OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Täytetty hirven file

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 31.01.2009 19:54    Viestin aihe: Täytetty hirven file Vastaa lainaamalla viestiä

Täytettyä hirven ulkofilettä



Täytteet
pekoni
herkkusienet
koskenlaskija sulatejuusto
suolaa

Lisää kasvikset uunivuokaan 30min kuluttua (ei missää nimessä pakollisia ainesosia Rolling Eyes ). Tämä menee kyllä pelkkien pottujenkin kanssa.



Viimeinen muokkaaja, kivineva pvm 31.01.2009 21:04, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35136

LähetäLähetetty: 31.01.2009 20:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herkullisen näköistä,pittääpä kokkeilla.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Retonkimies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 1407
Paikkakunta: Riekkomailla

LähetäLähetetty: 31.01.2009 23:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvää varmasti. Mutta laitatko kuiten ohjeetkin vasta-alkajille Question
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 31.01.2009 23:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No yritetään.

Laita uuni päälle, lämpö saa olla 175C hujakoilla.
Leikkaa file auki, keskelle viilto ja siitä molemmille sivuille leikkaukset, jolloin saat tasaisen "levyn" aikaiseksi.
Ripaus suolaa, jonka jälkeen asettele pekonia tasaisesti Filee levyn päälle. Leikkaa sienistä ja juustosta (koskenlaskija perinteinen) ohkaisia siivuja ja asettele myös ne vastaavalla lailla.
Kääri koko komeus kuin kääretorttu ja aseta uunivuokaan leikkuupinta alaspäin. Pintaan vielä ripaus suolaa.

Kun liha on paistunut noin 30min nakkaa rehut sekaan ja pirskota öljyä ja pikkaisen suolaa päälle ja uudestaan uuniin.
Paistoajoista ei ole tarkempaa tietoa kun teen aina lihalämpömittarin kanssa. Nyt oli sisälämpö 75C kun otin pois, joten meni vähän kuivaksi. (oli vähän ohjelmaa välissä Cool )

Lisukkeeksi riisiä, perunoita, muusia, menee kyllä näinkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 01.02.2009 16:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

*Vinkki*

Jos haluaa sen mehukkaan ja rosén fileestä niin sisälämpö pitää jättää tuonne 60 asteen hujakoille + hetki vetäytymitä foliossa. Himpun alle tai yli ihan miten itse pitää...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 01.02.2009 20:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Totta, noille paikkein se pitikin tehdä, pääsi vain lipsahtamaan kypsän puolelle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 01.02.2009 20:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kivineva kirjoitti:
Totta, noille paikkein se pitikin tehdä, pääsi vain lipsahtamaan kypsän puolelle.


Noh, sattuuhan noita kiireitä... Lienee kaikesta huolimatta hävinnyt tuokin file "säältä suojaan" Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com