Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
igorrock Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Maa 2004 Viestejä: 13930
|
Lähetetty: 02.04.2011 21:54 Viestin aihe: |
|
|
Viime syksynä tehtiin pari pyytä ja yksi teeri kokolailla tuon reseptin mukaan, tosin omilla mausteilla. Mielestäni on pelkästään viisasta käyttää koko lintu ts. täkkälihojen poiston jälkeen keittää lopusta kastikkeen pohja, muuten menee paljon hyvää lihaa haaskuuseen. Eli kyllä siihen kastikkeeseen yhdestäkin pyystä makua saadaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|