Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
late2 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Elo 2004 Viestejä: 15418
|
Lähetetty: 30.12.2012 20:44 Viestin aihe: |
|
|
"Hirvenliha on parasta" totesi tytär äsken kun lämmitin päivällistä ruokaa iltaruuaksi. Palapaistilihat pilkoin suikaleiksi, pannulle ensin voita ja pekonisuikaleita, kohta hirvenliha, kun vielä vähän nestettä on jäljellä niin pari sipulia mukaan, kun neste alkoi loppumaan purkillinen ruokakermaa pannulle ja haudutusta. Hyvää oli omastakin mielestä vaikka tuo on sellainen "arkiresepti" jolla on tuhottu monta kiloa hirvenlihaa vuosien varrella. Nyt ei näytä pakkasessa olevan muuta hirveä kuin sisäfilettä, mitähän siitä keksisi... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
torant Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Huh 2009 Viestejä: 2238
|
Lähetetty: 02.01.2013 15:35 Viestin aihe: |
|
|
Peuranlihasta tehtyä kebabia. Sopii loistavasti riista kebabin raaka-aineeksi. Suosittelen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Elwood Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1418 Paikkakunta: Siilinjärvi
|
Lähetetty: 02.01.2013 16:51 Viestin aihe: |
|
|
Lehtokurppaa parmesaanilla. _________________ Tosi asiaa ei tarvitse uskoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 03.01.2013 20:54 Viestin aihe: |
|
|
Elwood kirjoitti: | Lehtokurppaa parmesaanilla. |
Herkkuperä.. _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
löppöpetra Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 4935
|
Lähetetty: 03.01.2013 21:47 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenkielikastiketta.Alkaa tuntua että on ihan parasta mitä hirvestä voi löytää. Meidän porukassa aina kaataja saa kielen.Niitä tulikin pakastimellinen viime syksynä. _________________ Koittakaa PETRATA vähän! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vonnegut Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Jou 2008 Viestejä: 896 Paikkakunta: Länsrannikko
|
Lähetetty: 03.01.2013 22:19 Viestin aihe: |
|
|
Pienen rautakankisession vaati ennen kuin maa-artisokat nousi keittoaineiksi. 10 cm kohmetta maassa vaikka lumet taas hukkuikin.
Pakasteesta viikon riiputettu ja kynitty muuttosorsa. Pannulla pinnat ja tunti kattilassa pelkän suolan kanssa. Pikkujätkä maistoi ohimennen koiven ennen kuin varsinaisesti sai ruuat pöytään asti, niin että hyvää oli, pois meni. Kastikkeeseenkaan ei tällä kertaa timjamia sotkettu.
Maksaa kyllä vaivan pitää nuoret linnut erikseen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jänkäkurppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 2139 Paikkakunta: Takajänkhä
|
Lähetetty: 04.01.2013 10:56 Viestin aihe: |
|
|
Nyt on kunnon matikkakeiton aika. Hyvää oli |
|
Takaisin alkuun |
|
|
erämäyrä Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 14 Tam 2009 Viestejä: 26 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 05.01.2013 22:29 Viestin aihe: riistaruokaa |
|
|
Peurapataa.
Vasasta... ja haudutettua sellasta.
Eilen lämmittelin takkaa ja jälkilämpöihin valurautapata.
Voikohan tuo enää mureammaksi tulla... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
simppeli Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2008 Viestejä: 1643
|
Lähetetty: 05.01.2013 22:34 Viestin aihe: |
|
|
Jänkäkurppa kirjoitti: | Nyt on kunnon matikkakeiton aika. Hyvää oli |
Joko matikka ottaa pilkkiin vai onko tullu kiinteillä pyydyksillä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jänkäkurppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 2139 Paikkakunta: Takajänkhä
|
Lähetetty: 06.01.2013 11:10 Viestin aihe: |
|
|
Pilkkiin ottaa jo. Ultima-Thulen pilkkimää matikkaa söin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1956 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 06.01.2013 14:13 Viestin aihe: |
|
|
Sorsapaistin laitoin just tulemaan, kun verkoissa ei ollut aamulla muuta kuin hauenmöykky. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
löppöpetra Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 4935
|
Lähetetty: 06.01.2013 14:54 Viestin aihe: |
|
|
Rusakonlihapullia ja pottuja. _________________ Koittakaa PETRATA vähän! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ent.ap Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Tam 2005 Viestejä: 1666
|
Lähetetty: 06.01.2013 16:10 Viestin aihe: |
|
|
Hirven sisäpaistista vuolin käristyksen ja pottumuiusin kanssa se pitäs syyvä... saksalaista kaljaa juomiseksi. Sattu hyvä pala, kun ei minkäänlaista jännettä/kalvoa koko palassa. _________________ Jokanen eletty päivä, on lähenpänä kuolemaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 09.01.2013 10:52 Viestin aihe: |
|
|
ent.ap kirjoitti: | Hirven sisäpaistista vuolin käristyksen ja pottumuiusin kanssa se pitäs syyvä... saksalaista kaljaa juomiseksi. Sattu hyvä pala, kun ei minkäänlaista jännettä/kalvoa koko palassa. |
Juu, siksi kannattaakin sisäpaistista tehdä käristystä. Siitä saa myös tosi sileää jauhelihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sande=Erämies ***
Liittynyt: 07 Elo 2006 Viestejä: 1355 Paikkakunta: Satakunta
|
Lähetetty: 09.01.2013 17:38 Viestin aihe: |
|
|
Perunaa ja kyyhkykastiketta. _________________ Tontissa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|