta: Koillismaa
|
Lähetetty: 10.08.2014 22:39 Viestin aihe: |
|
|
mehtoa ja muusia. piti viimenenki lintu tehä poissa pakkasesta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Riki Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Tou 2013 Viestejä: 92 Paikkakunta: Perämeri
|
Lähetetty: 14.08.2014 22:25 Viestin aihe: |
|
|
Kyyhkynrintaa kermakastikkeessa kera pariisinpottujen. Kylläpä oli taas niin hyvää, että pääsee taas sohovalle pötkölleen ruuansulatukseen. _________________ - Ei duettoa ilman Vinettoa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14858
|
Lähetetty: 15.08.2014 06:44 Viestin aihe: |
|
|
Jänispataa. Kyllä hyvin pistetystä jäniksestä saa hyvää evästä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vonnegut Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Jou 2008 Viestejä: 896 Paikkakunta: Länsrannikko
|
Lähetetty: 30.08.2014 21:19 Viestin aihe: |
|
|
Nuoren sorsan rintaa, viikon riiputtelulla ja sisältä hiukan punakkana. Keitettyjen pottujen kanssa ei kaivannut kastikkeita kun rintafileen kohdat jaksoi kyniä ja pannulle valahti sopivasti höystöä.
Tämän viikon saalis on ollut kilomääräiseti hurja. Herkkutattia on nyt metsässä enemmän kuin ainakaan kymmeneen vuoteen, ja ahnehtia piti kun vielä oli laatu huipussa, ennen kuin madot iskee. Pian sitä on sitten pizzassa, lihapullissa, pastakastikkeessa... Lihasoppaan ei taida istua yhtä hyvin kuin suppilovahvero. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2883
|
Lähetetty: 30.08.2014 22:36 Viestin aihe: |
|
|
Taas loistava vinkki. Täytyy kokeilla teerenrinnalla heti ensimmäisenä. Tahtovat nimittäin kuivua tosi helposti.
Tänään syötiin hirvenvasan sisäfilettä. Pajon pippuria ja suolaa ja käyttö pannulla. Hyvvee oli.
Täytyy vielä kehua Kaarlen ohjetta kauriin sisäfileen graavaamiseen. Aivan mahtavaa leivän päällä. Kehuipa eräs kokenut metsämies parhaaksi lihaksi mitä oli koskaan maistanut . |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tommiunk Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Huh 2005 Viestejä: 154 Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta
|
Lähetetty: 01.09.2014 08:45 Viestin aihe: |
|
|
Peuran jauhelihasta tehhty Jerky oli yön aikana valmistunut kuivurissa. Aamusella muutamat maistiaiset. Oli todella maukasta
Suolaa, Mustapippuria, Sriracha kastiketta 1-2 tl /750g jauhelihaa.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|