OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kiva eläinak-eikun terroristi
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 14.03.2010 17:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Abborren kirjoitti:
tai julisesti kirjoittaa että olisivat muita joillain tavoin huonompia


Tätä sinänsä käypäistä periaatetta on laajennettu yli äyräidensä, tarkoittaen jopa sitä ettei tosiasioiden esittämiseenkään ole normaalintasoista sananvapautta. Siis rikostilastot, tukikustannukset sekä muut tekijät olisivat yksilöidysti juuri yhden ainoan ihmisryhmän osalta pidettävä salaisina ettei kukaan voisi katsoa sitä "loukkaavaksi"; lähes kaikilla muilla mahdollisilla tavoilla yksilöiviä tilastoja taas saa esittää miten lystää - maantieteellisesti rajatut tilastot taas ovat ok vaikka samalla tavalla tulkiten ne leimaavat kokonaisten kaupunginosien ja kaupunkien asukkaita.

Rasismilla on sanana vain niin paha kaiku että sitä käytetään leimaamiseen järjestäen kun muka "korrektin" maailmankatsomuksen vastaisia tosiasioita ei haluta kuunnella. On unohdettu että tässä ei olla ketään lynkkaamassa tai vetämässä tikkurilan värikarttaa julkisen liikenteen istumapaikkoihin vaan puhumassa todellisesta ongelmasta jonka tilastot osoittavat yhtäpitävästi, joka jo nyt tekee lovea valtion budjettiin kansallisten hankkeiden rahoituksen kustannuksella ja joka tulee kaikkien kansainvälisten ennusmerkkien mukaan vaikuttamaan yhteiskunnalliseen turvallisuuteen katastrofaalisesti jos sen annetaan jatkua pitkään.

Metaforisesti, on helpompi riisua pskaiset saappaat ulko-ovella kuin siivota jälkikäteen koko talo.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13035

LähetäLähetetty: 14.03.2010 21:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Abborren kirjoitti:
Täällä voi herkästi syyllistyä lain kirjamaan vihan lietsomiseen kansalaisryhmiä vastaan.


Onneksi sama laki ei koske kansanedustajia jotka voivat julkisesti väittää ampuma-aseen omistajista mitä tahansa ja säätää sen mukaan mitä tahansa kyseisten kansalaisten perustuslain suojaamia oikeuksia rajoittavia pykäliä jotka "oikeusministeri" väittää olevan lainmukaisia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13035

LähetäLähetetty: 14.03.2010 21:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

1970-luvulla vasemmistolaiset ja vastaavat leimasivat kaikki heidän mielidettään vastustavat henkilöt "taantumuksellisiksi".

2010 -luvulla vihreät (ex-vasemmistolaiset) ja vastaavat leimaavat heidän mielipiteitään vastustavat henkilöt "rasisteiksi".

Tarinan opetus: Joillain vasemmistolaisilla on tarve leimata muita pahoiksi jotta heidän omien mielipiteiden 180 asteen käännöksiä ei huomattaisi niin helposti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13035

LähetäLähetetty: 14.03.2010 21:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Abborren kirjoitti:
solifer : kyse ei ole ollut suomen laista vaan ihan muusta, lue tarkkaan ed. Kirjoitukset. Suomen lakia kunnioittaen...


Abborren kirjoitti:
kaurajyvä : Mihin mielestäsi sitten lähetämme kaikki ne Suomalaiset jotka ovat syntyjään täältä (Suomesta) jotka tekevät suuremman rikoksen kuin punaisia päin kävely ? Aika iso joukko....


Sorry vaan mutta kun aloit esittämään Suomen lain vastaisia ideoita niin ajattelin päivittää tietosi Suomen laeista ja siitä, keitä täältä saa karkottaa ja keitä ei. Eli SUomen kansalaisia ei voi eikä tarvitse lähettää yhtään minnekään Suomesta vaikka sinun mielestä kai pitäisi.

Valitukset mahdollisesti rasistisesta lainsäädännöstä voi esittää Eduskunnalle. Minä en ole näitä lakeja säätänyt.

Suomalaisten karkotus on Venäjän vallan aikana ollut mahdollista. Kun itsenäistyimme niin päätettiin että ehkäpä olisi reilua että kansalaisia ei voi karkottaa maasta vaikka kaikesta ei heidän kanssaan samaa mieltä olisikaan. Pidän tätä ihan fiksuna ajatuksena edelleen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Abborren
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 03 Hei 2009
Viestejä: 81
Paikkakunta: Österbotten

LähetäLähetetty: 14.03.2010 22:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voi Solifer tyttöparka.... Kuten yritin sinulle viimeksi vastata niin asiani ei koske suomen nykyistä lainsäädäntöä vaan siitä miten jotkut kirjoittelevat tähän foorumiin. vastasin (loiko se kaurajyvälle) iivallisesti että mihin ne suomen lainrikkojat sitten pitäisi lähettää kun hän oli maahanmuuttajia lähettämässä pois rikoksista joihin enemmistö suomen muistakin kansalaisista sortuu melkein päivittäin ! Huom! monet ns. mahanmuuttajillakin on suomen kansalaisuus ! Siis en ole mitenkään ollut kritisoimassa suomen nykylakia tai edes keskustelemassa siitä - mutta sinulla on ihme taipumus lukea vaan osan tekstiä. Yritä tyttö nyt lukea kaikki ja ymmärtää kokonaisuus.

ja sitten jatkaakseni: Tiedätkö että kun mennään äärioikealle tai vasemmalle niin lopputulos on aivan sama - tästä on valitettavasti monta historiallista esimerkkiä. Mielestäni sinä näet punaista joka paikassa vähän niinkuin amerikassa joskus aikanaan...

Ja Hq: Jos kaikki ajattelisivat niinkuin sinä olen varma että ne jotka eivät harrasta ammuntaa haluaisivat kieltää kaikki aseet ja niin myös kävisi. Siis jos ajattelisivat niin kuin kirjoitit että pistetään stoppi kaikelle jo eteisessä heidän ajatus juoksunsa olisi hieman sinun ajatuksesi kaltainen koskien maahanmuuttjaia eli esim näin:- niin kuka ampuu ? - no se jolla on ase tietenkin - eli aseet pois kaikilta niin eipä ole enää mahdollista pistetään stoppi jo eteisessä niin eipä tarvitse siivota koko talo... ! - Siis tämä voisi olla sinun mielipiteesi jos et itse sattuisi harrastamaan ammuntaa itse ! Onneksi suuri enemmistö kuitenkin ajattelee hieman laajemmin jolloin täyskieltoa aseille ehkä ei tulekkaan ! (toivotaan niin).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 14.03.2010 23:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Abborren kirjoitti:
Ja Hq: Jos kaikki ajattelisivat niinkuin sinä olen varma että ne jotka eivät harrasta ammuntaa haluaisivat kieltää kaikki aseet ja niin myös kävisi. Siis jos ajattelisivat niin kuin[klips]


Luin tuon tekstisi pari kertaa läpi ja nyt on kyllä ihan suoraan kysyttävä että mitä ihmettä yritit oikein aiheeseen liittyen sanoa? Peräänkuulutin aiheiden käsittelyä tosiasioiden pohjalta, ilman että keinotekoisin mm. etnisin määritelmin ennakkosensuroitaisi kokonaisvaikutuksiin liittyvää tietoa tai tilastoa, ja jos nyt tuon toisen viiteyhteytesi mukaan samaa periaatetta käytetään niin nimenomaan tosiasiat ja tilastot puoltavat yksityistä aseenomistusta ja nykyisenkaltaisen lupajärjestelmän toimivuutta.

Aloitas nyt alusta, ihan kaikessa rauhassa, niin pointtisi voi tulla selvemmin esille.

ps. Tietääkseni solifer on "poika" l. mies... minkälaisten tyttöjen perässä oikein juoksentelet jos sinulla on aiheesta näin vankka käsitys päällä? Mr. Green
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jorge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 1628
Paikkakunta: Rehuvaara

LähetäLähetetty: 15.03.2010 00:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lehdissä on jo alkanut näkyä kriittisiä otsikoita, tässä oheisena linkki "Sademetsien tuhoja liioitellaan"
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/87409-uusi-syytos-%E2%80%9Dsademetsien-tuhoja-liioiteltu%E2%80%9D

Ja vastikään oli juttu siitä kuinka ilmaston lämpenemisestä kertovaa tutkimustietoa oli tarkoituksella manipuloitu ja vääristelty ns. suojelijoiden toimesta.

Kaikki tämä kertoo siitä rakenteellisesta valheellisuudesta jonka pohjalta ns. aktivistit "luonnonsuojelijat" pyrkivät perustelemaan ja ajamaan poliittisia tavoitteitaan. Kun erilaisten "vihreiden" puolueiden, "suojelujärjestojen", ylikansallisesti sekä rikollisin tavoin toimivien painostusorganisaatioiden (greenpease, elf ja vastaavat suomalaiset ääriryhmät) poliittinen kannatus ei riitä asioiden ajamiseen demokraattisen kanavan kautta, turvaudutaan valheisiin ja rikollisuuteen. Se on erittäin lyhytnäköistä ja karkoittaa ne vähätkin, itsenäisesti ajettelevat luonnonsuojeluaatteen kannattajat pois kyseisten "hämärähörhöjen" touhuista.

Jäljelle jää pelkkä pohjasakka. Näillä epämääräisillä, narkkareilla, liimanhaistelijoilla sekä kaikenlaisilla demokraattisesti toimivaa yhteiskuntaa vastaan riehuvilla anarkisteilla ole mitään tekemistä oikean, todellisen luonnonsuojelun kanssa. Onneksi myös viranomaiset ovat viimeaikoina ryhtyneet aktiivisesti selvittämään näiden anarkistien ym. rikoksia. Toivottavasti poliisin tutkinta johtaa oikeuskäsittelyyn ja asianmukaisiin tuomioihin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 15.03.2010 10:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En tarkkaan ottaen tiedä mitä täällä nyt on meneillään, mutta siitä olen täysin vakuuttunut että IPCC on täysin läpimätä páskalaaki, nyt jo koko YK:n ohella. Tähän mennessä noin 100% materiaalista jota kyseinen saastepesä on ulos lipsauttanut on enemmän tai vähemmän liioiteltua ja vääristeltyä.

Taitaa olla sittenkin parempi että vastedes pyydämme ilmaston tilaan liittyvät lausunnot OPECiltä.. Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tupella
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tou 2007
Viestejä: 5313

LähetäLähetetty: 15.03.2010 12:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

IPPC on tulos siitä työstä, jonka pani alulle kanadalainen öljy- ym. miljardööri Maurice F. Strong, joka nykyään on Kiinan kunniakansalainen ym. ym. Hänen keksintöään on Earth Summit Riossa.
Kun on rahaa niin paljon, ettei toista reunaa näe, huomaa äkkiä, ettei kuluttaminen olekaan enää kivaa. Maailman ihmisten hallinta siinä pian näyttää kiinnostavalta. IPPC:n projektin päämäärä tuntuu olevan maailmantalouden painopisteen siirtäminen Kiinan ja Intian suuntaan ja Euroopan ja Amerikan kansojen saaminen ensin syyllisyytensä tuntoon (white man´s burden!) ja sitten hirttäytymään omiin pikku sääntöihinsä. Valehteleminen on niin loistavassa hankkeessa vain looginen työkalu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Korruptio
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 09 Mar 2004
Viestejä: 105
Paikkakunta: Etelä

LähetäLähetetty: 15.03.2010 15:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jotenkin näistä punavihreiden puuhasteluista tulee mieleen se, että koitetaan luoda isoa ekokylissä asuvaa ja pelloilla raatavaa maailmanlaajuista orjakansaa jota pieni eliitti hallitsee. Siihenhän kommunismissa on aina pyritty ja kun lukee niiden haastatteluja ja lausuntoja niin sieltä paistaa selkeästi sellainen ylimielinen, elitistinen asenne kaikkea kohtaan ja vakaa usko siihen että itse kuuluu johonkin syntymäisillään olevaan eliitti- ja älykköluokkaan. Tuo ilmastosopimuspaska on kyllä sellaista kusetusta ettei "meidän Matti" pikkukylän poikana tajunnutkaan mihin nimensä meni laittamaan. On vaan oikein ylpeänä kun sai vähän kansainvälisiltä forumeilta tunnustusta vaikka globaalit toimijat lähinnä vaan nauravat matkalla pankkiin kun saivat taas kusetettua yhtä urpoa.

Kuulostaa sekopäiseltä mutta tältähän tämä kehitys näyttää, listan asiat eivät ole mitenkään järjestyksessä:

- Kansat sekoitetaan, koheesio menee ja vastarinta kuivuu kokoon kun ei enää ole "meitä" jota puolustaa
- Rakennetaan valtava valvonta- ja kontrollikoneisto ja lait tukemaan sen toimintaa
- Ajetaan ihmiset ja valtiot velkaloukkuun jonka seurauksena globaali toimija ottaa maan, omaisuuden ja luonnonvarat hallintaansa
- Aseet kerätään kansalaisilta ettei ole saumaa mihinkään vastarintaan
- Muodostetaan ylikansallisia armeijoita kun oman maan pojat ei herkästi ammu omia naapureitaan mutta ulkomaalaisilla niitä estoja ei ole
- Lopulta jokainen alkaa generoida co2 "velkaa" heti syntymästään saakka ja kuluttaa lopun ikäänsä raatamalla eliitin elintason hyväksi pellolla / tehtaassa koittaessaan maksaa sitä takaisin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 15.03.2010 16:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Korruptio kirjoitti:

- Lopulta jokainen alkaa generoida co2 "velkaa" heti syntymästään saakka ja kuluttaa lopun ikäänsä raatamalla eliitin elintason hyväksi pellolla / tehtaassa koittaessaan maksaa sitä takaisin


Tuosta voisi saada aikaan jännän fiktiivisen uskonnon dystooppiseen scifi-tarinaan. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mikan
Ase-alan edunvalvoja


Liittynyt: 23 Maa 2007
Viestejä: 1750
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 15.03.2010 16:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jorge kirjoitti:
Lehdissä on jo alkanut näkyä kriittisiä otsikoita, tässä oheisena linkki "Sademetsien tuhoja liioitellaan"
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/87409-uusi-syytos-%E2%80%9Dsademetsien-tuhoja-liioiteltu%E2%80%9D



Kyllä se maapallo on edelleen yllättävän vihreä paikka, varsinkin kun katsoo http://maps.google.fi/

Kuivia paikkoja ovat Arabian niemimaa ja pohjois-afrikka ja länsikiina (gobin autiomaa) mutta vihreyttä on yllättävän paljon, varsinkin sademetsäalueilla.

Mutta melkein eniten taitaa olla lunta... Sillä antarktis on oikeasti ISO! Shocked

Edelleen 71% pinta-alasta on vettä, ja sillä leviä, jotka oikeasti tuottavat happemme, eivätkä sademetsät! Esim. sinilevää ei tiettävästi kasva sademetsissä runsaasti mutta merissä kyllä.
_________________
Suomen ilma-aseharrastajat ry (SIHry), Ilma-aseharrastajien edunvalvoja!
http://www.sihry.fi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mikan
Ase-alan edunvalvoja


Liittynyt: 23 Maa 2007
Viestejä: 1750
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 15.03.2010 16:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Satelliittikuvaa tuolta google mapsista piti sanomani!
_________________
Suomen ilma-aseharrastajat ry (SIHry), Ilma-aseharrastajien edunvalvoja!
http://www.sihry.fi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
huti-kuti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Lok 2008
Viestejä: 1813
Paikkakunta: periferia

LähetäLähetetty: 27.03.2010 03:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Redman kirjoitti:
Eläinaktivistien videointipuuhaa ja videoiden editointia tuskin kaikilta osin voi pitää luotettavana tietona.

tuohon minulla on ihan omakohtaista kokemusta. ammoisina aikoina nuoruudessani minäkin kunnioitin vihreitä arvoja. vihreillä arvoilla tarkoitan pesän tutkiskelua tai sitähän voisi kuvata vaikkapa sanalla kolopesintä. selvällä suomenkielellä ilmaistuna seurustelin kettutytön kanssa. eipä siinä kummempaa, ihan kiva ihmisenä oli ja jututkin oli ihan tältä planeetalta ja jos tuntui kahdenkeskinen keskustelu tyrehtyvän, niin eipä sitä tarvinnut muuta vijata, kuin että metsästyskulttuuri kuuluu suomalaisugrilaiseen perinteeseen ja siinäpä sitten sai taas aktiivisesti jutella pitkään. juu, mutta asiaan. kerran sen kettutypyn kera käveltiin kaupungilla, kun hän ehdotti ruokailuhetkeä hampurilaispaikassa, sanoi tarjoavansa vegaanihampurilaisen, kieltäydyin tietenkin ja käytin sitä omaa vakioperustelua(hitlerkin oli vegetaristi ja mihin se johti). tyttö sitten valitteli, ettei voi tarjota ruokaa, koska hänellä on vain näitä ilmaislappuja vegaaniaterioihin. minä tietenkin siihen, ettei se mitään, kyllähän minä tietenki omat täyslihapihvini maksan. siinä sitten ruokailun yhteydessä rupesin ihmettelemää, että mistäs ihmeestä sinä nuita ilmaislappuja noin paljon olet saanut. tyttö sanoi olleensa pari päivää aiemmin mielenosoituksessa, jossa ennen mielenilmaisua oli jaettu runsaskätisesti ilmaisvegaaniiaterilappuja kaikille osallistujille. kyselin tietenki mielenosoituksen aihetta. olivat kuulemma osoittaneet mieltä mäkkärin hampurilaisketjua vastaan(liitty jotenkin lehmien lihaan, joka oli jotenkin väärin kasvatettu tai jotain, en enään muista tarkkaa, sen verran aikaa tapahtuneesta mennyt). erittäin yllättynyt olin lippujen alkuperästä ja tietenkin kyselin, että eikös tässä jotain ristiriitaa ole, kun se mäkkärin hampurilaispaikka on tuossa kadun toisellapuolella ja me istumme syömässä kilpailevan ketjun paikassa, missä myös lehmänlihaa myydään. eipä se tyttö siinä mitään vikaa nähnyt, vaikka muuten ihan fiksu typy oli.

senkummemmin maailmanpelastumiseen perehtymättömänä tavallisena rivikansalaisena jäi kyllä minulle mysteeriksi tapaus. tulee ihan mieleen että siinähän yksi hampurilaispaikka sponsoroi kettutyttöjä kilpailevaa yritystä vastaan.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 27.03.2010 04:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mikan kirjoitti:
Satelliittikuvaa tuolta google mapsista piti sanomani!


Google Maps toimii Mercatorin karttaprojektiolla, joka hieman vääristää mittasuhteita. Antarktis on toki iso, muttei suinkaan yhtä iso kuin kaikki muut mantereet yhteensä. Wink

Nuo hampunjyrsijät ovat monesti valikoivan aktivistisia. Maailman puhtain energianmuoto, ydinvoima on eieieiei, koska se kuulemma säteilee ja on vaarallista yleensäkin. Onkohan foliohatuilla ja viherfasismilla jotakin yhteistä.. Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
Sivu 2 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com