Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 25.10.2005 19:59 Viestin aihe: Savustettua sorsaa salaattipedillä |
|
|
Täällä tuppaa olemaan yleensä nuo reseptit hieman raskaanpuoleisia, joten tässä olisi vaihteeksi hieman kevyempää. Alkuruoaksi tosin vaan.
Sorsista(tai mikä tahansa lintu...) leikataan täkät kokonaisena luineen irti. Yöksi 5-7 prosenttiseen suolaliemeen(2 l vettä ja 1 dl karkeaa suolaa). Savustetaan Narvin savustuspöntössä semmoinen 25 minuuttia miedolla lämmöllä, jonka jälkeen folioon vetäytymään tunniksi. Sitten irroitetaan täkät luusta ja leikataan mahdollisimman ohuiksi siivuiksi niin että täkkä säilyttää muotonsa.
Lautaselle vihreää salaattia, tuoretta kurkkua, kirsikkatomaattia, vähän salaatinkastiketta ja päälle kauniisti muotoon leikattu täkkä. Sivuun lisukkeiksi mustaherukkahyytelöä, brie-juustoa(tai muuta suosikkia), suolakurkkuveneitä ja viinirypäleitä.
Juomaksi kevyttä punkkua. Ei paljon voi enää alkuruoka tästä parantua.
Ensi kerralla pitää vaan muistaa kuvata näitä annoksia ja laittaa tänne. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|