OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Varoittava esimerkki

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Tvälläri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2004
Viestejä: 3423
Paikkakunta: Mikämikämaa

LähetäLähetetty: 03.02.2009 17:04    Viestin aihe: Varoittava esimerkki Vastaa lainaamalla viestiä

Heipparallaa kaikille!!

Pienoisen tauon ja kokeilujen jälkeen on setä taas puuhastellut teille esimerkkiä l i h a r u u a s t a, tosin esimerkki on tällä kertaa, hmmm. ... aivan, Varoittava, JEE!! Eli Lopen kyllästyneenä hetkellisesti kaiken maailman gourmet ohjeisiin, mitä täälä foorumilla pyörii, ajattelin havainnollistaa miten yksinkertaisen ja helpon riistaruuan onnistuu pilaamaan, ja tietenkin pikku maistissa.

Jokos teitä nassikoita jännittää?

Eli recipe on: Tvällärin Keripukittomille laivureille tarkoitetut pihvit, tämä ruoka sopii mm. sitkeääkin sitkeämpiin juhlahetkiin vaikkapa Anopin, tahi sitten sen inhottavan pomon perheen kera Very Happy

Vaihe yksi, Juurimukulan kuorinta, kuvat kertonee tuhat sanaa



välihuom: tiesittekö muuten että anna Abreun ÄÖ on 126?

Ei muutakun viipaleiksi, ja kulhoon väliaikaisesti odottamaan. taka-alalla vasemmalla huomaatte varmaan kokin välipalasnacksit, meidän perheessä kun ei tuhlata mitään.



Do diin johtotähti esiin, elikkäs lapaviipales, noin kilon painava, josta sulavasti poistetaan hieman kalvoa (kalvon poistosta tulee jotenkin aina rippileiri mieleen, mutta siitä joskus myöhemmin)



Ja sitten noin 5,2mm paksuiksi viipaleiksi



tässä vaiheessa, valurautapannu tulille, uunivuoan rasvaus JA... kynsilaukka astuu esiin, huomatkaa käsittelytapa, hellä läimäys veitseen ja kas, paksuus ohenee selvästi, ja heti peräjälkeen veitsen kääntö 90astetta vasemmalle ja silputaan.





tähän mennessä kaikki sujuu kuin tanssi eikös, joko suuhin alkaa kuola kertyä? No tästä eteenpäin hommat sitten menivätkin päin daamin navan ja aanuksen välistä mukavantuntuista avannetta, miksikö?...Huomatkaa korostus.
Eli lihat ruskistetaan pikaisesti, itsellä tässä meni ihan liikaa aikaa liian kylmällä pannulla, ja kuinkas ollakkaan johtui lasin pyörittelystä sekä purskuttelusta



No uuni lämpiämään 175 (joka osoittautui muuten virheeksijoku 225 ehkä oikea) ja ei muutakun latomaan pottua ja lihaa päällekkäin. ja välissä tietenkin shlurphsch viiniä.



Ja latomista. ...Tiesittekös muuten, että 95% naisista haaveilee seksuaalisesta kanssakäymisestä saman sukupuolen kanssa poikaystävänsä/miehensä katsellessa humalassa vierestä ?Shocked



Tiesittekös että tänne väliin OLISI kannattanut laittaa suolaa...oikeasti itse en, tuossa vaiheessa. No tulihan tuota pippuria ainakin... Liikaa. tällaseen satsiin varmaan joku 8 marjaa mustaa oisi tsoppeli, ite laitoin 15:ta

Noo on pikkukallen pyörästänyt kumi puhjennut ja VOI:lla me paikkaamme sen... Ja viinillä (jota EI olisi kannattanut laittaa)



huh urakka uuniin, ja kas imuroinnin sijasta taitaa toimistotyöt kutsua... sori kulta nää on PAKKO saada hoiettua pois alta. (oikeastaan ainut homma mikä onnistu liittyen tähän ruuan laittoon)



Aah, 1.5 tuntia odotusta ja:



Tadaa!!! tuloksena erittäin sitkeä pöperö, jossa maistuu päällimmäisenä mustapippuri, ei suolaa ja punaviini on paakkuuntunut/ hiutaloitunut jotenkin ihmeellisesti. No onneksi on tullut tilattua tsilikaupasta ison maailman kuolema-soosseja joilla saa pahan maun paikattua järkyttävällä naamapoltteella. Kuitenkin kuten perisuomalainen metsästyskulttuuri kertoo riistaa ei saa heittää hukkaan ja viinaa ei saa säästää. Eli yhtään hitustakaan tästä elämyksestä ei päätynyt koirille/ roskikseen.

EN SUOSITTELE..

Kiitos
_________________
"Mies, ei koskaan kyllästy tuijottamaan välkehtivää tulta, virtaavaa vettä, tai tippuvaa pontikkaa"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
whiski
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 01 Hel 2009
Viestejä: 106
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 03.02.2009 17:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Upea suoritus! Razz
_________________
Wanha wirttynyt Whiski
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 04.02.2009 09:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voi sitä pettymyksen riemua kun on ensin huseerannut useamman tunnin "herkku" ruuan kimpussa. Very Happy Hyvä kuvitettu stoori.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com