OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kaasugrillin valinta
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
haulimäki
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 09 Jou 2013
Viestejä: 11

LähetäLähetetty: 19.05.2014 16:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sitten mennäänkin foorumilaisten ja lankomiehen ohjeistamana tarkastelemaan weberin valikoimaa Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
laonovi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Maa 2013
Viestejä: 25
Paikkakunta: SALO

LähetäLähetetty: 25.05.2014 20:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mites onko olemassa pieniä yhden-kahden polttimen grillejä? Ei viitsisi koko parveketta kaupunkikämpällä vallata Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.05.2014 23:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 18.07.2014 11:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen kärvistellyt mökillä edelleen tuon laavakivivehkeen kanssa. Ja voisi sanoa, että riippuen grillattavasta tavarasta aina muutaman grillauskerran jälkeen vermes roihahtaa tuleen ja mustapintaista läskiä syntyy nopeasti.


Kotona itsellä on ollut tuo Weberin Q300-sarjalainen, johon olen ollut tyytyväinen. Vähän askarruttanut, että jos moisen hommaa merioloihin, kuinka nopeasti noi valurautaritilät ruostuu.



Nythän Weberiltä on tainnut tulla Q3000-sarjaa, jossa tuo massiivinen valurautaritilä on vielä emaloitukin. Oisko jollain moisesta kokemusta ja mihin hintaan noita on kaupasta irronnut?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14844

LähetäLähetetty: 18.07.2014 14:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ostin hirvikämpälle makkaranpaistoon seuraavanlaisen härvelin:

http://www.webergrill.fi/grillmallit/kaasugrillit/kannettava-grilli-g6698-s9/go-anywhere-kaasu-1141068-s9.aspx

Vähän toistasataa hintaa ja tulee todellakin hirvikämpälle "nopeiden" makkaroiden grillaamista varten. Oikein erikseen kiellettiin pojilta kaikki muu grillaaminen tällä, sillä pikkusittiksissä kun unohtaa pestä grillin, niin viikon päästä siivo on sen mukainen.

Tämä toimii EN417 standardin mukaisilla kaasupatruunoilla ja totta vissiin tähän saa adapterinkin. Ajattelimme kuitenkin käyttää noita patruunoita kun on niin nätti nostaa autoon ja kämppään jne.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10119
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 14.04.2015 11:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kylläpä oli raskas prosessi valita grilli omaan pihaan. Noita puhkipoltettuja Mustangeja kun olen
nähny aivan tarpeeksi, niin tavoitteena oli katella vähän laadukkaanpi ja pitkäikäisempi kampe.

Näistä "newöhööd" halpiksista osui silmään tällainen Rebel:
http://tuontitukku.fi/tuote/kaasugrilli-rebel-tribal-4-juhlagrilli-4-poltinta--sivukeitin/7031381058860/
Tarjouskin oli houkutteleva. Melkein tilasin. Sitten luin grilliaiheisia keskusteluja
ja tulin taas siihen tulokseen, että Weberi olisi saatava.

Weberin Q 3000 olisi ollut Gigantin tyrkyssä 399 € eli halvimmasta päästä ko. merkin tarjonnasta.
Ilmeisesti saman kokonen kun Lahtisen kehuma Q 320 ja erona lähinnä valon puute.
Valmistauduin jo henkisesti Q 3000 ostoon, kun grillaus ala oli sopiva ja hintakin haarukassa.

Kävin kuitenkin vielä Bauhausissa kattelemassa tarjontaa ja siellä myyjä koitti kääntää päätäni
Spirit -sarjan suuntaan. Kahden polttimon E-210 -malli olisi ollu 399 € tyrkyssä eli
saman hintainen Gigantin Q 3000 -mallin kanssa. Emäntäkin piti sitä komiampana mitä Q-sarjaa.
Siinä omin kätösin hypistellessä alkoi vielä tuntua se Q-sarjan muovivaunukin jotenkin
epämiehekkäältä. Toisaalta kahden polttimen Spiritti epäilytti aika paljon lähinna tehonsa puolesta.

Myyjä tietenkin alkoi tyrkyttää sitä kolmen polttimen Spirittiä, mutta kuuden ja puolensadan pyynti
meni yli kipurajan. Heikolla hetkellä harkitsin vielä Broil Kingin kolmepolttimista mallia,
joka oli kohtuu jämerän oloinen. Siinä oli kuitenkin sen verran monimutkaisemmat lämmönjakopellit,
että niiden puhdistamisen helppous / kestävyys puhdistamatta sai hylkäämään ajatuksen.

Päätin sitten tyytyä Q-sarjaan ja lähdin sitä Gigantin tarjouksesta hakemaan.
Siellä alkoi vielä se muovivaunu ja hempulin oloisen sivutason vistottamaan, joten aloin potkia
Weber Spirit Classic E-310 -mallin renkaita. Olin jo aika sekasin hinnoistakin, että mitä
mikin malli maksoi ja missä kaupassa... Siitä tuli vähän intosta myyjän kanssa,
eikä se googlaamallakaan kummentunut, kun ei nuo liikeiden tarjoukset näy verkkokaupoissa.
Sanoin myyjälle, että menee hermot kun lihat lämpenee autossa ja grillaamaan pitäs päästä.
No myyjä pudottikin sitten semmoisen tarjouksen, että Spiritti nostettiin autoon.

Ei tässäkään ihan kaikki ole optimaalisesti, lähinnä nuo emaloidut teräsritilät jännittää.
Aika näyttää miten kestävät käyttöä. Toisaalta Weberiin saa kattavasti varaosia
ja noitakin ritilöitä löytyy rosterisina sekä valurautaisina tähänkin malliin.

Aika pienissä osissa tämänkin vaunu toimitettiin, olisikohan tunteroinen tuhraantunut kasatessa:



Piti siinä hämärän laskeutuessa tekasta vielä pikku iltapala uutukaisella kaasu-uunilla...
Kyllähän tuolla näytti läski tummuvan:


_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 16.04.2015 09:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sehän noissa Webereissä on hyvä puoli että uutta ritilää ja muuta osaa saa hyvin varaosana.

Varmasti ihan hyvä grilli toi E-310...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
epe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Hel 2008
Viestejä: 270

LähetäLähetetty: 16.04.2015 18:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itse vuoden säästäneenähän tilasin tuommoisen: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/46529/fdkmd/MyGrill-I-200-Black-kaasugrilli?utm_source=Oho%2C+mik%C3%A4+hinta!+MyGrill+I-200+-kaasugrilli+99%2C90&utm_medium=email&utm_campaign=Viikkokirje+16%2F2015

Kaipa siihen tulet saa Confused
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 18.04.2015 18:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peto kirjoitti:

Ei tässäkään ihan kaikki ole optimaalisesti, lähinnä nuo emaloidut teräsritilät jännittää.
Aika näyttää miten kestävät käyttöä. Toisaalta Weberiin saa kattavasti varaosia
ja noitakin ritilöitä löytyy rosterisina sekä valurautaisina tähänkin malliin.



Kaveri osti tosiaan ton 310-version erikoismallin valurautaritilöillä. En tiedä onko noissa hirveetä eroa emaloituihin. On kyllä ollut tyytyväinen grilliinsä, pakkohan sen oli parempi saada kuin meikäläisen Q-malli Smile.

Kävin gikantista hakemassa mökille Q3000 grillin. Tossa taitaa olla kanssa emaloidut paksut rautaritilät. No pääseepähän vertailemaan, kun on kaks samanlaista grilliä eri ritiläpinnoituksilla.

Eikös Weber mainosta niitä valuritilöitä "flavorizer bareina", eli ruokaan tarttuun enemmän karsinogeeniä, elikkäs makua...

Q3200 mallissa tuli se "jäähdyttelyritilä" mukana. Pikaksen hakusessa on toi erikseen ostettuna.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10119
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 18.04.2015 20:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Weber kutsuu "tulipeltejä" flavorizer bareiksi, kun ne kuulemma höyrystää putoavan rasvan (käytännössä savuttaa) ja tuo makua ruokaan.

On tullut joka päivä tällä viikolla rillattua ja täytyy sanoo, et onhan se mukavaa hommaa hyvillä vehkeillä.
Käytännössä noita Weberin ritilöitä on viittä mallia: massiivirosteri, rosteri pelli, perinteinen massiivinen valurauta, edellinen emaloituna ja sitä vielä teräspellinen emaloituna.
Itellä tuo jälkimmäinen ja hyvin tuntuu pelaavan. Lämpiää nopeasti ja kuumana helppo putsata.
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14844

LähetäLähetetty: 18.04.2015 21:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ostin viime vuonna hirvikämpälle Weber Go Anywhere grillin ja tykästyin siihen niin, että ostin samanlaisen itsellekin. Tämä grilli on poikkeuksellisen hyvä yhdistelmä kuljetettavuutta, suorituskykyä ja tasaista paistoa. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Vahvuus omassa käytössä on se, että tämä grilli käyttää käteviä kaasupatruunoita. Helpottaa kuljettamista oleellisesti. Pidän mukana ampumaradalla ja täytyy sanoa että tulee todennäköisesti käytettyä ensi kesänä aina toisinaan Weberin hiiligrillin sijasta kun on niin helppo ja nopea.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 19.04.2015 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näinköhän oikein, että Gigantti ilmoitti juuri Weberin E310 mallia 444€ hintaan...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 19.04.2015 15:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Grilli kuin grilli, ite laitan alumiinifoliota ritilän päälle, ja sen päällä sitte paistelen eväät.. ei sotke grilliä, eli ei tartte putsailla. Ja ne kertakäyttö-foliokipot eli astiat on kanssa käteviä. Ainoa miinus on se, että paistoaika saattaa pikkuisen kasvaa. Ja kipossa jos tekee vaikka pekoni-aurajuustosieniä, niin lilluvat rasvassa jos ei lämpotila ole kohdallaan, eli vaatii vähän testailua.
_________________
Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-

-Marlinisti-Jouskaripelle-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10119
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 19.04.2015 19:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikö sillon oo sama paistaa sähköliedellä ja pannulla? Shocked
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.04.2015 20:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No eipä se enää juuri tuolla foliolla pahene kaasu"grilli"... Cool

Se on grillausta vain jos käyttää puuta tai hiiltä.

Tai no, voihan sitä kaasugrillissä käyttää savulastuja.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Sivu 3 Yht. 7

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com