OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

HOLMLUND: HALLITUS VOI TARKISTAA LINJAANSA
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Mili
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hei 2006
Viestejä: 593

LähetäLähetetty: 14.03.2010 13:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Foster kirjoitti:
HE106/2009 ongelmat ovat niin monikerroksiset, ettei siitä enää tule kalua millään. Esitystä on parsittu ja uusia hätäisesti perusteltuja lisäyksiä on tehty matkan varrella useita. Valiokuntakäsittelyt ovat osin jo tehty, mutta uutta sisältöä yritetään lisätä lakiin jäljestä päin.


Nimenomaan näin. On käsittämätöntä, mikäli jotkut aseharrastukseenkin liittyvät tahot voisivat hyväksyä esityksen esim. siihen tehtävin pienin korjauksin.

Suurimmat ongelmat esityksessä ovat perustuslain vastaisuudet ja perusoikeuksien mitätöinti. Kun kyseessä on tunnetusti lainkuuliainen kohderyhmä (aseluvanhaltijat, joiden soveltuvuudesta on poliisiviranomainen tehnyt arvion ennen luvan myöntämistä) on tilanne lähinnä absurdi. Aseluvanhaltijat katsottaisiin esityksellä kuuluvan alempaan "kastiin" kuin esim. ammatti- ja taparikolliset.

Mikäli perustuslaki mitätöidään ja kaikki Suomessa asuvat alistettaisiin vastaavaan, kuinka moni olisi edelleen sitä mieltä, ettei se haittaa? Vain poliisivaltiossa voidaan toimia niin kuin 106/2009 esitetään. Ei oikeusvaltiossa.

Foster kirjoitti:

En ollenkaan ymmärrä, miksi Holmlund haluaa ottaa vastuulleen ja historian kirjoihin merkittäväksi lakihankkeen, joka tulee epäonnistumaan surkeasti ja josta tehdään varoittava esimerkki lainsäädännön täydellisestä epäonnistumisesta?


Tätä olen itsekin miettinyt ja todella paljon. Mikä on se merkittävä "vastavuoroisuus" johon vaihtokauppa kytketään ja mistä/kenen taholta se tarjotaan Holmlundille?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Säilä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2008
Viestejä: 483

LähetäLähetetty: 14.03.2010 18:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Fosterin sanomaan edellä viitaten, sama koskee myös Kataista. Holmlundin kohdalla voi olla tiettyjä asioita liittyen Hänen ja veljensä busineksiin vastaanottokeskusten tienoilta, hyvä virkapaikka tms.

Kokoomukselle puolueena merkittävän edullinen lehmänkauppa. Alussa ehkä on ollut naiviutta ja asiantuntemattomuutta pelissä ja Katainen näyttää aina lähtevän joka asiassa siitä, että näin on sovittu, riippumatta siitä onko hommassa järkeä vai ei.

Paateron näkemyksellistä johdattelua perhetutulleen Holmlundille on ilman muuta. Paatero on nyt kahdesti nimitetty virkaan Holmlundin kaudella, viimeisessä ainona hakijana, kai oli pakko, kun muita ei ollut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com