Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
Lähetetty: 09.08.2013 12:57 Viestin aihe: |
|
|
Me Suomalaiset myydään ulkomaille parhaat lihat ja roippeet jää kuluttajille tänne,vaihdossa oteetaan paikalliset roippeet jotka hukutetaan epämääräiseen marinadiin jotta kuluttajat ei nää mitä syödään.Huuhdelkaa joskus litkut pois ostamistanne broisku ja lihapaloista.Oikeanlainen rasva toki kuuluu lihassa olla mutta voi sen palasen viimeistellä myyvemmän näköisesti ![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif) _________________ https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 16.08.2013 13:23 Viestin aihe: |
|
|
Miten teet helposti BBQ-savustustelineen, joka toimii vaikka Leirinuotiolla? Osaatko pihvien eri kypsyysasteet sisälämpötiloina? Luin Tatu Lehtovaaran: Kesän grilliherkut –kirjan ja laitoin mm. nämä ohjeet kuvineen blogiini. Kirja sisältää oikeastaan kaiken tietämisen arvoisen grilleistä ja grillaamisesta. Se on ehdoton kirjahankinta kaikille, joille grillaaminen ei ole vain makkaran käristystä takapihan pallogrillissä. _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20462 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 16.08.2013 13:54 Viestin aihe: |
|
|
Kasvimaa pukkaa kesäkurpitsaa ja jokainenhan tietää, että noi maistuu ihan pahvilaatikolta. Oisko jollakulla hyviä ideoita, miten kesäkurpitsoita voisi jotenkin hyötykäyttää?
Grillailussa on saanut marinoinnilla tulemaan ihan kohtuullisia, joten ehkä tuossa voisi olla jotain jatkojalostuksen mahdollisuuksia.
![](http://img202.imageshack.us/img202/5102/k1jf.jpg) |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
noniin Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2005 Viestejä: 975
|
Lähetetty: 16.08.2013 14:11 Viestin aihe: |
|
|
Kesäkurpitsahan on loistavaa! Tarttee vaan olla kohtuullisen iso! Vedä puukolla halki ja koverra pehmeä sisus pois. Reilulla kädellä suolaa päälle ja itketä kurpitsaa pari tuntia ( muuten vetistä ). Voi kaadella välillä vesiä pois ja lisätä suolaa. Kuivaa paperilla ja tee lihatäyte, vaikka jauhelijaa tai broileria. Riistakin käy! Ruskista lihat pannulla ja laita vaikka tomaattimurskaa, chiliä yms.. lapioi täyte näihin kurpitsoihin ja juustoraaste päälle. Uuniin 180-200c n. 35-40min.. kelpaa tenavillekin. Alun itketys ei suolaa sitten sitä kurpitsaa joten täytteessä saa olla suolaa ja mausteita. Eilen emäntä vedätti 6-0 toisella setillä, kesäkurpitsaa kuutioiksi ja teki niistä "valkosipulikermaperunoita". Eli perunan tilalle vain kurpitsa kuutiot. Joskus on väsätty ohuista itketetyistä siivuista lasagnea jne.. käyttökelpoinen rehu se on. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
noniin Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2005 Viestejä: 975
|
Lähetetty: 16.08.2013 14:28 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | tai matti vanhanen hajuton, mauton,näkymätön. |
Joo, makuasia. Tulee aika paljon harrasteltua tuolla keittiön puolella ja kun miettii meidän suomalaisten muita perinteisiä ruokia niin aika mauttomia ne ovat. Peruna tai pasta hyvänä esimerkkinä. Aina se mauttomuus kätketään kastikkeella tai täytteillä yms.. Toki voidaan löytää eri pastalaaduista ja perunalajikkeista erilaisia nyansseja, samoin käy kurpitsoidenkin kanssa. |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
noniin Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2005 Viestejä: 975
|
Lähetetty: 16.08.2013 14:47 Viestin aihe: |
|
|
Joo, tuorepastan teen itse. Kuten sanottua, mausteilla se maku tehdään. Monikaan perus raaka-aine ei maistu itsessään kovinkaan kummoiselta. |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|