OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Lihan suolaus ennen savustusta?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
noniin
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Hel 2005
Viestejä: 975

LähetäLähetetty: 26.08.2011 20:34    Viestin aihe: Lihan suolaus ennen savustusta? Vastaa lainaamalla viestiä

Niin, ongelmana on lihan ( hirvi, villisika, jänis..) suolaus ennen savustusta. Bradley smoker on pelkästään käytössä mutta kuinka saan fiksun suolauksen onnistumaan, millaisessa liuoksessa ja kuinka kauan.. monenko kilon murikka jne. Perinteisellä merisuolalla meinasin tehdä kun lämminsavusta kyse. Niin ja paljonko vedän sisälämpötilaksi lihalle? Ideoita kts! Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
igorrock
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Maa 2004
Viestejä: 13930

LähetäLähetetty: 26.08.2011 20:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=1732&highlight=lihan+savustus

Ja haulla (+lihan +savustus) lisää...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
noniin
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Hel 2005
Viestejä: 975

LähetäLähetetty: 26.08.2011 20:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

voi minua puusilmää.... Kiitos! Embarassed
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10158
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 26.08.2011 22:57    Viestin aihe: Re: Lihan suolaus ennen savustusta? Vastaa lainaamalla viestiä

noniin kirjoitti:
Niin, ongelmana on lihan ( hirvi, villisika, jänis..) suolaus ennen savustusta. Bradley smoker on pelkästään käytössä mutta kuinka saan fiksun suolauksen onnistumaan, millaisessa liuoksessa ja kuinka kauan.. monenko kilon murikka jne. Perinteisellä merisuolalla meinasin tehdä kun lämminsavusta kyse. Niin ja paljonko vedän sisälämpötilaksi lihalle? Ideoita kts! Smile


10% liuos nitriittisuolaa, liotus vähintään vuorokausi. On hyvää.
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com