Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 27.07.2013 21:30 Viestin aihe: |
|
|
Ei sitä erämiehen grillissä mitään possua tai kanavarrasta grillata. Tällä kertaa pääsi vemmelsääri vuorokauden marinoinnin päätteeksi grilliin - lapsetkin tykkää ja rouvakin jo lupaili kaikkea kivaa illan päälle...
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14873
|
Lähetetty: 27.07.2013 21:49 Viestin aihe: |
|
|
Täällä erämiehet grillasivat tänään kasleria niin, että tirinä kävi! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 27.07.2013 22:00 Viestin aihe: |
|
|
Nimrod kirjoitti: | Täällä erämiehet grillasivat tänään kasleria niin, että tirinä kävi! |
Nuo on yleensä niitä hirvimiesten ruokia, sen jälkeen kun hiillosmakkara on kaupasta loppunut |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9501
|
Lähetetty: 29.07.2013 07:25 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: | rouvakin jo lupaili kaikkea kivaa illan päälle... |
Mölkyn peluuta vai krokettia?
Täytyypä sanoa että monenlaista tullut grilliin tungettua, mutta puppe ei ole kyllä käynyt mielessä. Eli siis kokeilemaan.
Oliko marinadisi etikka pohjainen (tyyliin saslik)? Reseptinkin saa nakata ilmoille. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 29.07.2013 19:17 Viestin aihe: |
|
|
Grillattu riista ansaitsee seurakseen kokonaisen aterian alkupaloista lisukkeisiin. Helteisen päivän grilliherkut täydentyvät näyttäväksi ateriaksi omatekoisilla leivällä ja sopivasti tulisella kylmällä alkukeitolla.
Andalusialainen gazpacho-keitton ja rapean patongin valmistusohjeet löytyvät löytyvät blogistani. _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16819 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 29.07.2013 19:21 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: | Ei sitä erämiehen grillissä mitään possua tai kanavarrasta grillata. Tällä kertaa pääsi vemmelsääri vuorokauden marinoinnin päätteeksi grilliin - lapsetkin tykkää ja rouvakin jo lupaili kaikkea kivaa illan päälle...
|
Niin tämä oli kania, ei metsäjänistä tai rusakkoa??? _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 02.08.2013 21:08 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä se ihan metsäjänistä on
Jos oikein hyvää grillattua jänistä haluaa, niin irroittelee useammasta jussista selkäfileet. Noista fileistä saa grillissä varsin oivaa ruokaa. Tarkkana vain saa olla kypsyyden kanssa, menee äkkiä kuivaksi.
marinointi on ihan öljypohjainen.
Ruokaoljyä (oliivi, rypsi)
Viinietikka
Soijakastiketta
hunajaa
tabascoa
mustapippuria
sinappia
suolaa
Ym. kaikkea mitä mieleen juolahtaa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20470 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 07.08.2013 08:09 Viestin aihe: |
|
|
Pakko sanoa, että tuon uuden grillin hommaamisen jälkeen on tullut aika paljon grillailtua, kun kelitkin ovat suosineet. Tiedä sitten, onko hyvä vai paha...
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20470 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 09.08.2013 08:18 Viestin aihe: |
|
|
Mökkinaapuri kehui tuommosia kuorellisia tiikerikatkarapuja, vai minänenytoli. Ainakin Sittarista löytyi moisia pakastettuna Pirkkamerkin alta. Hintaa tais olla pienellä loodalla kuutisen euroa.
Kokeilin kanssa moisia ja ihan hyvää vaihtelua läskin grillaamiseen, suosittelen.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 09.08.2013 10:22 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | Ne ravut on pirun hyviä,kunhan ei kypsytä liikaa. |
Saman kommentin meinasin pistää itse. Kun pikkaisen kypsyttää liika niin ne on kyllä sitten sen verran sitkeitä ettei tosikaan. Kuumalla grillilla nopeasti niin kyllä uppoo... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20470 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 09.08.2013 11:47 Viestin aihe: |
|
|
Itsekin marinoin nuo ja muistaakseni paketissa siihen ohjeistettiinkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
Lähetetty: 09.08.2013 11:52 Viestin aihe: |
|
|
Pari viikkoa sitten tultiin lomalta Espanjasta,ja kaiholla muistelen kala-ja lihatiskejä Tuoreita upeita kaloja ja äyriäisiä ja lihat EI ollut pilattu oksettavilla marinadeilla ja läskit oli leikattu valmiiksi pois.Joka päivä tuli illallinen tehtyä omassa huoneistossa tehtyä kun keittiö oli,lounaat yleensä syötiin paikallisten suosimissa paikoissa. _________________ https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10157 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 09.08.2013 12:52 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | ... läskit oli leikattu valmiiksi pois. |
Nehän on tärvänneet hyvät lihat. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|