OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Jussi Halla-aho pyrkii eduskuntaan
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 05.03.2010 20:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Populismi on kaikkea sitä mitä populistittelijan populistiksi nimittelemä taho sanoo kun havaitsee yhteiskunnassa epäkohdan ja ryhtyy erittelemään sen syitä ja esittelemään korjauskeinoja kun syy on populistittelijassa ja korjauskeino kolahtaisi populistittelijan nilkkaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mili
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hei 2006
Viestejä: 593

LähetäLähetetty: 05.03.2010 20:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ama kirjoitti:
Halla-ahon Scriptasta voi jokainen käydä lukemassa muutamia tekstejä ja muodostaa käsityksensä miehestä ihan itse. Ettei olla muun median ja nettiasiantuntijoiden varassa. Se tosin vaatii valitettavasti vähän vaivaa ja ainakin yhden Big Brother -jakson verran aikaa.


Harvinaisen hyvin sanottu ama.

Scripta todella kertoo sen tärkeimmän asian, että Halla-Ahon mielipiteet ovat hyvin harkittuja ja aseluvanhaltijoiden kannalta oikean suuntaisia.

Tuntuu olevan vieläkin useimmille keskusteluun osallistuvista lähes mahdotonta ymmärtää, että juuri ne puolueet, mitä täälläkin kirjoittaneista suurin osa on aiemmin äänestänyt, ovat valmiita ryhmäkurin voimalla äänestämään HE 106/2009 läpi eduskunnassa.

Esimerkiksi edustaja Tuomioja sanoi eräälle korkealle arvostamastani edustajasta, että siinä on viimeinen "Kiväärikommunisti".

Meitä aseenomistajia puolustaa puoluerajoista huolimatta suuri joukko kansanedustajia, mutta mitä suurempi puolue (=hallituspuolue), sitä varmempi on, että he kulkevat vihreiden taistolaisten ohjeiden mukaisesti; aseet pois kansalta. Kokoomus on tässä mielessä kaikista vaarallisin puolue eduskunnassa. Aiemmin itsekin äänestin Kokoomusta, mutta kyllä 2011 ääneni menee muualle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hande
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2004
Viestejä: 2030
Paikkakunta: Gunbarrel, CO

LähetäLähetetty: 05.03.2010 21:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Laitahan TAK85 tietoa heti kun sitä on saatavilla Smile

HE 106/2009 väkisin runnova Jyrki Katainen on myös enemmän tai vähemmän aktiivinen metsästäjä, joten en laske pelkän "metsästysmyönteisyyden" varaan enää yhtään mitään. Paljon parempia vaihtoehtoja löytyy ei-metsästävistäkin. Tarvitaan ihan hiukan laajempaa näkemystä ja kokemusta aseasioista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
guide
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Hel 2005
Viestejä: 2103

LähetäLähetetty: 05.03.2010 21:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Handen kanssa samaa mieltä tuosta, ettei ehdokkaan metsästysharrastuskaan enään nykyisin takaa aseasioissa myötämielistä ymmärrystä. Tulihan tuota viimeksikin edustajaa äänestettyä ihan ajokoiraharrastuksen pohjalta mutta nyt jo kovempaa näyttöä asioista vaaditaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ama
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Elo 2004
Viestejä: 456

LähetäLähetetty: 05.03.2010 21:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

carnivoroushippopotamus kirjoitti:
Mikäs tämä populismi-juttu on? Smile


Populismi on Hikipedian mukaan tätä:

Lainaus:
Populismin karmeimpia piirteitä on taipumus esittää asiat niin, että ne voi kuka tahansa ymmärtää. Tämä on demokratian vastaista: demokraattisessa yhteiskunnassa tiedonvälityksen hoitavat asiantuntijat, joita kutsutaan tällä nimityksellä juuri siksi, että he tuntevat asiat (siis aivan kaikki asiat) paremmin kuin sinä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14848

LähetäLähetetty: 05.03.2010 21:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Metsästysharrastus ei todellakaan ole riittävä peruste/taE järjenkäytölle aseasioissa, sillä hyvin pitkälti on niin, että metsästäjät käsittelevät metsästysaseet ja harrastusaseet kahtena eri kategoriana. Metsästysaseita tarvitaan, mutta harrastusaseet ovat vain "paukutteluun". Tämä on haitallinen asenne ja erityisesti se on hyvin lyhytnäköistä.

Ongelmana äänestäjillä on tällä hetkellä se, että asemyönteisyys/asevastaisuus ei tunne oikein kunnolla puoluerajoja. Tämän vuoksi ei voida ajatella äänestämistä pelkästään sen perusteella, että mikä on jonkin kansanedustajan mielipide asioista. Sen sijaan tulee katsoa tarkemmin sitä, että mikä on äänestämänsä puolueen yleinen linja näissä asioissa.

Esimerkiksi Markus Mustajärvi on asemyönteinen, mutta häntä äänestämällä valitettavasti vaikuttaa negatiisesti aseharrastajan asemaan, koska vasemmistoliitto kokonaisuudessaan ajaa päinvastaista agendaa aseiden suhteen. Tämä tulee muistaa: aate tulee huomioida aina ensimmäisenä, ei edustajan mielipidettä! Moni edustaja yrittää tuoda asian esille siten, että "nämä ovat ensisijaisesti henkilövaalit", mutta todellisuudessa tätä käytetään vain hyvänä syöttinä puolueiden toimesta. Täytyy siis muistaa, että ääni menee aina ehdokkaan lisäksi ensisijaisesti puolueelle ja sen käyttöön.

Henkilökohtaisesti näen ongelmallisena Suomessa sen, että täällä ei ole selkeää konservatiivista puoluetta, joka pyrkisi edistämään minun elämäntapaani. Suuret puolueet ovat enemmän tai vähemmän vasemmistolaisia ja pääkaupunkiseutupainotteisia. Meillä on tavattoman paljon tarpeettomia lakeja ja toisaalta meillä on tavattoman paljon valtiovallan väliintuloa asioissa, jotka eivät kuulu sille pätkääkään. Lisäksi meidän julkinen sektori on liian massiivinen ja liian paljon asioita hoidetaan julkishallinnon toimesta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
eero
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 4379
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 05.03.2010 23:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tvälläri kirjoitti:
Mites se Jänkäkurppa olettaa että iso puolue pysyy isona puolueena? käsittääkseni meillä ei mitään laissa määrättyä 3-puoluejärjestelmää ainakaan vielä ole. Onhan jo esitetty lukuja, että esim. kepulla on alueittain tippunut kannatus jopa 20 pinnaa. kuka sanoo että ne äänet on kokoomukselle tai demareille menneet, eikä esim kristillisille tai persuille? vaaleja kun vielä ei ole käyty.

Ihme kun ihmiset väen vängällä äänestävät isoa puoluetta luullen että se on ainoa instanssi joka muka ajaa omaa asiaa. Kaikki kitisee ku valtion hommat vuosi toisensa jälkeen menee päin hemmettiä ja samat 4 koneistoa samoine sossu ideologioineen pyörii piirissä vallassa.

Veikkaan et jos oikeasti reilusta puolesta miljoonasta äänikoikeutetusta aseenomistajísta edes 2/3 osaa äänestäs rohkeasti sitä miltä sisimmässään tuntuu aseharrastusmyönteisimmältä kansanedustajaehdokkaalta ajatellen vielä miten ko. ehokkaan mahollisen puolueen ryhmäkuri vaikuttaisi valituksi tulemisen jälkeen hänen tätä asiaa ajavaan äänestyskäyttäytymiseensä. Eikä teilaisi puoluetta sun toista heti pois ajatuksesta, voisi edustuskentällä olla jonkinmoista liikehdintää ja vaalien jälkeen tietyissä puolueissa aiheellisia riisipalavereita että hemmetti kuinkas nyt näin pääsi käymään.
Luuletko tosiaan että rikas kokoomuslainen metsästäjä äänestäisi jotain perussuomalaisia?????,aseiden omistajista ja metsästäjistä suurin osa on kokookus -keskusta painotteisia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Torgoth
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2004
Viestejä: 2668
Paikkakunta: P-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 05.03.2010 23:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

TAK85 kirjoitti:
Kyllähän minä noita Oulun Kokoomuksen mainostauluja silloin viikkokausia liisteröin, liimailin ja kuljettelin ja paikkailin. Mutta ei minun tauluissani tuommoista lukenut. Mutta kaipa sitten teidän puolessa on olleet erilaiset talut. Question

Helsingin busseissa oli logo tuo.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 05.03.2010 23:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Luuletko tosiaan että rikas kokoomuslainen metsästäjä äänestäisi jotain perussuomalaisia?????,aseiden omistajista ja metsästäjistä suurin osa on kokookus -keskusta painotteisia.


En tiedä kokookus - keskustasta mutta Jussi saa kyllä ääneni.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
3U54PR
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Syy 2006
Viestejä: 1010

LähetäLähetetty: 05.03.2010 23:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sehän se kannattaa. Kepu ja kokoomus. Niin naurettava systeemi tämä suomi, että ei kun vaan taas tuttua ja turvallista ja sitten vuosien itkua perään.

Itse vaihdan kantaani, enkä todellakaan äänestä niitä, jotka ovat päässeet tekemään ratkaisuja (=palkkaa) ilman näkyvää tulosta. Valtionvarainministerinä on tällähetkellä kaveri, joka kusettaa valtiota "asun savossa, nostan +1500€/kk kun olen siellä kirjoilla." ja kun jää kiinni niin on niin tyhmä, että uskoo kansaan purevan "en haluaisi kotiani myydä" (perhe siis espoossa). Saa kait sen mökin omistaa ilman paikalliskirjoja, ainakin itsellä toimii.

Mutta siis tottakai, kokeillaan taas 120 kerran tuttua&turvallista ja itketään taas seuraava kausi. Itse äänestän perussuomalaista. Jos ei heille passaa ja järki tule kuvioon niin vaihdetaan sitten taas.. koirana en rupea olemaan.
_________________
Parempi metso repussa kuin kymmenen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TH
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 1186
Paikkakunta: Suomi

LähetäLähetetty: 06.03.2010 00:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

CeeCee kirjoitti:
Jussi saa kyllä ääneni.

Olet siis Helsinkiin muuttamassa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
VeturiVille66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Tam 2005
Viestejä: 4774
Paikkakunta: Nääsmaa

LähetäLähetetty: 06.03.2010 00:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

eero kirjoitti:
Luuletko tosiaan että rikas kokoomuslainen metsästäjä äänestäisi jotain perussuomalaisia?????,aseiden omistajista ja metsästäjistä suurin osa on kokookus -keskusta painotteisia.


Eikös sun pitäny jo lopetaa? Vai muistanko väärin?
No armeijan jälkeen oot viisaampi ja ehkä vaihdat nimimerkkiäkin?

T:V-V
_________________
Pumppaaminen on kivaa.
Asuuhan ne ihmiset iglussakin.
Muija on ihan peräänkatottava...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
bscontti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 925

LähetäLähetetty: 06.03.2010 00:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

3U54PR on oikeasa. Täkkäkin foorumilla on varmaan henkilöitä jotka ei edes äänestä? Turha silloin puhua ettei minub asiani etene,
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 06.03.2010 01:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

TH kirjoitti:
CeeCee kirjoitti:
Jussi saa kyllä ääneni.

Olet siis Helsinkiin muuttamassa?


Kyllä ja en ole. Kirjoja asuinpaikkakunnan suhteen on muuteltu vähemmästäkin, kuten aselupien suhteen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13038

LähetäLähetetty: 06.03.2010 02:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mielummin äänestän oikeistoa kuin vasuripuolueita kuten Kokoomus tai Keskusta. Kommunisteista nyt puhumattakaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
Sivu 3 Yht. 4

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com