Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16840
|
Lähetetty: 11.04.2025 16:38 Viestin aihe: |
|
|
Nimrod kirjoitti: | Kolmatta päivää samaa hirven palapaistia |
Minä tein ennen kolmeksi päiväksi ruuan, mutta alkoi kolmantena päivänä tökkimään saman sapuskan syöminen. Tuli sitä hukkaruokaakin, kun kolmantena päivänä ei enää maistunut sama eväs. Nykyään teen kahden päivän eväät. Ei töki ja ei tule hukkaruokaa. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Sigamees Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2008 Viestejä: 11435
|
Lähetetty: 11.04.2025 17:53 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä siinä säästää selvää aikaa kun tekee useamman päivän ruuat kerralla. Ja kun tekee hyvää niin maistuu useammankin päivän.
Nyt söin tuoretta majavaa. Keitin lihat irti ja sitten pannulla pippurikermassa. Tuli hyvää ja voimakas maku peittyi hyvin. _________________ Running target! |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Hautaterva Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2012 Viestejä: 717
|
Lähetetty: 11.04.2025 21:54 Viestin aihe: |
|
|
Ruuhkavuosia eläessä ei todellakaan tee mieli tehdä ruokaa edes joka toinen päivä. Helposti menee 3-5pv samaa muhennosta. Toki välissä tulee syötyä muutakin mutta pääruoka voi hyvin olla samaa monta päivää. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 36161
|
Lähetetty: 11.04.2025 22:00 Viestin aihe: |
|
|
Hirvipaistia kera pottumuussin. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16840
|
Lähetetty: 21.04.2025 12:38 Viestin aihe: |
|
|
Hirven ulkofilettä, uunijuureksia ja salaattisätös. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Ramiwolf Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Jou 2017 Viestejä: 2854 Paikkakunta: Etelä-Suomi
|
Lähetetty: 29.04.2025 12:00 Viestin aihe: |
|
|
Tein pieniä pihvejä hirven jauhelihasta.
Sitten edellispäivän keitettyjä pottuja veitsellä ohuehkoiksi siivuiksi pannulla ja paistettiin niihin sopivat väriset pinnat ja yksi sipuli samoin noin 5 mm siivuiksi pannulle kuullotumaan. Mausteina vain hieman suolaa ja sipuliin vielä hieman sokeria.
Noita nälän mukainen annos kitusiin tumman leivän ja maidon kanssa.
Nälkä siirtyi, äijäruokaa, ihan jees silloin tällöin, etenkin tulilla tehtynä, jolloin nakin pätkiä ja kanamunaa vielä lisänä.
Noita välillä pakko tehdä, helppoa ja toimii aina. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1217 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 29.04.2025 13:39 Viestin aihe: |
|
|
Eilen merkkipäivän kohotukseksi paistettuja Rusakon fileitä ja kirsikkahilloa sekä broccolinejä ja valkosipuliperunaa. Pistepussiin ropisi mukavasti  |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1881 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 05.05.2025 08:45 Viestin aihe: |
|
|
Pottumuusia ja hirvenjauhelihasoosia.
 _________________
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|