Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1291 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 01.04.2009 11:39 Viestin aihe: |
|
|
No eihän sitä sitten voi syödä jos se haisee broilerilta. _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 24.07.2013 20:15 Viestin aihe: |
|
|
Pitääpä kokeilla kettua purkitettuna, siinä ainakin kaikki pöpöt ovat kuolleet. Vai onko joku jo kokeillut? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RiUDE Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Maa 2004 Viestejä: 20455 Paikkakunta: Savonlinna
|
Lähetetty: 25.07.2013 07:37 Viestin aihe: |
|
|
Tässäpä muuten olisi hieno idea eräälle foorumilaiselle, joka liputtaa ketun ja supin ehdottoman hyötykäytön puolesta. _________________ Savo suureksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Syy 2012 Viestejä: 908
|
Lähetetty: 03.08.2013 08:27 Viestin aihe: |
|
|
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pienpetolahtaaja Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 02 Elo 2013 Viestejä: 87 Paikkakunta: Kuopio
|
Lähetetty: 03.08.2013 12:38 Viestin aihe: |
|
|
Tarkotatko tuholaa?? _________________ Metsästys ei ole harrastus, vaan elämäntapa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pussihousuelvis Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hel 2011 Viestejä: 2650
|
Lähetetty: 03.08.2013 12:42 Viestin aihe: Re: Ketun liha |
|
|
punakyna kirjoitti: | Terves,
onko kukaan rohkea täällä syönyt kettua? Jos on, miten laitoit ja miltä maistui? |
Ketun lihaa syälään paljon maanomistajien peijaissopassa. _________________ http://youtu.be/otCpCn0l4Wo?t=18s
http://aijaa.com/CZV65q |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hilipata Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Elo 2005 Viestejä: 1277
|
Lähetetty: 03.08.2013 12:47 Viestin aihe: |
|
|
Jostain olen lukenut, että jopa itse Marskille seurueineen olisi Mikkelissä tarjottu ketunlihaan. Olikohan entisen adjutantti Bäckmanin muistelmissa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tuhola Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2004 Viestejä: 20598 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 03.08.2013 12:49 Viestin aihe: |
|
|
Niin, ite en oikein liputa ketunlihan puolesta, siksi yritän ampua suurimman osan ketuistani marraskuun alun ja maaliskuun puolen välin välissä. Kesäjahtaajille tämä sopis. Jos nuo suurella innokkuudella lahdatut pikkupennut käyttää ravinnoksi niin nostan hattua ja minusta kevät ja kesäpyynti saa siloin 100% oikeutuksen.
Kaikkien pitäisi tuntea suomalainen metsästäjä vastuullisena ja saaliinsa hyödyksi käyttävänä henkilönä joka on oikeasti osa luontoa. En ole trofeemetsästyksen kannattaja. Toki riistakantoja voidaan kehittää niin että sieltä saataisiin myös trofeita mutta ensisijainen asia metsästyksessä tulisi ola ravinnon/turkisten hankkiminen, sitten vasta trofee. Huvitappamista en oikein näe suomalaiseen metsästyskulttuuriin sopivana. Riistanhoidollinen pienpetojen metsästys on asia erikseen mutta tuo riistanhoidollinenkaan puoli ei riitä perusteeksi ihan jokapaikassa. Hyvin monien alueiden petokannat saa kuriin ihan talvipyynnilläkin jolloin arvokas nahka saadaan talteen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juse Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Jou 2004 Viestejä: 4723
|
Lähetetty: 03.08.2013 13:27 Viestin aihe: |
|
|
Pienpetolahtaaja kirjoitti: | Tarkotatko tuholaa?? |
Jos möllikkä(riude) tarkoittikin kesän pillipiipareita niinkuin tuhola totesi? _________________ Hatun noston kruunaa roston, suussa palaa sippiboston |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Proof_Tested Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 10 Maa 2009 Viestejä: 70 Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 13.08.2013 14:05 Viestin aihe: |
|
|
Kyllähän sitä on tullut maisteltua kettua vinossa ja ihan hyvältähän tuo maistuu...
Ja tuossa ateriassa puhtaus on puoli ruokaa vai miten se ny meni |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|