OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

metsäkauris
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 83, 84, 85
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Hirven ja peuran metsästys
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
JokuUkko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2007
Viestejä: 8474
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 10.06.2024 07:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En oo maussa huomannu muuta eroa ku että on ihan täysin rasvattomia. Ei meinaa ees jauhelihamyllystä läpi mennä Laughing Sellanen syksyllä 20 kg painava aikuinen pukki painaa keväällä 16-17 kg. Mut jos sitä kiiman vaikutusta meinaat niin eihän se kiima niillä vielä kunnolla päällä ole jahtikauden aikana...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JokuUkko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2007
Viestejä: 8474
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 10.06.2024 07:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Seki ehkä vaikuttaa, et on ite tullu ammuttua keväisin pukkeja lähinnä "sarvet edellä". Jos ampuis nuoria yksilöitä ni lihakin olis ehkä mureampaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hanzzi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Mar 2005
Viestejä: 755
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 10.06.2024 16:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eiku tuossa tuli puolikas itselle ja aavistuksen minusta oli tuoksua. Savustetaan ja katotaan miten käy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JokuUkko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2007
Viestejä: 8474
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 10.06.2024 21:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jaa'a. Ei oo kyl itellä mitään kokemusta mistään hajuista jos vaan liha on asianmukaisesti käsitelty eikä vatsatavarat oo lihoissa. Yks kevätpukki on monttuun menny pari vuotta sitte, oli isoja mätäpaiseita jalassa. Tod näk ihan syötävä ois ollu mut ei viittiny riskeerata...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10146
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 11.06.2024 06:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hanzzi kirjoitti:
Eiku tuossa tuli puolikas itselle ja aavistuksen minusta oli tuoksua. Savustetaan ja katotaan miten käy


Moni ei ymmärrä miten kiire lihankäsittelyllä on hellekeleillä. Ei kauriin liha miltään erityiseltä tuoksu, jos ei ole märännytetty.
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hanzzi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Mar 2005
Viestejä: 755
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 11.06.2024 06:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No tätä en itse käsitelly. Oli kyllä viety roikkumaan nopeesti mutta eihän se kauaa tarvi olla
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Hirven ja peuran metsästys Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 83, 84, 85
Sivu 85 Yht. 85

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com