OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Maailman menoa
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Patruuna
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Mar 2022
Viestejä: 2791
Paikkakunta: Koillismaa

LähetäLähetetty: 18.07.2024 22:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

EIVA kirjoitti:
Jos Ukrainan sodankäyntiin ei löydy nykyistä enemmän tehoa, sotilaita ja tehokkaampia aseita niin rysy voi pitää tällaista tilannetta päällä hamaan tulevaisuuteen, tehtaat näyttävät saavan aseita sen minkä nykyinen sotakoneisto tarvitsee ja miehiähän Venäjä saisi paljon lisää jos keskittäisi värväyksen suurkaupunkeihin, tähän mennessähän on tyhjennetty syrjäseutuja ja vankiloita, sensijaan ukrainalla näyttäisi olevan vaikeuksia pitää nykyistäkään miesmäärää toimintakuntoisena miesmäärän lisäämisestä puhumattakaan, heikosti on lähes 40 miljoonainen kansa saanut sotilaita värvättyä toisaalta ei niistää miehistä ole apua jos ei ole aseita ja ammuksia entisillekään, Venäjällä näyttää aseita ja ohjuksia riittävän.


Omasta päästäkö näitä keksit? Eihän ryssä pysty korvaamaan menetyksiä alkuunkaan. Myös tykkien piiput kuluu kovaa tahtia ja näiden tuotanto on todella vaisua. Vääntävät niitä joillain WW2 aikaan hommatuilla länsikoneilla ja pieniä määriä. Ensi kesänä alkaa ryssällä olleen tiukat paikat kaluston suhteen ja ei se tankkien lisääminen mitään vaikuttaisi kun Ukrainan dronetuotanto nousee koko ajan.

Ukrainan ongelma ei ole miehet. Niitä on, mutta nämä tarvii varustaa ja länsi ei saa toimitettua kalustoa. Ukrainan oma tuotanto ei kykene vielä varustaan kaikkia. Näkisin että Ukrainan kalustotilanne paranee ja jos vaan taistelutahtoa riittää niin hyvä tulee.

Mikä ryssän kalustotilannetta parantaisi kun koneita eivät osaa tehdä ja en usko että Kiina antaa koneita. Rahaa vastaan voivat valmista romua myydä ehkä. Myös joukkojen huolto alkaa oleen mopojen ja UAZ pakujen varassa. Alkuun oli uusia kuormureita vaan niitä ei ole näkynyt enää aikoihin. Ei ole ryssästä kuin rippeet jäljellä maavoimista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EIVA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Maa 2013
Viestejä: 3238
Paikkakunta: Itä-Suomi

LähetäLähetetty: 18.07.2024 22:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos Venäjän tilanne olisi niin huono kuin patruuna väittää niin Ukrainanhan olisi pitänyt pitää asemansa ja jopa pakottaa Venäjä perääntymään, on kuitenkin käynyt päinvastoin, Venäjä on valloittanut takaisin menettämiään alueita ja pommittaa joka päivä kymmenillä ellei sadoilla troneilla ja ohjuksilla ympäri Ukrainaa hajoittaen koko infran maantasalle, taitaa tulla Ukrainalle kylmä talvi.
Mielellään olen täysin väärässä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peltsu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 6973

LähetäLähetetty: 18.07.2024 23:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jotain hajatietoa:

-rysy kykenee valmistamaan vuodessa 200 tykinputkea.
-Kukaan ei tiedä montako pohjoiskorean ammusta räjähtää väärässä paikassa, eli tuhoaa tykin. Ja kuinka moni menee suutarina perille.
-Taistelupanssareita rysy menettänyt yli 8000.
-Ohjustuotanto jossain 100 kpl/kk. Eli se on ainoa joka toimii tuossa maassa. Eri asia, toimiiko ohjukset.
-40% kansantaloudesta menee nyt suoraan sotatuotantoon.
-Mustan meren laivasto on nyt jossain meren itärannalla olevassa suojasatamassa, taikka järvenpohjassa.

Kaikki tuo kertoo että rysy häviää jo huomenna.

Kyllä jossain vaiheessa ehkä vuosi sitten täällä uskoteltiin että aika on rysyn vihollinen, ite uskoin että liittolainen. Ihmeesti ne jaksaa keksiä kaikenlaista toimivaa ja toimimatonta, mutta sinnittelevät. Ukrainalla ei ole voimia työntää rysyä rajan taakse, koska se, siis rysyn väki, ei toimi loogisesti. Ja epäloogisella toiminnalla ne vain onnistuu jollain ihmekonstilla väsyttämään Ukrainaa. rysyn mieskulutus lienee yli 30 000/kk eli joka päivä ukrainalaisten on listittävä yli 1000 rysyä. Ja se vaatii paljon tekemistä.

On totta että rysy nyt jatkaa tuota mihinkään johtamatonta asemasotaa sen takia että luottaa lännen väsymiseen. Ukrainan oma riittävä tuotanto ei ehdi tätä kapinaa ratkaisemaan. Että kruuna vai klaava ?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13136

LähetäLähetetty: 19.07.2024 10:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuhola kirjoitti:
Mutta miten nuo venäjän valtaamat alueet otetaan haltuun?


Pudotetaan muutaman pivän ajan lentolehtisiä joissa kerrotaan että "You will be bombed in two days with the biggest conventional bomb designed by man. Leave the area before pp.kk.2024 or you will be killed." Ja sama venäjäksi ja ukrainaksi.

Sitten kahden päivän päästä pudotetaan MOAB sotilastukikohtaan joka häviää kartalta. Seuraavana päivän pudotetaan samoja lentolehtiisiä seuraaviin tukikohtiin. Kahden päivän päästä pudotetaan seuraavat MOABit. Tätä jatketaan niin kauan kunnes alue on tyhjentynyt kuin itsestään. Menetelmä toimi Irakissa kansalliskaartia vastaa erinomaisesti. Sen kruunasi pakenevien joukkojen totaalinen tuhoaminen moottoriteille. Joukot olisivat voi8neet antautua mutta koska eivät antautuneet niin huonostihan siinä kävi.

Kalustoa tarvitaan lännestä mutta tuo ennakkovaroitus antaa aikaa poistua paikalta ja jos joukot eivät poistu niin voi voi.

Eihän tätä tapahdu ilman länsimaiden ilmaherruutta joten yksin Ukraina ei tuohon pysytyisi.

Pommista vähän lisätietoa https://en.wikipedia.org/wiki/GBU-43/B_MOAB
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13136

LähetäLähetetty: 19.07.2024 10:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

EIVA kirjoitti:
Jos Venäjän tilanne olisi niin huono kuin patruuna väittää niin Ukrainanhan olisi pitänyt pitää asemansa ja jopa pakottaa Venäjä perääntymään, on kuitenkin käynyt päinvastoin, Venäjä on valloittanut takaisin menettämiään alueita ja pommittaa joka päivä kymmenillä ellei sadoilla troneilla ja ohjuksilla ympäri Ukrainaa hajoittaen koko infran maantasalle, taitaa tulla Ukrainalle kylmä talvi.
Mielellään olen täysin väärässä.


Venäläisten päivätappiot ovat luokkaa 1100 sotilasta, 10-15 tst-psv:tä, 20 panssaroitua miehistönkuljetusvaunua, 50 muuta ajoneuvoa ja 30 tykkiä ja raketinheintä. Tätä kun jatketaan vielä 300 päivää niin alkaa laarinpohja näkymään. Eikä Venäjä voi kaikkea kalustoa laittaa Ukrainaan koska muut naapurit ja osa sisäisistäkin alueista ottaisi tilanteesta heti hyödyn itselleen jos Venäjän joukot siirretään sieltä Ukrainaan.

Venäjä on keksinyt lihamyyllyn joka jauhaa hitaasti vähemmistökansalaisensa palasiksi ja samalla hävittää vanhentuneen sotilaskalustonsa. Lopulta vähemmistöäkansalaisia ei enää ole ja sotilaskalustokin on loppunut. Jäljelle jää muutama tuhat ydinkärkeä joiden sytyttimiet on vanhentuneet toimintakelvottomisi jo 1990-luvulla. Tämän jälkeen Kiina liittää haluamansa osat Venäjästä itseensä ja kukaan ei sano siihen mitään.


Viimeinen muokkaaja, Solifer pvm 21.07.2024 15:30, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tumpeelo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2014
Viestejä: 5781
Paikkakunta: 06/09

LähetäLähetetty: 19.07.2024 10:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010574581.html

Trump ei pysynyt puheessaan totuudessa – IS listaa 10 valhetta
Donald Trump valehteli useaan otteeseen perjantaiaamun puheessaan.
**

Kun Ttrump sanoo että hyvää päivää, on syytä katsoa ikkunasta ulos ja varmistua siitä ettei ole yö Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2294
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 19.07.2024 10:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voihan tämä erikoisoperaatio tulla tiensä päähän muutoinkin.

Sama voi toistua Venäjällä kuin jenkeissäkin, meneekö luoti vain tarkemmin.
Tai ruokaan voi mennä jotain.
Tai pommi voi räjähtää.

Jos Putin nitkahtaa syystä tai toisesta, niin tuo sota voi hyytyä siihen ja voi sitä onnetota, joka pääsee/ joutuu tuota pazkaa sumplimaan eteen päin jotenkin.

On kotimaan kaikki mahdolliset ongelmat ja ulkomailta tulevat vaatimukset sekä Ukrainan sodan kaikki murheet korvausvaatimuksineen, sotasyyllisyys syytöksineen sekä jälleenrakentamiskustannukset, Venäjän jäädytetyt varat ja mitä niille käy, miten Venäjä vastaa "takavarikoimiensa" omaisuuksiensa vaatimuksiin sekä miten käy venäjällä valtataistelussa.

Kun Putin poistuu jossain vaiheessa kuviosta, niin todennäköisesti ryssän sota leviää käsiin ja ryssillä on kusi sukassa ja pitkään.

Tässä on aika varmasti ahneella pazkainen loppu tiedossa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
KJJ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Elo 2007
Viestejä: 2730

LähetäLähetetty: 19.07.2024 11:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

nii ei varmaan löydy vallanhimosta ahnetta hallitsiaa tilalle Laughing Laughing Laughing
jo sodan alussa hymyilytti länsimaiden mollaaminen nuista panssareista ojuksista mutta mites se rahassa mitattuna oikeesti menee romutusarvonen vanha vaunu tuhotaan jollain 100-200 000 euron ohjuksella... ohjukset ei satu mihinkään.. osuu sairaalaan tahallaan ammuttu että sattuuki sitten vai miten Rolling Eyes eikö rintama liiku hitaasti kuitenkin väärään suuntaan... tuota sota propandaahaan on tarjolla mihin sitten haluaa uskoa Twisted Evil aliarvioiminenhan yleensä suuri virhe ja taitaa toteutua/toteutunut sekin molemmin puolin..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BlueMarlin
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Maa 2004
Viestejä: 2707

LähetäLähetetty: 19.07.2024 14:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b504d405-f26b-4c10-b14f-ba381d771f16

Taas toimittajat väittävät Trumpin valehtelevan ja Trump ei valehtele. Eihän valehtele?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21088
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.07.2024 14:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

BlueMarlin kirjoitti:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b504d405-f26b-4c10-b14f-ba381d771f16

Taas toimittajat väittävät Trumpin valehtelevan ja Trump ei valehtele. Eihän valehtele?

Aika pitkälle tuo uutinen on sitä että miten Trumpia on tulkittu. Sellaista neitimäistä saivartelua ja jopa väärin tulkintaa. Mutta biden mieliselle porukalle tuohan on niinkuin huumetta,kun joku tulkitsee Trumpin puheita nuon. 😂
_________________
Varoitus!!! Älä anna yläpuolella olevalle kommentille mitään painoarvoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BlueMarlin
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Maa 2004
Viestejä: 2707

LähetäLähetetty: 19.07.2024 16:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koska tuhola selkeästi on perehtynyt hyvin aiheeseen, niin kertoisitko nyt miten tuo rajamuuria asia on mennyt? Mitä Trump lupasi ja mikä on nyt tilanne? Muistan nähneeni haastattelun missä Trump sanoi Meksikon maksavan rakennettavan aidan. Onko aita pystyssä ja onko Meksiko maksanut sen?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21088
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.07.2024 16:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

BlueMarlin kirjoitti:
Koska tuhola selkeästi on perehtynyt hyvin aiheeseen, niin kertoisitko nyt miten tuo rajamuuria asia on mennyt? Mitä Trump lupasi ja mikä on nyt tilanne? Muistan nähneeni haastattelun missä Trump sanoi Meksikon maksavan rakennettavan aidan. Onko aita pystyssä ja onko Meksiko maksanut sen?

Eikö siellä aitaa ole ja meksikolaiset maksaneet vähintään miljardeja. En tiedä tarkkoja taustoja asiasta. Hyvinhän se trump rajaongelman sai kuriin. Kunnes biden taas sekas sen.
_________________
Varoitus!!! Älä anna yläpuolella olevalle kommentille mitään painoarvoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BlueMarlin
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Maa 2004
Viestejä: 2707

LähetäLähetetty: 19.07.2024 16:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vastaus oli taattua tuholaa. Mutta hei, uskoisin sinun "oikeassaolo" prosentin taas kasvaneen. Varsinkin, kun itse tulkitsee missä oli oikeassa ja missä ei Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16735

LähetäLähetetty: 19.07.2024 16:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

BlueMarlin kirjoitti:
Vastaus oli taattua tuholaa. Mutta hei, uskoisin sinun "oikeassaolo" prosentin taas kasvaneen. Varsinkin, kun itse tulkitsee missä oli oikeassa ja missä ei Very Happy

Very Happy
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21088
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.07.2024 17:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

BlueMarlin kirjoitti:
Vastaus oli taattua tuholaa. Mutta hei, uskoisin sinun "oikeassaolo" prosentin taas kasvaneen. Varsinkin, kun itse tulkitsee missä oli oikeassa ja missä ei Very Happy

Kerroppa missä olen väittänyt trumpin puhuvan 100% totta. En missään. Olen väittänyt median välittävän vääristävää ajatusta. Sinä kysyit meksikon asiasta ja minä vastasin sen mitä siitä tiedän. En ole penkonut asian taustoja sen enempää enkä edes seurannut koko meksikon asiaa. Enkä käsittääkseni ole väittänyt siitä mitään muuta, kuin tuossa edellä esitin. Minulle asia näkyy siten että trump lupasi hoitaa rajaongelman ja hän hoiti sen ja laittoi meksikon myös maksumieheksi. Se että trump esiintyy miten esiintyy ei vaikuta minun arvosteluun vaan katson tuloksia. Eikai sitä käy kiistäminen etteikö hän esiinny uhoavammin mitä todellisuus tulee olemaan. Se että onko tuo ongelma? Minulle ei ole. Mielestäni on parempi nuon päin kuin että olisi toisinpäin. Että sanoisi että mitään ei tehdä ja sitte tekisikin paljon. Tästä on se etu että uhoamisella saat selkeän näkemyksen suunnasta ja voit arvioida että tästä otetaan sitte vähä pois todnäk. Toisessa viestintätavassa et saa edes suuntaa selville.
_________________
Varoitus!!! Älä anna yläpuolella olevalle kommentille mitään painoarvoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  Seuraava
Sivu 34 Yht. 46

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com