OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1314
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 11.06.2013 16:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtiselle isompi on paree voihan siinä grillata vaikka yhden makkaan.

Olin ostamassa Weberin 57cm grilliä mutta kun löysin pari valurautapataa niin nuukuus iski. Kävin kaupassa kattelemassa weberiä sillä silmällä, vähän ritilä malleja ja arinan ja grillausritilän välimatkaa.
Ei kun hommiin.

Vuosia sitten oli riihimäen erämessuilla myytäväna valurautapadoista tehtyjä grillejä, weberit oli niihin nähden halpoja. 800€ kait.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 11.06.2013 17:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sepä se, jos taitoa löytyy ja osat saa jostain käsiinsä niin kyllähän tollaisella kelpaa varmasti grillata. Mutta tosiaan jos lähdet ostamaan jonkun toisen valmistamaa tai teetät sellaisen niin tulee tollainen sarjatuotantoweberi taatusti halvemmaksi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 11.06.2013 23:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Fspitz kirjoitti:
Lahtiselle isompi on paree voihan siinä grillata vaikka yhden makkaan.

Olin ostamassa Weberin 57cm grilliä mutta kun löysin pari valurautapataa niin nuukuus iski. Kävin kaupassa kattelemassa weberiä sillä silmällä, vähän ritilä malleja ja arinan ja grillausritilän välimatkaa.
Ei kun hommiin.

Vuosia sitten oli riihimäen erämessuilla myytäväna valurautapadoista tehtyjä grillejä, weberit oli niihin nähden halpoja. 800€ kait.


Minkälaisia? Onko laittaa kuvia?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pena|
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 09 Mar 2008
Viestejä: 45
Paikkakunta: Vantaa

LähetäLähetetty: 12.06.2013 08:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

varmaan jostain tuon tyyppisestä kyse

http://kotituli.fi/index.php?main_page=product_info&cPath=16&products_id=451&zenid=e641e1acca73633f8129cdadea4f2fb1
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 21364
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 12.06.2013 09:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kävin Gigantissa kurkkaamassa tommoista 57cm Weberiä. Pakko sanoa, että kuuppa on kyllä "aika iso".

Haukkaako tuommoinen säkin hiiliä per lämmityskerta?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 12.06.2013 12:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hiilimäärähän määritellään grillattavan ruuan määrän mukaan, ei laitteiston koon. Toki epäsuorassa grillauksessa halutun lämpötilan saavuttaminen tulee peliin mukaan, mutta tämä ei liene ongelma pallogrillissä. Kun hiilet vielä ruokien valmistuttua sammuttaa estämällä ilmansaannin, riittää kun seuraavalla kerralla vain vähän lisää että hiillos toimii. Toki kannattaa antaa lopuksi hiilten vielä hehkua että ei jää kastikkeita tai ruuantähteitä seuraavalle kerralle käryämään.

Vai onko Weberin hiiliarina niin harva että hiilet jo vähän pienentyneenä putoavat pois ja jäävät osittain hyödyntämättä?

nimim. Itara
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
LG1
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Lok 2004
Viestejä: 8291

LähetäLähetetty: 12.06.2013 12:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pari vuotta sitten tuli hommattu kuvan mukainen grilli, tosin vain halkoja siinä käyttänyt, en valmiita hiiliä. Aivan hyvin liha ottanut väriä. Halkaisija 80cm.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 12.06.2013 14:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Karitsan kareita tuli eilen grillattua ja hyvää oli!
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 21364
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 12.06.2013 14:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hommasin kanssa tota hikkoripuuta uteliasuuttani:


Alunperinhän tuli grilli uusittua vanhan palvelijan liiallisen savuttamisen takia. Ja nyt tuli hommattua savustuslastuja uuteen grilliin Smile.

Tuossa lastupussissa oli muuten ohjeena laittaa kuivat lastut foliolle, ja sitte kääntää nyytti kiinni ja tökkiä haarukalla yläpintaan reikiä. Ainakin joissain ohjeissa on noita lastuja neuvottu liottamaankin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 12.06.2013 23:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viikonloppuna grillailin kalan savustuksen ohella ja kyytipojaksi herkkusieniä, paprikaa, sipulia ja tomaatteja. Pilkoin sopiviksi paloiksi, sekottelin niihin kulhossa öljyä ja mausteita, chiliä ym. Sitten grilliin, ja hyvää tuli!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 13.06.2013 00:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
Hommasin kanssa tota hikkoripuuta uteliasuuttani:


Alunperinhän tuli grilli uusittua vanhan palvelijan liiallisen savuttamisen takia. Ja nyt tuli hommattua savustuslastuja uuteen grilliin Smile.

Tuossa lastupussissa oli muuten ohjeena laittaa kuivat lastut foliolle, ja sitte kääntää nyytti kiinni ja tökkiä haarukalla yläpintaan reikiä. Ainakin joissain ohjeissa on noita lastuja neuvottu liottamaankin.


Itse olen laittanut foliovuokaan ja kanneksi foliota pari kerrosta johon teen reikiä. Olen liottanut ne, mutta en tiedä savuttaako ne sen paremmin ja pidempään. Ainakin menee paljon kauemmin ennen kuin ne alkaa savuamaan..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 15.06.2013 16:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli tuossa pari viikkoo sitten purnauspalstalla purnattua,kun ei täällä Oulujärven rannalla kaupoista saa lahnaa.Tilasin sitten paikalliselta kalastajalta 1,5kg lahnan ja sen savustin.20v taukoa kun edellisen kerran olen lahnaa syönyt.On se harmi ettei nykyaikana arvosteta noita ennen niin tavallisia roskakaloja.Maku on aivan pirun maukas.sen lisukkeena uusia pottuja keitettynä ja voissa ja tillissä pyöritettynä.Lisäksi kunnon viher salaatti omista tarpeista,paitsi tomaatti.Kermaviili kastike sitruunamehulla,tillillä,ruohosipulilla ja ripauksella mustapippuria suolaa ja sokeria.Oli hyvää!
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Glen Scanlan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Syy 2012
Viestejä: 250
Paikkakunta: pitäjillä

LähetäLähetetty: 15.06.2013 17:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:


Tuossa lastupussissa oli muuten ohjeena laittaa kuivat lastut foliolle, ja sitte kääntää nyytti kiinni ja tökkiä haarukalla yläpintaan reikiä. Ainakin joissain ohjeissa on noita lastuja neuvottu liottamaankin.


Millä, vai Whiskylläkö? Nyt herahti vesi kielelle... Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 15.06.2013 18:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sekin käy mainiosti.
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1568
Paikkakunta: Merijärvi, Tampere

LähetäLähetetty: 15.06.2013 22:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahna on tosiaan vähän hemmetin hyvä kala... Suotta väheksyvät...
Savukalan yksi parhaita... Oma suosikkini myös uunikalana (Hedelmäinen uunilahna,,,nammmmm)
Grillissä tänä keväänä jalostettu haukifileitä... Fileen päälle suolaa, valkopippuria,tilliä,valkosipulia, chiliä, tuoretta basilikaa... muutama voinokare tai öljyä... ritilälle alumiinifoliota, ei tartu nahka kii ja voi taitella reunat ettei turhaa valu nesteet... On hemmetin hyvää
Cool Tekipä sitten sillä 57cm weberillä maaseutuasunnolla tai mansesterissa partsin sähkösellaisella Wink
_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Seuraava
Sivu 25 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com