Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Oletko maistanut karhulihaa? |
Olen maistanut ja pidin siitä. |
|
21% |
[ 7 ] |
Olen maistanut ja en pitänyt siitä. |
|
3% |
[ 1 ] |
Ei ole ollut tilaisuutta, haluaisin maistaa. |
|
71% |
[ 23 ] |
On ollut tilaisuus, en halunnut maistaa. |
|
0% |
[ 0 ] |
En muista. |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Ääniä yhteensä : 32 |
|
Kirjoittaja |
Viesti |
Kortto Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 149
|
Lähetetty: 20.09.2006 21:08 Viestin aihe: Karhua, yksinkertaisesti |
|
|
- 1 kpl sydän
- vähintään vuorokausi suolassa (nopeuttaa jos tekee viiltoja eri puolelle), tätäkin kannattaa pitkittää omien mieltymysten mukaan
- laita paisti paistopussiin, paiskaa sinne oman maun mukaan 5-15 mustapippuria myös mustapippurirouhe käy
- sitten pariksi tunniksi uuniin n. 220 asteeseen (käännä tunnin välein) + tunniksi jälkilämmöllä (= tämä siis energian tuhlauksen takia), muista kääntää vielä kerran paistia.
Samoin voi paistaa myös lihaa.
Olen pitänyt itselleni tyyliä, mieluummin pikkasen liikaa pippuria kuin liian vähän ja sen takia n. 1 kg paistia vaatii hieman rouhetta ja 15 pippuria (unohtamatta niitä ennen suolausta noin 5 cm välein tehtyjä viiltoja).
Perinteen ja makunautintojen takia laita samaan uuniin pienempi pala lihaa, eri pussiin, ilman mausteita.
Muista, että tämä makustelupaisti valmistuu aikaisemmin kuin "pääpaisti".
Pienemmän paistin tarkoitus on tuoda esille oikea karhunmaku ja tarjota myös muille makuelämys.
PS. Koiralle/koirille saa kallosta lisämakua ja lisuketta muroihin neljäntunnin keittämisen jälkeen, jos ei vuole tarkasti kalloa ennen keittoa (tarkoitan siis vain puhdasta lihaa), mm. poskilihaksista irtoaa paljon tavaraa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|