OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ankka

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10355
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 23.11.2014 22:26    Viestin aihe: Ankka Vastaa lainaamalla viestiä

Kävin päivällä päästelemässä hengiltä yhen maatalonemännän lemmikkejä ja itellekki jäi siitä hommasta ankka käteen:



En oo yleensä jaksanu mitään sorsia kyniä, joten tuo kokonaisen linnun laittaminen on oudonpi homma.

Ensin aattelin laittaa tuon likoon 5% suolaliuokseen ja sen jälkeen pitäs keksiä mausteet ennen uuniin laittoa.

Vinkkejä täyttämiseen/maustamiseen?
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Quad vadis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Mar 2011
Viestejä: 2629

LähetäLähetetty: 23.11.2014 22:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hienoa merisuolaa nahanalle. Samalla venuttelee nahan irti lihasta, hunaja-vesiseos pintaan-> tulee rapsakka pinta "pekingiläisittäin". Semikuumaan uuniin ja kypsennys lämpöä laskien, valelu liemellä aina kun muistaa ja kerkii. Saa tulla läpikypsäksi. Taivaallista ihan niinensä, toki voi viereen riisä tmv keittää, paistoliemi toimii kostukkeena.
Ehtii kyllä ottaa suolan lihaan. Ei tarvi muita mausteita.

Juur laitoin fileestä "kiinalaista" tolkuttoman hyvää! Suikaleille liotus vs-soijamarinadissa, nopea paisto, vihanneksia, kookosmaitoa päälle ja riisiä/nuudelia, Ah Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 24.11.2014 11:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

itse laitan ankan sisuskalut+vaaleasta leivästä kuutioita, omenaa, sipulia mausteita oman maun mukaan.
Kivipiira pieneksi kuutioksi, maksa ja sydän saa jäädä isommaksi. pannulla ruskistus jos mahdollista niin ankan omalla rasvalla. Omena ja leipä 1cm kuutioksi, sipuli pieneksi silpuksi. pannulla kaikki sekaisin ja ankan sisään.

Rinta tulee syötyä lämpimänä, koivet yleensä kylmänä koska ovat silloin oman maun mukaisia.

4-5 tuntia uunissa alussa kovemmalla lämmöllä niin saa väriä pintaan, ei kyllä kovin helpolla pääse kuivumaan jos haluaa pitää uunissa vielä kauemmin. On siinä nahan alla niin paljon rasvaa.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com