Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
noniin Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2005 Viestejä: 975
|
Lähetetty: 26.08.2011 20:34 Viestin aihe: Lihan suolaus ennen savustusta? |
|
|
Niin, ongelmana on lihan ( hirvi, villisika, jänis..) suolaus ennen savustusta. Bradley smoker on pelkästään käytössä mutta kuinka saan fiksun suolauksen onnistumaan, millaisessa liuoksessa ja kuinka kauan.. monenko kilon murikka jne. Perinteisellä merisuolalla meinasin tehdä kun lämminsavusta kyse. Niin ja paljonko vedän sisälämpötilaksi lihalle? Ideoita kts! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
igorrock Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Maa 2004 Viestejä: 13930
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
noniin Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2005 Viestejä: 975
|
Lähetetty: 26.08.2011 20:40 Viestin aihe: |
|
|
voi minua puusilmää.... Kiitos! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10221 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 26.08.2011 22:57 Viestin aihe: Re: Lihan suolaus ennen savustusta? |
|
|
noniin kirjoitti: | Niin, ongelmana on lihan ( hirvi, villisika, jänis..) suolaus ennen savustusta. Bradley smoker on pelkästään käytössä mutta kuinka saan fiksun suolauksen onnistumaan, millaisessa liuoksessa ja kuinka kauan.. monenko kilon murikka jne. Perinteisellä merisuolalla meinasin tehdä kun lämminsavusta kyse. Niin ja paljonko vedän sisälämpötilaksi lihalle? Ideoita kts! |
10% liuos nitriittisuolaa, liotus vähintään vuorokausi. On hyvää. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|