Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
webram Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tou 2005 Viestejä: 705
|
Lähetetty: 08.12.2024 10:48 Viestin aihe: Täytetty peuran ulkofilee SousVide? |
|
|
Olisiko arvon riistakokeilla vinkkejä voiko/onnistuuko täytetyn peuranulkofileen esikypsennys SousVidellä?
Mietin täytteeksi esim. tahnaa, jossa Koskenlaskija voimakasta ja siihen valkosipulia ja kenties joitain yrttejä. Suolaus, sekä mustapippurointi ja sitten kunnon sidonta, jotta täytteet pysyisivät mahdollisimman hyvin sisällä?
Olis vaihtelua "normaaliin", mikäli onnistuisi?
Kiitos jo näin etukäteen! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mettäkala Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2014 Viestejä: 1984 Paikkakunta: SuomiFinland
|
Lähetetty: 10.12.2024 09:52 Viestin aihe: |
|
|
Itse tekisin tuon niinpäin, että eka sousvidetykset sille lihalle, halkio puukolla, täytteet sisään ja pannun kautta vetäytymään hetkeksi ennen lautaselle päätymistä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1866 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
webram Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tou 2005 Viestejä: 705
|
Lähetetty: 10.12.2024 16:36 Viestin aihe: JEP! |
|
|
Kiitos hyvistä vinkeistä. Noita yhdistelemällä uskoisin, että tulee todellista herkkua!
Kiitos fox66 mm. tuosta pippurisoosiohjeeta. Se menee ilman muuta kokeiluun! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|