Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 30.10.2012 15:51 Viestin aihe: Sako L579 etutähtäimen poisto. |
|
|
Ollu tässä mietteissä että ottais tuosta 6.16:sta etujyvän pois. Avotähtäimen hahloa liekkö kyseisessä aseessa koskaan ollutkaan (?), mutta jostain syystä siinä tuo etujyvä on edelleen ja mielestäni täysin turha, koska ase on varustettu keskieurooppalaisella laatuoptiikalla ja mitäpä sillä etujyvällä kun ei ole hahloakaan.
No mutta se ongelma tässä nyt on, että millä tuo on kiinni? Liimalla vai jollai juotteella? Ruuveja siinä ei ole, joten meisselillä tuskin selviää. Lähteekö jollai kuumennus kikalla vai pitääkö hommata peitsi samantien? _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
LG1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 8291
|
Lähetetty: 30.10.2012 15:53 Viestin aihe: |
|
|
Kuumennus pitäs riittää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Browning1886 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2004 Viestejä: 897 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 30.10.2012 21:07 Viestin aihe: |
|
|
Juottamalla se siihen on laitettu joten kuumailmapuhaltimella pitäis irrota,sen verran lämpöä että tina sulaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26811
|
Lähetetty: 30.10.2012 22:58 Viestin aihe: |
|
|
kyllä, hyvällä puhaltimella lähtee.
ja lähteehän se lyömälläki .
mutta napauta kuiteski se jyvä ensin sivuun ja varmista ettei sen alla ole ruuvia.
sitten sulata tina. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 01.11.2012 08:38 Viestin aihe: |
|
|
Joo eipä ole mitää ruuvia tuossa jyvän alla. Taidan kokeilla riittääkö keittiön keittolevyssä hönky, kun en omista kuumailmapuhallinta. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 01.11.2012 08:52 Viestin aihe: |
|
|
Jeps lähtihän se helposti. Tuohon piippuun jäi vielä tinaa. Miten sen sais siitä näteimmin pois niin ettei sinistys kärsi? Kolvilla varmaan varovasti kaapimalla, mut onko muuta konstia? _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
liplap Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Elo 2010 Viestejä: 31
|
Lähetetty: 01.11.2012 10:22 Viestin aihe: |
|
|
Sulaksi jollain ja pyyhkäiset kostealla rätillä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26811
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:17 Viestin aihe: |
|
|
no se tinanalusta on kumminki kirkas |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RiUDE Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Maa 2004 Viestejä: 20455 Paikkakunta: Savonlinna
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:19 Viestin aihe: |
|
|
Ja muistanko oikein, että siihen tinan kanssa tekemisissä olleeseen kohtaan ei oikein pikasinikään tartu kunnolla?
Siis vaikka tina on poistettu huolella. _________________ Savo suureksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:34 Viestin aihe: |
|
|
Lähti tina pois eikä ympärillä oleva sisintys kärsiny.
Tuo juotos kohta näyttää olevan aika karhea... Pistää vissiin yrittää hioa sitä jollai ennen sinistystä. Onko jollai kokemusta minkälainen sinistys aine ois tässä tapauksessa hyvä? _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
LG1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 8291
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:36 Viestin aihe: |
|
|
Tarttuu.
Melkein pakko hioa, jos muuten ei lähde/ole välineitä, sitten sinistys päälle.
Pikasinistyksellä äkkiä paikkailee.
Esim. tuollainen tarttuu http://www.riistamaa.fi/cat/product_details.php?p=1595
Kesto ei ole keittosinistyksen tasoa, mutta ompahan väriksi.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:45 Viestin aihe: |
|
|
Tekeekö näillä mitää?
Yhen aseen sinistys on edessä muutenkin lähiaikoina, niin vois jo nyt ostaa tuollasen satsin. Onko kellää kokemusta? _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
LG1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 8291
|
Lähetetty: 01.11.2012 11:51 Viestin aihe: |
|
|
Samaa ainetta..
Ei niillä oikein koko asetta voi sinistää. Paikkailla voi pieniä alueita ensiavuksi. Tuo ei kestä kulutusta. Keittosinistys pysyy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
cashman Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Jou 2010 Viestejä: 1572 Paikkakunta: Niionniijoki
|
Lähetetty: 02.11.2012 19:03 Viestin aihe: |
|
|
Tiger kirjoitti: | Tekeekö näillä mitää?
Yhen aseen sinistys on edessä muutenkin lähiaikoina, niin vois jo nyt ostaa tuollasen satsin. Onko kellää kokemusta? |
Jos on sitä tuubikamaa, eikä tuota litkua, niin sinistää kummasti koko aseen.
Sen esipesuaineen jälkeen kannattaa käyttää kuitenkin asetonia viimeiseen rasvan poistoon. Ei tuo tietenkään kunnon keittosinistystä ikinä korvaa...
Vaimon mauserin sinistin eikä se vielä ole valunut pois... siis sinistys... _________________ Amoto quaeramus seria ludo! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|